FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ima kamate znaci da ima i neki dug, mada je moguće su otplatili dug.....
Ne znam u detalje kakav je zakon, ima ness na klixu objašnjeno ali nisam najbolje shvatio brzo sam pročitao. Biće neki dogovori izmedju dužnika i PU. Vidjet ćemo kad zakon izadje u službenom listu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam u detalje kakav je zakon, ima ness na klixu objašnjeno ali nisam najbolje shvatio brzo sam pročitao. Biće neki dogovori izmedju dužnika i PU. Vidjet ćemo kad zakon izadje u službenom listu.
- diplomatija
- Kontakt:
Zar i kod vas ima ovih sto tulumare gradom u alkoholiziranom stanju? Procitah u sportu danadnjem..
Pa ekipa koja ima Travančića u svojim redovima osuđena je na to.diplomatija je napisao/la:Zar i kod vas ima ovih sto tulumare gradom u alkoholiziranom stanju? Procitah u sportu danadnjem..
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ja sam cuo da je navodno Jajalo najveci alkoholicar u ligi 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedino sto znam je da Tatko voli mahnut dobro, ali njemu covjek nema sta zamjeriti niti smije pomisliti na to da mu zamjeridiplomatija je napisao/la:Zar i kod vas ima ovih sto tulumare gradom u alkoholiziranom stanju? Procitah u sportu danadnjem..

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Mislim da je vrijeme da danas Travancic pocne od prve minute. Ocekujem pobjedu 2
Je li Džakmić završio karijeru ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Haman da jeste, njegova povreda je takva da oporavka praktično i nema.Suki46 je napisao/la:Je li Džakmić završio karijeru ?
Steph je napisao/la:Haman da jeste, njegova povreda je takva da oporavka praktično i nema.Suki46 je napisao/la:Je li Džakmić završio karijeru ?
Pa šteta vala prava, on bi nam jako dobro došao u veznom redu.Nadam se da će makar ostati u klub .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Hocel bit prenos danas gdje ???
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BernardBarnjak
- Kontakt:
amorovski je napisao/la:Hocel bit prenos danas gdje ???
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nije haman , nego jeste, radi u nasoj akademijiSteph je napisao/la:Haman da jeste, njegova povreda je takva da oporavka praktično i nema.Suki46 je napisao/la:Je li Džakmić završio karijeru ?
Re: Odg: FK Sarajevo
Još nema nikakvog dogovora oko prenosa, da li ce sta biti do kraja dana ne znam.BernardBarnjak je napisao/la:amorovski je napisao/la:Hocel bit prenos danas gdje ???
Na Areni koliko vidim neće biti, sada se samo čeka još BHTelecom.
sumnjam da ce bht prenosit,jer ima rukomet u 17:50 h,BiH-Grckabegipasha je napisao/la:Na Areni koliko vidim neće biti, sada se samo čeka još BHTelecom.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
keramikr je napisao/la:sumnjam da ce bht prenosit,jer ima rukomet u 17:50 h,BiH-Grckabegipasha je napisao/la:Na Areni koliko vidim neće biti, sada se samo čeka još BHTelecom.
mislio sam na njihov onaj kanal što plačaš 1,2 KM kada je utakmica.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Hoce li se dobiti ovo danas, vidim dobra kvota na Sarajevo, 1.9, ali ne pratim vasu ligu pa ne znam kakav je Zrinjski?
NukeR_G1970 je napisao/la:Hoce li se dobiti ovo danas, vidim dobra kvota na Sarajevo, 1.9, ali ne pratim vasu ligu pa ne znam kakav je Zrinjski?
Za dobru lovu.Kec ko kuca.

Sta se desava sa A.Plakalom i S.Radovac? Nemogu da vjerujem da treniraju sa omladinskim ekipama..
FK Sarajevo. NK Travnik.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, BordoSaga2, crnehorde, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Pablo11, Proximic, riki46, Varijantas8, zagorski i 126 gostiju.