Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Illmatic09
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Hoce li biti kakav prenos u cetvrtak?
- Consigliere
- Kontakt:
Fejzic pjeske dos'o 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Je li ovo Jamak?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Ovo neko od igraca narucio hamburgere i pomfritHigh je napisao/la:
Je li ovo Jamak?

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Jok, ovo je Cimirot došao na okupljanje.High je napisao/la:
Je li ovo Jamak?
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako ba nema Bosne, a Nermin, Srđan i Andrej pod jednim dresom 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jamak, garant. Jadnik shvatio da je zalutao, pa ide rikvercom.bagrcavi je napisao/la:Jok, ovo je Cimirot došao na okupljanje.High je napisao/la:
Je li ovo Jamak?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
O boze, nadam se da cu Djipa i Jaha narucili pomfrit, a ne da su nekom od igraca donjeli meze
O Jamake,JamakeHigh je napisao/la:Jamak, garant. Jadnik shvatio da je zalutao, pa ide rikvercom.bagrcavi je napisao/la:Jok, ovo je Cimirot došao na okupljanje.High je napisao/la:
Je li ovo Jamak?

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nijr Jamak,nego JEMEKHigh je napisao/la:
Je li ovo Jamak?

-
- Kontakt:
ali gledaj stolova kancelarijskih sto su ih spojili.je...mu i pr i stil.wobly92 je napisao/la:Kako ba nema Bosne, a Nermin, Srđan i Andrej pod jednim dresom
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Vraća se lik po caddy kad je čuo šta je sve Prolić naručioHigh je napisao/la:
Je li ovo Jamak?

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Lampard8 je napisao/la:Vraća se lik po caddy kad je čuo šta je sve Prolić naručioHigh je napisao/la:
Je li ovo Jamak?

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- SarajlijaTM
Sta,jesi to zaboravio da vam je ovaj donosio virsle-suplemente na trenig?High je napisao/la:
Je li ovo Jamak?
Vidi covjek,nije kosevo,pa se okrenu

Dobra vremenaGoalgetter je napisao/la:

No za par godina cemo gledati ove i slicne slike i diviti se uz

Hvala Miske 10, Kapitenu 4

Tako nekako bi ih i ocijenio, Miske čista desetka, Spahić mršava četvorka.AhmetNY je napisao/la:Hvala Miske 10, Kapitenu 4
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako javljaju crnogorski mediji, dan uoči kvalifikacione utakmice protiv Moldavije, selekcija Crne Gore ostala je bez važne karike u timu.
"Nikola Drinčić je napustio reprezentaciju. Nije mogao mogao da izdrži pritisak i odlučio je da ode. Molim vas, ne pitajte me više ništa o o tome".
"Nije pritisak bio ovdje, već gore, u Beogradu"...vidite da nije sve ni do igrača ima tu svakakvih uticaja menadžeri,države u kojima žive,klubovi,Fifa,porodica
"Nikola Drinčić je napustio reprezentaciju. Nije mogao mogao da izdrži pritisak i odlučio je da ode. Molim vas, ne pitajte me više ništa o o tome".
"Nije pritisak bio ovdje, već gore, u Beogradu"...vidite da nije sve ni do igrača ima tu svakakvih uticaja menadžeri,države u kojima žive,klubovi,Fifa,porodica
Pa toga nema na Fifa Manageru pa je vecina forumasa uskracena za takav vid pritiska.zgembo89 je napisao/la:Kako javljaju crnogorski mediji, dan uoči kvalifikacione utakmice protiv Moldavije, selekcija Crne Gore ostala je bez važne karike u timu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.