FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 nov 2011, 21:37

KB-TM87 je napisao/la:Gledao sam drugo poluvrijeme, i samo što mogu reći je Zajko Zeba... 8-)

btw. @ allgun

sve si rekao, da se neko ne dere niko ne bi ni navijao ;)
ja se derem cijelu utakmicu ko kre.ten i nemam nikakve fajde od toga
Za zivot cijeli!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 08 nov 2011, 21:38

Bianconeri1988 je napisao/la:
I još nešto, podržavam Amara u svemu što radi i kad pogriješi i kad uradi dobru stvar, ali nikad mi neće biti jasno što igra onaj Jamak, a ne igra Stančeski.
U ovome se potpuno slažem,Stančeski je veoma dobar bio ;)
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2011, 21:41

bagrcavi je napisao/la:Stančeski je strašan igrač koji ima odličnu tehniku, ali mana mu je što neće (ili ne može) da trči, a Jamak koji nije dobar tehničar kao Perica trči i tom trkom nadoknađuje taj nedostatak.Džaba Perici znanje i tehnika ako se neće boriti i ako neće trčati ;) Valjda će mu nekad doći u glavu

Upravo to i ja mislim......Steta.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 nov 2011, 21:42

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ja se derem cijelu utakmicu ko kre.ten i nemam nikakve fajde od toga
da se svi deru možda bi i bilo fajde, fazon je što se dere par prvih redova...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2011, 21:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma ko svaka festa tekma, bez duela, bez neke prevelike zelje. Zeba, sta reci o tom decku, a da se navijaci Zelje ne uvrijede. Mahalas, majstor, ali njegov fudbal jednostavno nije za Evrope, tu mislim na lige tipa Belgija, Holandija, Austrija. Svi mi volimo njegov mangupluk, ali realno kod njega svaka lopta mora biti dvadesetak sekundi, e to u savremenom fudbalu ne prolazi. Znam mnogi ce sada odgovarati, ja necu vise nista pisati, ali podatak da momak u najboljim godinama ighra u Zelji govore meni u prilog. Jednostavno, on je za Premijer lige i to je to.
Potpis ko kuca.....ja bi mu uvijek poslije bilo koje utakmice dao da ponese loptu sa sobom i da je pimpla i melja do kuce.....on je malonogometni carobnjak......on bi sa ovakvim tehnickim znanjem bio za reprezentacije bivse Jugoslavije iz sredine 80-tih godina.....

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 nov 2011, 21:49

sekula je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Stančeski je strašan igrač koji ima odličnu tehniku, ali mana mu je što neće (ili ne može) da trči, a Jamak koji nije dobar tehničar kao Perica trči i tom trkom nadoknađuje taj nedostatak.Džaba Perici znanje i tehnika ako se neće boriti i ako neće trčati ;) Valjda će mu nekad doći u glavu

meni je tog covjeka fkt zao i njega i savica,znam da ne trci,a vala ne bi ni ja trcao da onako znam s loptom,a jamaku sam zamjena :lol:

sta je sa savicem,njemu ugovor sad do polusezone ili se varam?garant ce otici :roll:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 nov 2011, 21:51

aleksandar_veliki je napisao/la:Tekma ko svaka festa tekma, bez duela, bez neke prevelike zelje. Zeba, sta reci o tom decku, a da se navijaci Zelje ne uvrijede. Mahalas, majstor, ali njegov fudbal jednostavno nije za Evrope, tu mislim na lige tipa Belgija, Holandija, Austrija. Svi mi volimo njegov mangupluk, ali realno kod njega svaka lopta mora biti dvadesetak sekundi, e to u savremenom fudbalu ne prolazi. Znam mnogi ce sada odgovarati, ja necu vise nista pisati, ali podatak da momak u najboljim godinama ighra u Zelji govore meni u prilog. Jednostavno, on je za Premijer lige i to je to.
ali jbg kad gledas dao je besliji loptu ko rukom,plus jos ar prilika sto je napravio, on je svoj poso odradio, puno bolje nego stilic,ibricic,zec,muslimovic
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 nov 2011, 21:52

nema se šta ko uvrijediti, to je živa istina. niko ne igra sa 28 godina u našoj ligi ko može igrati u pravoj.

on bi mogao igrati u nekoj dobroj ligi - kad bi htio/znao igrati drugu violinu. al' on to jednostavno ne želi ili ne umije i mora biti prvi, glavni igrač da bi igrao svoju igru. čak i u našoj ligi bi on bio još bolji da se prije oslobađa lopte. moderni fudbal ne trpi poteze viška. danas na planeti samo ronaldo i messi od vrhunskih igrača imaju ovlaštenja da peglaju loptu. a ni oni je ne drže koliko zeba.

neka njega s nama :mrgreen:

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2011, 21:52

SarajlijaTM je napisao/la:
sekula je napisao/la:

meni je tog covjeka fkt zao i njega i savica,znam da ne trci,a vala ne bi ni ja trcao da onako znam s loptom,a jamaku sam zamjena :lol:

sta je sa savicem,njemu ugovor sad do polusezone ili se varam?garant ce otici :roll:

Savic trazio vecu platu i najvjerovatnije je dobio izlaznu kartu na ljeto.......mislim da ce Stanceskog pokusati zadrzati, ali ako se on sam promijeni.....u protivnom i on je na izlaznim vratima....

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 nov 2011, 21:54

Stanic medju najbrzim igracima u PL, Džeko ga sa loptom pretrci. :mrgreen: Perverzna razlika u kvalitetima, fizicki poneki nasi igraci jedva pariraju Maleticu.
Pljuvaci su mi smorilu utakmicu skroz. Pa njima su smetale i one plesacice. Jedan pored mene okomio se na njih smeta mu sto vrckaju guzicom i nogicama Boze sacuvaj. Ko njih posla sa sjevera vamo na jug.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 08 nov 2011, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 08 nov 2011, 21:57

Moggiano je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
I još nešto, podržavam Amara u svemu što radi i kad pogriješi i kad uradi dobru stvar, ali nikad mi neće biti jasno što igra onaj Jamak, a ne igra Stančeski.
U ovome se potpuno slažem,Stančeski je veoma dobar bio ;)
Ima tehniku i to, ali je stvarno spor kod predaje lopte, ima taj neki potez viska, sa njim se napad skroz sporo gradi, ja mislim da je to jedan od razloga. Treba napomenuti da ili nece ili ne moze da trci.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 08 nov 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 nov 2011, 21:57

KB-TM87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ja se derem cijelu utakmicu ko kre.ten i nemam nikakve fajde od toga
da se svi deru možda bi i bilo fajde, fazon je što se dere par prvih redova...
kako me nerviraju "jugoistok" i "jugozapad" ..oni na jugoistoku stali i neće da popune stolice da se može koreo dignut -.- a ovi na jugozapadu pjevaju svoje nešto :S još ovi doveli neku djecu u B sektor pa daaaj nije čaj...ja navijam djete se dere niđe veze..djecu na sjever, a navijače na jug pa će bit' atmosfera...
još oni debili na jugoistiku sjede i komentarišu :S kako ružnooo

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 nov 2011, 21:58

ima razloga što su oni tamo, a naši 'vamo. ništa nije slučajno. a utakmica s portugalom je za tri dana, ako iko misli da se i jedan reprezentativac trudio više od jedno 40%...lud je.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2011, 21:58

Joj nemoj ga porediti sa Zecom, hljeba ti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 nov 2011, 21:59

Buu je napisao/la:Stanic medju najbrzim igracima u PL, Džeko ga sa loptom pretrci. :mrgreen: Perverzna razlika u kvalitetima, fizicki poneki nasi igraci jedva pariraju Maleticu.

:lol: a jest bilo smijesno kad "kloc" ufati maha za 2 sekunde od centra do gola :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 nov 2011, 22:00

sekula je napisao/la:
Potpis ko kuca.....ja bi mu uvijek poslije bilo koje utakmice dao da ponese loptu sa sobom i da je pimpla i melja do kuce.....on je malonogometni carobnjak......on bi sa ovakvim tehnickim znanjem bio za reprezentacije bivse Jugoslavije iz sredine 80-tih godina.....
lafe zeba je igracina,sve to stoji za peljanje lopte,al on je 30-40% nase ekipe i hvala mu pa u naj godinama igra kod nas a ne negdje drugo.
A i sto bi igrao,tj grijao klupu tamo negdje,ko sto i sam rece,bio je vani,a ovdje ga je amar napravio nedodirljivim,godinama je prvi igrac lige.Vjerovatno ima i dobre uslove,citaj platu.
Samo neka nama njega,da je bar jos jedan takav s druge strane ;) ,al eto amar zna najbolje,mada je on meni mnogo bolji u sredini nego lijevo.

p.s.-kako je krenuo imace dugi niz godina uplaćene ćevape kod želje šta ih je u zadnjih par tekmi na oko bacio
to je igrac poteza,raja to vole ovdje,ovo je ba sarajevo ;) ,cjene se ljudi koji igraju za raju,niko i ne ocekuje
finale lige š

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 nov 2011, 22:01

Dvojica kreativaca kojih nema u defanzivi su previše za Želju. Stančeski i Zeba su isti igrači, njihovi pasovu su lucidni, igraju lijepo, ali nema ih u odbrani, njima se ne povjeravaju odbrambeni zadaci. S druge strane Jamak zna igrat, ali se u isto vrijeme i vraća, pomaže nazad i tako. Tako ja to nešto vidim, moguće da Osim ima svoje razloge, kako i zašto.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 nov 2011, 22:01

Aco izvini ali ne slažem se sa tobom.Zebina igra iz prošle sezone i partije koje pruža ove sezone se ne mogu porediti nikako.Prošle sezone kao da je igrao na Bajramskom turniru uzme loptu, dribla izgubi je, i onda stane i k'o fol se ljuti.Znači previše sebičan je bio.Ove sezone mnogo utakmica je odigrao po lijevoj strani, i sad ima driblinga i peglanja lopte, ali mnogo više asistira, strašno pronalazi igrače dugim loptama, bori se, trči.Moraš priznati da je malo promijenio stil igre.
DRUG NEBI TI PUNCA

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 08 nov 2011, 22:03

SarajlijaTM je napisao/la:
sekula je napisao/la:
lafe zeba je igracina,sve to stoji za peljanje lopte,al on je 30-40% nase ekipe i hvala mu pa u naj godinama igra kod nas a ne negdje drugo.
A i sto bi igrao,tj grijao klupu tamo negdje,ko sto i sam rece,bio je vani,a ovdje ga je amar napravio nedodirljivim,godinama je prvi igrac lige.Vjerovatno ima i dobre uslove,citaj platu.
Samo neka nama njega,da je bar jos jedan takav s druge strane ;) ,al eto amar zna najbolje,mada je on meni mnogo bolji u sredini nego lijevo.

p.s.-kako je krenuo imace dugi niz godina uplaćene ćevape kod želje šta ih je u zadnjih par tekmi na oko bacio
to je igrac poteza,raja to vole ovdje,ovo je ba sarajevo ;) ,cjene se ljudi koji igraju za raju,niko i ne ocekuje
finale lige š

Nista ja lose nisam mislio, a vrlo dobro znam sta nam Zeba znaci...... ;) medjutim Zeba je fudbalski romantik i igrac koji vrlo cesto se zanese i odigra za raju, bas kako kazes, a tome jednostavno danas u eri atomskog fudbala nema mjesta.....zato on i jeste u PL, i neka je tu.... ;)

Urban

Post Postao/la Urban » 08 nov 2011, 22:04

Sve ima svoje mjesto sto si napisao al ja to gledam i drugacije kao posljednjeg boema koji voli mahalski da igra jer nema vise takvih igraca sad je sve moderno a on je onaj old school stil
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.