KAPITENU POVEDI EKIPU DO POBJEDE.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

cikazubo je napisao/la:Halalite na upadu, zanima me kakav je teren na Tušnju, jer nije isti na slikama od ss.ba i ovim sto ste vi postavili na forumu, na ss.ba izgleda dosta losije ?
dobar je teren, danas ce se igrat pravi fudbalcikazubo je napisao/la:Halalite na upadu, zanima me kakav je teren na Tušnju, jer nije isti na slikama od ss.ba i ovim sto ste vi postavili na forumu, na ss.ba izgleda dosta losije ?
Normalno sam pitao i unaprijed se izvinuo sto se javljam na vasoj temi, nema potrebe za takvim odgovorm, mi danas obilježavamo dan reintegracije naselja Grbavica koje je najvise propatilo u okupaciji Sarajeva, pa bih ove pojedince zamolio da to ispoštuju bez ovih uvredljivih naziva..VelikiKemo je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Halalite na upadu, zanima me kakav je teren na Tušnju, jer nije isti na slikama od ss.ba i ovim sto ste vi postavili na forumu, na ss.ba izgleda dosta losije ?
kakav god je bolji je nego na šugavici!!
Znas kako dosadan si ko uskacikazubo je napisao/la:Normalno sam pitao i unaprijed se izvinuo sto se javljam na vasoj temi, nema potrebe za takvim odgovorm, mi danas obilježavamo dan reintegracije naselja Grbavica koje je najvise propatilo u okupaciji Sarajeva, pa bih ove pojedince zamolio da to ispoštuju bez ovih uvredljivih naziva..VelikiKemo je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Halalite na upadu, zanima me kakav je teren na Tušnju, jer nije isti na slikama od ss.ba i ovim sto ste vi postavili na forumu, na ss.ba izgleda dosta losije ?
kakav god je bolji je nego na šugavici!!
diplomatija je napisao/la:Čuvajte se danas, nemojte kojim slučajem da bi počeli raditi gluposti kojim bi mogli izazvati prekid, bolje izgubite danas tri boda, nego da vam savez oduzima 6, oni to jedva čekaju, time bi automatski Beusov klub bio prvak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kad krenete iz grada sa tramvajem nemoj te nositi vas velegradski odgoj i vjeruj mi bit ce sve uredu.diplomatija je napisao/la:Čuvajte se danas, nemojte kojim slučajem da bi počeli raditi gluposti kojim bi mogli izazvati prekid, bolje izgubite danas tri boda, nego da vam savez oduzima 6, oni to jedva čekaju, time bi automatski Beusov klub bio prvak
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.