Jeste to je sigurno razlog

Bila je i dupla kruna pa opet ista brojka članova. Mi smo **** od navijača i nismo zaslužili bolje
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeste to je sigurno razlog
Trebat ce stopera, ipak igrat ces sa trojicom u narednoj sezoni. Nego, jesi pogleda video za potpisivanje novog ugovora sa Trakom. Neki novi pokreti kamerom?
Onda ima smisla, na klupi kao zamjenu bi imao, Besica, Traku, (Kurdic ?). Strasno brate, prestano je onoNisamInSajder je napisao/la: ↑22 jun 2021, 18:05Trebat ce stopera, ipak igrat ces sa trojicom u narednoj sezoni. Nego, jesi pogleda video za potpisivanje novog ugovora sa Trakom. Neki novi pokreti kamerom?
Ja sam vidioNisamInSajder je napisao/la: ↑22 jun 2021, 18:05Trebat ce stopera, ipak igrat ces sa trojicom u narednoj sezoni. Nego, jesi pogleda video za potpisivanje novog ugovora sa Trakom. Neki novi pokreti kamerom?
Nabavili gimbal pa testiraju i uče se
Ko da si znao
Meni nije sekunde losa ekipa
Prvo nam Kolubara uzela igraca ispred nosa sad i Novi Pazar
J.bo majku niste normalni, sada se gledaju i pokreti kamere.Sanchez1987 je napisao/la: ↑22 jun 2021, 18:17Ja sam vidioNisamInSajder je napisao/la: ↑22 jun 2021, 18:05Trebat ce stopera, ipak igrat ces sa trojicom u narednoj sezoni. Nego, jesi pogleda video za potpisivanje novog ugovora sa Trakom. Neki novi pokreti kamerom?sta je ono majko mila,nesto kao ono tatrane camera pa gore dole
![]()
sreca pa decko ima 17 god,zamisli onako nekom extra pojacanju uraditi
![]()
Ma i mene su trznuli majku im. Zamalo da se obradujemo
I da su babi mOODA...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jun 2021, 18:32Meni nije sekunde losa ekipa
Jos kad bi doveli kakvo krilo kao Tatara
I jednog veznog kreatora igre kao Rahmabovica
I da se isplate dugovi
Opet bi se prosetali ligom bez problema
Na golu imas Dizdarevica i Kanurica obojica mladi i ok golmani
Ali ako imas dobru odbranu manje vise nije ni bitno ko ti je na golu
Vidjelo se to u prvoj polusezone u utakmicama kada Kova jedva 3 puta dotakne loptu
Stopere ne treba ni nabrajati
Imas:Dupovca,Milicevica,Lazica,Sevelja,Kurdica,Besica kojima je to prirodna pozicija
A imas i Adukora tu
Od desni bekova imas:Oremusa,Sevelja i Sabanovica sto je i vise nego ok
Lijevo bi trebalo dovesti jednog jer imas samo Pidru koji je katastrofa zadnje vrijeme i Salcina kojem to nije prirodna pozicija
U sredini imas Andreja jedino koji valja realno
Tino nadam se da ce se poboljsati,od njega puno ocekujem ove polusezone
Na spicu imas Ahmetovica i Mesanovica
Krila su nam najveci problem jer realno imas jedino Fanima koji moze nesto tu
Jukic i Heba tanki skroz
Kazem
Kad bi doveli lijeovg beka,veznog(kreatora igre) i krilo i da se isplate dugovi bilo bi opet piš.anje po ligi sa 30% snage
Ovo je realno mislim