FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nema svrhe pričati s ovim Aleksandrom kad misli da se razumije u fudbal i da je najpametnij na svijetu.
aleksandar_veliki je napisao/la:Oni se i ne mogu porediti jer igraju na razlicitim pozicijama, medjutim mi smo takav narod koji brzo zaboravlja sta je Zec radio sa jednim Sibenikom. Ja niti u kojem slucaju ovdje ne umanjujem Zebino majstorstvo i to stalno naglasavam, ali to je samo za raju. To ne prolazi u imalo ozbiljnijim ligama. E sad, na kraju ti moram reci jer si me malo isprovocirao sa tim podnistavanjem, Zec igra za 500.000 necega godisnje, a Zeba za 5.000 necega godisnje. Sta mislis da li bi se Zajko mijenjao sa njim.sekula je napisao/la:Joj nemoj ga porediti sa Zecom, hljeba ti![]()
![]()
Jesi li primijetio smajlice?

kako god okrenem Zec mi se ne svidja....sjecam se da je u Sibeniku bio prva violina, ali izgleda da mu je bilo lako u skupini vrlo prosjecnih igraca izbiti u prvi plan.....mene nije impresionirao nijednom utakmicom u reprezentaciji i ovo malo sto je igrao.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Željo je ko beton al armirani.na zimu uz ova tri-četiri igača,što bi trebala doći,ličili bi na zaje.banu ekipu na ovom prostoru!
Einigkeit und Recht und Freiheit
ma gledaj rijetko kad on ima kome dati na prvu i rijetko ko u zelji ide u prostor,mozda da ima pored sebe jos 3 dobra igraca i on igro bolje, daleko od tog da ga je negdje guram i dizem u nebesa ali momak definitivno odskace od cjele ekipe i od nase ligealeksandar_veliki je napisao/la:nick je napisao/la:ali jbg kad gledas dao je besliji loptu ko rukom,plus jos ar prilika sto je napravio, on je svoj poso odradio, puno bolje nego stilic,ibricic,zec,muslimovicaleksandar_veliki je napisao/la:Tekma ko svaka festa tekma, bez duela, bez neke prevelike zelje. Zeba, sta reci o tom decku, a da se navijaci Zelje ne uvrijede. Mahalas, majstor, ali njegov fudbal jednostavno nije za Evrope, tu mislim na lige tipa Belgija, Holandija, Austrija. Svi mi volimo njegov mangupluk, ali realno kod njega svaka lopta mora biti dvadesetak sekundi, e to u savremenom fudbalu ne prolazi. Znam mnogi ce sada odgovarati, ja necu vise nista pisati, ali podatak da momak u najboljim godinama ighra u Zelji govore meni u prilog. Jednostavno, on je za Premijer lige i to je to.
Jest nick, asistirao majstorski, ali prije toga sedam dubinskih lopti u bunar bacio, i naravno asistirao jer se namjestao deset sekundi. Nema toga vani, recimo da je Nyema biuo na drugoj strani tri puta bi ga odnio. Sporo je to, to ne prolazi vise nigdje, jbg, bio je u drugoj ligi Rusije, pa ni tamo nije igrao, a recimo Zec je jednom prosao pored nasih stopera kao brzi voz. Kad je malo iznad gola sutirao, e to na nasim terenima neces nikad vidjeti.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja sam davno kritikovao Zebu zbog istih stvari koje @Aco sada piše, ali u međuvremenu sam promijenio mišljenje.. I to zbog utakmica s Šerifom i Maccabijem na Koševu, tu je Zeba pokazao da može igrati i agresivno i presing i vratiti se. Zašto to ne radi uvijek, jbga izgleda da nema motiva, ne mogu drugačije to objasniti.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
necu puno raspravljati ni o cemu drugom samo cu iznijeti svoju zelju koja se uz malo truda i ulaganja moze i ostvariti
UTAKMICE REPKE NA GRBAVICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COVJECE KAKVA JE TO ATMOSFERA
UTAKMICE REPKE NA GRBAVICI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COVJECE KAKVA JE TO ATMOSFERA
26.05.2010-TITULA
Željo dobro odigro...
Ne znam šta onaj Zec radi u repki... lik pojma nema.
Tek nakon večerašnjih izmjena vidjelo se koliko Željo ima kvalitetnu i široku klupu...sve sama elita.
...i Zeba.
Ne znam šta onaj Zec radi u repki... lik pojma nema.
Tek nakon večerašnjih izmjena vidjelo se koliko Željo ima kvalitetnu i široku klupu...sve sama elita.
...i Zeba.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Samo ti potpaljujdomorocki je napisao/la:Željo je ko beton al armirani.na zimu uz ova tri-četiri igača,što bi trebala doći,ličili bi na zaje.banu ekipu na ovom prostoru!

NO PYRO NO PARTY
sve je to oke za Zebu,nesto stoji nesto ne stoji..ALI STA ONO URADI RAHIMICU BOZE DRAGI...pa izgubi se rahimaga(bez kojeg se po papetu ne moze zamisliti vezni red) ko FATA U MERCATORU

ma nema veze koliko ko zarađuje,uzmi pandžu za primjer koji zarađuje 300 000 eura misliš da je puno bolji igrač od bogija,kerle,torlaka,ješea itd.koji zarađuju 3-4 000 KMaleksandar_veliki je napisao/la:Oni se i ne mogu porediti jer igraju na razlicitim pozicijama, medjutim mi smo takav narod koji brzo zaboravlja sta je Zec radio sa jednim Sibenikom. Ja niti u kojem slucaju ovdje ne umanjujem Zebino majstorstvo i to stalno naglasavam, ali to je samo za raju. To ne prolazi u imalo ozbiljnijim ligama. E sad, na kraju ti moram reci jer si me malo isprovocirao sa tim podnistavanjem, Zec igra za 500.000 necega godisnje, a Zeba za 5.000 necega godisnje. Sta mislis da li bi se Zajko mijenjao sa njim.sekula je napisao/la:Joj nemoj ga porediti sa Zecom, hljeba ti![]()
![]()
aleksandar_veliki je napisao/la:nick, slazem se, ali odskakati od nase lige ne znaci i da mozes igrati u bilo kojoj ozbiljnijoj ligi. Neko rece, on je romantic, da slazem se, ali recimo ja sam uvjeren da ce Nyema na kraju otici u bolji klub nego Zeba, odnosno da ce napraviti nesto i vani za razliku od Zajke jer jednostavno je on taj tip igraca koji se danas traze. Grize, nema predaje, lakta se, skace, a uvijek je ispred svog protivnika. To je moje misljenje, a ove koji govre o nekom najpametnijem necu ni komentarisati.
austrija,svica,belgija pa i holandija stvorene za njega
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
@aleksandar_veliki apsolutno se slažem! Čak mislim da je Zeba ove sezone jako puno popravio igru u odnosu na prošlu godinu. Više trči i manje prigovara i pametuje. Svaka čast i nadam se da će napraviti neki ozbiljan transfer. Kod nas je vjerovatno najbolji, ali što kažeš, to je za naše lige.aleksandar_veliki je napisao/la:nick je napisao/la:ali jbg kad gledas dao je besliji loptu ko rukom,plus jos ar prilika sto je napravio, on je svoj poso odradio, puno bolje nego stilic,ibricic,zec,muslimovicaleksandar_veliki je napisao/la:Tekma ko svaka festa tekma, bez duela, bez neke prevelike zelje. Zeba, sta reci o tom decku, a da se navijaci Zelje ne uvrijede. Mahalas, majstor, ali njegov fudbal jednostavno nije za Evrope, tu mislim na lige tipa Belgija, Holandija, Austrija. Svi mi volimo njegov mangupluk, ali realno kod njega svaka lopta mora biti dvadesetak sekundi, e to u savremenom fudbalu ne prolazi. Znam mnogi ce sada odgovarati, ja necu vise nista pisati, ali podatak da momak u najboljim godinama ighra u Zelji govore meni u prilog. Jednostavno, on je za Premijer lige i to je to.
Jest nick, asistirao majstorski, ali prije toga sedam dubinskih lopti u bunar bacio, i naravno asistirao jer se namjestao deset sekundi. Nema toga vani, recimo da je Nyema biuo na drugoj strani tri puta bi ga odnio. Sporo je to, to ne prolazi vise nigdje, jbg, bio je u drugoj ligi Rusije, pa ni tamo nije igrao, a recimo Zec je jednom prosao pored nasih stopera kao brzi voz. Kad je malo iznad gola sutirao, e to na nasim terenima neces nikad vidjeti.
Vidio sam masu komentara kako hvale njegove driblinge protiv pitara. Šta mi imamo od toga? Važniji je bio Čolićev centaršut ili Vasilićeva i Bogičevićeva uklizavanja i čišćenja lopte na 18m.
Npr večeras na početku prvog poluvremena je Medunjanin isključivo svojim dobrim pozicioniranjem (vratio se par koraka nazad ispred 16erca, izvukao igrača i otvorio prostor za Misimovića) napravio od običnog pravolinijskog pasa odličan zadnji pas za dobru šansu. Nije nikome kroz noge probacio, nije lobovao igrača, niti napravio neku umjetničku bravuru, ali je zato napravio gol šansu sa jednim dodirom lopte. Uz to je svojim dobrim pozicioniranjem olakšao Džeki (ili Ibiševiću, ne sjećam se ko je bio) da lako preda loptu i počne graditi svoju poziciju (to bi nama trebalo, posebno kada krenemo u polukontru ili kontru; često trči samo igrač s loptom, ostali ga gledaju ili trče bezveze, pa ovaj izgubi snagu a nema nikoga da proslijedi loptu).
Nešto slično je npr napravio Bešlija na derbiju sa onim duplim pasom sa Čolićem. Još to donekle zna uraditi Jamak (ali samo kad se ne prepadne kao što je bio slučaj na derbiju). Vjerujem da zna i Zeba, ali on ipak drži dugo loptu.
Ovim ne želim da umanjim korist koju naš tim ima od Zebe. On nam je trenutno najbolji i najkorisniji igrač. Zabija, asistira, otvara - ali je vrlo vjerovatno limitiran samo na našu ligu. Volio bih kada bi nastavio ovakav napredak kao što je ostvario do sada u odnosu na prošlu sezonu i da ostvari neki dobar transfer.
Reprezentacija dosla i otisla samo da obiljeze 90 godina , ta nece vas punit zayebancija 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
oni nas mi vas i tako to ide hijerarjijaANTIFA ! je napisao/la:Reprezentacija dosla i otisla samo da obiljeze 90 godina , ta nece vas punit zayebancija
nick je napisao/la:oni nas mi vas i tako to ide hijerarjijaANTIFA ! je napisao/la:Reprezentacija dosla i otisla samo da obiljeze 90 godina , ta nece vas punit zayebancija

velika riba jede malu ribu
al' budite realni, da zeba može igrati u švicarskoj, belgiji ili holandiji, sa 28 godina bi igrao. pa kad će ako neće sad?

al' budite realni, da zeba može igrati u švicarskoj, belgiji ili holandiji, sa 28 godina bi igrao. pa kad će ako neće sad?
mislim da je bilo solidnih ponuda za njega,samo osim nije dao/htio/zelio pustit gaChWilla je napisao/la:velika riba jede malu ribu![]()
mislio sam da je i iz austrije bilo nestoaleksandar_veliki je napisao/la:Ova iz Poljske jedina konkretna, ostalo sve rekla kazala, odnosno sluzbeno na klub nije nista doslo.nick je napisao/la:mislim da je bilo solidnih ponuda za njega,samo osim nije dao/htio/zelio pustit gaChWilla je napisao/la:velika riba jede malu ribu![]()
on je za nas idealan, al' dabogda da ikad zaigra u pravoj evropskoj ekipi.
ma nek' ne zaigra
ma nek' ne zaigra

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Znači za 3 sedmice kraj polusezone i onda slijede 3 mjeseca priče oko pojačanjima
To su priče za uživanje

To su priče za uživanje

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.