Snooker odavno nije onako glatko prošao, oba igrača dobila whitewashem.bevanda4 je napisao/la:snooker:
gould @1.45 (kvalitet 100% na njegovoj strani, uz ozbiljan pristup ovo ide k'o pjesma)
lisowski @1.50 (mnogo talentiran dečko, još uvijek mu predskazuju svijetlu budućnost.. Zna zaj.ebat, zna iznenaditi. Večeras neće biti iznenađenje ako pobijedi, dakle, može samo zaj.ebat, a iskreno se nadam da neće)
pikado:
van gerwen @1.40 (naprosto smiješna kvota.. prvi igrač svijeta protiv chizzya kojemu je ovo prva godina u premier ligi)
taylor @1.60 (najveće ime u povijesti sporta, većina profesionalaca neće u cijeloj karijeri uspjeti što on može u jednoj casual večeri. Taj bi i ku*cem bullseye gađao. Vjerojatno najlošiji start u premier ligi otkad je uzeo strelice u ruke, 2 meča <-> 2 poraza (iako protiv dvojice trenutno ponajboljih igrača svijeta, nitko nije očekivao da će phil onako jalovo odigrati i vezati dva neuspjeha) Večeras je 3. sreća, na ovakvu kvotu ljutiti taylor je MUST BET. tko ne misli tako, zna o pikadu koliko ja o heklanju)
lewis @1.45 (nezaustavljiv zasad, on i van gerwen već sada vode borbu za prvo mjesto u skupini. lewis vodi za samo jedan leg sveukupno, obojica će noćas pokušati pobjediti sa što većom razlikom. nije mjesto ni vrijeme za bilo kakve kalkulacije. newton može predstavljati prijetnju, ali teško.. jako teško da izvuče pobjedu protiv "Jackpota". Strah me eventualno remija i dijeljenja bodova, ali odlučujem se kockati.)
Ukupna kvota: 7,0644
Pikado počeo odlično sa MvG-om, ali tada slijede dvije katastrofe u vidu taylora i lewisa.
Taylora, kojeg sam ujedno smatrao betom dana..
Ispričavam se momcima koji su uzeli, jbg.. Što da kažem!?
Nastavlja se veljača iz pakla! Sreća pa je ovo ona sa 28 dana..