Sta Zeljeznicar ima sa Kelmeom?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Centre forward
- Kontakt:
Glupi Španci su bili ubijedjeni da nećemo ići na SP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Do mene je, mislio sam na Borac, zbunila me uloga Stambolića koji dizajnira željine Macron i nacionalne Kelme a nema ih ni u tragovima na oficijelnim stranicama.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 22:29Sta Zeljeznicar ima sa Kelmeom?
Original koji to nije. Ko leviske iz Novog Pazara krajem osamdesetih.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
General505
- Kontakt:
Pa dijelio sam vec ranije nesto
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Znal neko koji je fazon sa ovom Kelme stranicom ? Na njihovom sajtu imaju čak i dresovi Nepala ali naših dresova nemaju za narucit.Nije nikad ni bilo od kad su nam sponzor.To mi do sad nije bilo jasno.Isto tako nigdje online ne mozes narucit nas dres jedino ga možeš naći na pijaci
NebeskaSila96 je napisao/la: ↑09 apr 2026, 23:41Znal neko koji je fazon sa ovom Kelme stranicom ? Na njihovom sajtu imaju čak i dresovi Nepala ali naših dresova nemaju za narucit.Nije nikad ni bilo od kad su nam sponzor.To mi do sad nije bilo jasno.Isto tako nigdje online ne mozes narucit nas dres jedino ga možeš naći na pijaci

Samo pogledaš financijska izvješća za firmu koja stoji iza stranice zmajevi ba
Vico Vico
Zadnja izmjena: perun, dana/u 10 apr 2026, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Stambolic je dres odradio, Kelme prihvatio, treba još malo strpljenja, da izadze na vidjelo. Ne smije nit komentarisat nit opisivat dresa...moramo bit svijestni da ima tu puno stvari koje treba ispoštovat. Vjerujem da čemo bit zadovoljni. I nema potrebe da maštamo za adidasom jer dok smo i adidas imali ličili smo na Grčku, premalo tržište smo mi za takve gigante. Vjerujem da ima kelme veči interes, pa tako i da če više uradit da nas zadrže.
Haris
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- katalinski
- Kontakt:
Ovo na kelme indija više liči kao slika odrađena u chat gbt-u, nego na pravu fotografiju. Nisu to naši dresovi
Ajvatar
Dok ne bude na oficijelnoj stranici Kelme, obična krpa.amkeivke je napisao/la: ↑09 apr 2026, 23:58
Stambolic je dres odradio, Kelme prihvatio, treba još malo strpljenja, da izadze na vidjelo. Ne smije nit komentarisat nit opisivat dresa...moramo bit svijestni da ima tu puno stvari koje treba ispoštovat. Vjerujem da čemo bit zadovoljni. I nema potrebe da maštamo za adidasom jer dok smo i adidas imali ličili smo na Grčku, premalo tržište smo mi za takve gigante. Vjerujem da ima kelme veči interes, pa tako i da če više uradit da nas zadrže.
P.S.
Onaj plavi Watforda na oficijelnoj stranici kao da je za nas pravljen, nek imenjak samo prepiše ako ikako može
Zadnja izmjena: perun, dana/u 10 apr 2026, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ja stvarno ne mogu da shvatim taj ugovor Vice i Kelmea. Pa tu se ne zna ko koga. Siguran sam da je to jedna od najvecih muljaza u zadnje vrijeme, pa ybt Kelme sije, neko treci radi dizajn, Vicina jahacica prodaje…
Ima li jedan novinar u drzavi da smije uci i pitati sta se desava. U zadnjih 10 godina sve ista pitanja na svim pressicama i intervjuima. Kakvo je stanje u ekipi, dizel se Dzeki redovno, kad cemo nacionalni stadion itf…
Ima li jedan novinar u drzavi da smije uci i pitati sta se desava. U zadnjih 10 godina sve ista pitanja na svim pressicama i intervjuima. Kakvo je stanje u ekipi, dizel se Dzeki redovno, kad cemo nacionalni stadion itf…
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, Amidzaa, amkeivke, CAGarfia, General505, Godfather, HalaMadrid, Konzerva, Maverick, MiranGlasnic, perun, PSV, rukometubih23 i 39 gostiju.