CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:35Ide li Sejo Brajlovic s njima i volom na kocu u Azerbejdzan![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2023/2024
1. Sarajevo
2. Zrinjski
3.Borac
4. Velez
5.Siroki
6. Zeljo
7. Posusje
8. Tuzla
9. Sloga
10. Gosk
11. Igman
12. Zvijezda 09
Osvajac kupa: Borac/Velez

1. Sarajevo
2. Zrinjski
3.Borac
4. Velez
5.Siroki
6. Zeljo
7. Posusje
8. Tuzla
9. Sloga
10. Gosk
11. Igman
12. Zvijezda 09
Osvajac kupa: Borac/Velez
19V22
Šta je gore, ovaj kasapin sa satarom ili ovi što snimaju fake Nusreta?

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jbt koji jad.
NusRet za sirotinju
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ja nisam navijac niti simpatizer pa tako me to ne dotiče, ali bice zanimljivo i tvoje komentare citati u toku zimske pauze za učinak 150 min odigranih u 3-4 utakmice 0 golova 0 asistencija i na desetine hiljada eura na platu. Da ista vrijedi i da ista može dati ne bi iz Portugala u najboljim godinama dosao u jednu od najgorih liga u Evropiholyman je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:20Sport90 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:09Bice zanimljivo citati komentare za jedno pola godine kad ovaj novi za FKS u tih pola godine bude odigrao jedno 3-4 utakmice , povrijedjen i sve sto bude radio to je karindjanje treba po Sarajevu i dernecenje po sarajevskim klubovima. Dokle vise se dovoditi propale igrace i plaćati ih masno za nikakav učinak. On da ista vrijedi i da ista može pružiti ne bi iz Portugala selio u Bosnu.
jednu je vec zapiko
Vi ste jedini na svijetu čiji predsjednik Misimović prizna da ste kupili i namjestili titule i da to i danas plaćate i još vam na to Vico da pozajmicu da se ne ugasite,što se te žalbe tiče možete se qrcu žaliti
- BordoBBoja
- Kontakt:
Selam, cita li ko svedske portale, ima pi dns povrijedjenoh pjesama u saobracaju?
bolje da smo iz G Rahica doveli igraca,ko ZeljoSport90 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:58Ja nisam navijac niti simpatizer pa tako me to ne dotiče, ali bice zanimljivo i tvoje komentare citati u toku zimske pauze za učinak 150 min odigranih u 3-4 utakmice 0 golova 0 asistencija i na desetine hiljada eura na platu. Da ista vrijedi i da ista može dati ne bi iz Portugala u najboljim godinama dosao u jednu od najgorih liga u Evropiholyman je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:20Sport90 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 10:09Bice zanimljivo citati komentare za jedno pola godine kad ovaj novi za FKS u tih pola godine bude odigrao jedno 3-4 utakmice , povrijedjen i sve sto bude radio to je karindjanje treba po Sarajevu i dernecenje po sarajevskim klubovima. Dokle vise se dovoditi propale igrace i plaćati ih masno za nikakav učinak. On da ista vrijedi i da ista može pružiti ne bi iz Portugala selio u Bosnu.
jednu je vec zapiko
ne bi se sikirali hocel proradit,sta god da uradi mi njemu aplauz,od koga je dovoljno je.
zeljo godinama ispred ostalih,dok se ostali krpe iz vana igracima zeljo pametno radi bez rasipanja,Bekric ima veze po Olovu,Rahicu,Gabeli ko nas Hadzija prije nekoliko godina
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Mitomančić već zna da će Penaranda imati 0G0A na zimu, golemo 

-
- Kontakt:
Iskreno, ovo treba da udje u konkurenciju za najgluplji post godine, a naravno napisao ga je visestruko nagradjivani Virtual. Umjesto da se pomire, presjeku, zaokrenu klub na bolje, oni nekako guraju i to je prednost u odnosu na tim koji trosi 10mil i trosit ce jos 10 i jos 10 jer ima uredjen klub i investitora.Zato je razumljiva ova kolektivna histerija koju gledamo. Jedni trpaju desetine miliona i pate za rezultatima koji ne dolaze, drugi ispadaju u federalnu, treći misle da su neki važan faktor, a realnost je da su prosjek, dok Željo nekako gura i svi smo kao jedan, navijači, igrači, struka, administracija, svi su tu.
Zamisli da su navijaci Parme govorili guraj, gurajjj, **** Juventus i Ronalda mi to guramo nekako a oni nece nikad LP osvojit. I ugase se. A gurali su dobro

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 26 jun 2023, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Velika je stvar da takve igrače kao Penaranda,Viveros,Vrančić uopšte dovedemo u našu ligu a kvalitet mora isplivati kad tad i dati rezultate,nama još treba dobar trener i prekid bojkota i da gazimoTarpiTarpi je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:33Mitomančić već zna da će Penaranda imati 0G0A na zimu, golemo![]()
https://****.ba/clanak/Fudbal/648131/dt (so.ur.ce)
Zašto se stadion Koševo ne održava: Na travnjaku rastu gljive i djetelina

Mjau !
Kanta decenijekillafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:38Iskreno, ovo treba da udje u konkurenciju za najgluplji post godine, a naravno napisao ga je visestruko nagradjivani Virtual. Umjesto da se pomire, presjeku, zaokrenu klub na bolje, oni nekako guraju i to je prednost u odnosu na tim koji trosi 10mil i trosit ce jos 10 i jos 10 jer ima uredjen klub i investitora.Zato je razumljiva ova kolektivna histerija koju gledamo. Jedni trpaju desetine miliona i pate za rezultatima koji ne dolaze, drugi ispadaju u federalnu, treći misle da su neki važan faktor, a realnost je da su prosjek, dok Željo nekako gura i svi smo kao jedan, navijači, igrači, struka, administracija, svi su tu.
Zamisli da su navijaci Parme govorili guraj, gurajjj, **** Juventus i Ronalda mi to guramo nekako a oni nece nikad LP osvojit. I ugase se. A gurali su dobro![]()

NEMA NAZAD
E cuj miske hahaha pa nismo nista osim kupa osvojili dok je on bio tu hahaha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nisu dzaba broj 1.

Ne pravi se lud on je govorio o Amarovim titulama,i šta vam je Amar sad legenda ili grobar ni sami ne znateNoDi80 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 15:00E cuj miske hahaha pa nismo nista osim kupa osvojili dok je on bio tu hahaha
-
- Kontakt:
Jesu godinama krali i otimali, ali su znali i gdje da uloze pare. Najozbiljniji klub u drzavi.
1921
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakvi podanicikillafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:38Iskreno, ovo treba da udje u konkurenciju za najgluplji post godine, a naravno napisao ga je visestruko nagradjivani Virtual. Umjesto da se pomire, presjeku, zaokrenu klub na bolje, oni nekako guraju i to je prednost u odnosu na tim koji trosi 10mil i trosit ce jos 10 i jos 10 jer ima uredjen klub i investitora.Zato je razumljiva ova kolektivna histerija koju gledamo. Jedni trpaju desetine miliona i pate za rezultatima koji ne dolaze, drugi ispadaju u federalnu, treći misle da su neki važan faktor, a realnost je da su prosjek, dok Željo nekako gura i svi smo kao jedan, navijači, igrači, struka, administracija, svi su tu.
Zamisli da su navijaci Parme govorili guraj, gurajjj, **** Juventus i Ronalda mi to guramo nekako a oni nece nikad LP osvojit. I ugase se. A gurali su dobro![]()

Sve tacno napisano.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Bolje da se poredite sa Zrinjskim nego sa Zeljom ali eto izgleda da imate neke komplekse. Željo vam je referenca za sve a ljudi zadnjih 10 godina za kifle nemaju, pred bankrotom, navijači im donacije salju - ali vama i dalje Željo etalon za sve. Nek vam etalon bude Zrinjski iz BPL, Dinamo Z. iz regiona a ne klub koji je na izdisaju zadnjih 10 godina i opstaje samo zahvaljujući nekoj ludoj ljubavi njihovih navijača. I ne morate uzeti tog rahica, ali ne morate ni praviti euforiju jer dolazi igrace preko kojeg ce se oprati pare, gdje ce svi u upravi omastoti brk i koji neće nista dati jer nema sta dati - opet ponavljam da ima imalo kvalitete ne bi iz Portugala selio u BiH.donDondon je napisao/la: ↑26 jun 2023, 14:24bolje da smo iz G Rahica doveli igraca,ko ZeljoSport90 je napisao/la: ↑26 jun 2023, 13:58Ja nisam navijac niti simpatizer pa tako me to ne dotiče, ali bice zanimljivo i tvoje komentare citati u toku zimske pauze za učinak 150 min odigranih u 3-4 utakmice 0 golova 0 asistencija i na desetine hiljada eura na platu. Da ista vrijedi i da ista može dati ne bi iz Portugala u najboljim godinama dosao u jednu od najgorih liga u Evropi
ne bi se sikirali hocel proradit,sta god da uradi mi njemu aplauz,od koga je dovoljno je.
zeljo godinama ispred ostalih,dok se ostali krpe iz vana igracima zeljo pametno radi bez rasipanja,Bekric ima veze po Olovu,Rahicu,Gabeli ko nas Hadzija prije nekoliko godina
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amypitar, mma_hz, MokraKifla, TefalTava i 39 gostiju.