Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Hebes transfer kad si svaki prelazni rok ovisan o nekim drugim igracima koji su uz to i ako mladji od Edina obicna k.arina od igraca.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Popularna "la Repubblica": Roma čeka Abrahama - razlog koji stopira transfer Džeke u Inter.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ne kontam kako lik sebi dozvoljava da se svi sprdaju sa njim, doslovno svaki prelazni rok:-)
Milik 
Realno, ne da se usranom (Edinu) do potoka.

Realno, ne da se usranom (Edinu) do potoka.
Ma realno ako roma ima para za abrahama onda im nece biti toliko tesko pronaci alternativu za njega, samo sto ce edin morati malo vise cekati na svoj transfer.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jeste li se ponadali da ce ovo brzo ici
Kao sto rekoh neki dan, nakon price sa Juveom me nista vise ne moze iznenaditi. Kapa dole sto nakon svih ovih sranja sto su mu priredili on uvijek kao pravi profesionalac sto i jeste, ode na trening, igra kao da se nista me desava. A mogao bi im scenu praviti kao sto je to slucaj danas dani sa mnogim igracima.

Kao sto rekoh neki dan, nakon price sa Juveom me nista vise ne moze iznenaditi. Kapa dole sto nakon svih ovih sranja sto su mu priredili on uvijek kao pravi profesionalac sto i jeste, ode na trening, igra kao da se nista me desava. A mogao bi im scenu praviti kao sto je to slucaj danas dani sa mnogim igracima.
#SuningOUT
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Izgleda da je ovo sad stvarno gotovo.

Simone i Edin... daje ragazzi!
Ko se to još pojačava sa igračem od 35 ljeta? Smješno 

- Shategabri
- Kontakt:
Koliko je puta samo prodan iz Wolfsburga, pa onda iz Cityja, a sa Romom i da ne pričam, prešao je po 100 puta u Inter, Milan, Juve (zadnji put i zamalo).Goalgetter je napisao/la: ↑10 avg 2021, 22:53Jeste li se ponadali da ce ovo brzo ici![]()
Oguglao više čovjek na sve i ako dođe do potpisa, dođe. Svjestan je da su stvari komplikovane.
Koševo Zapad
- Goalgetter
- Kontakt:
Krenuo je hairli, i Amra s njim

Kakvo je ovo ponizenje za Dzeku, prodat je za cifru manju od 2 miliona eura.
cestitke Dzeki na odlicnom transferu. Svaka cast, u 35 godini napraviti ovakav potpis, i to za Inter. Odlican potez. Moze bez problema odigrati 2 sezone na vrhunskom nivou, ostaviti traga i u Interu koji je puno jaci od Rome.. Mesi, pa Ronaldo, evo sad i Dzeko u poznim godinama prave velike transfere.. u Italiji su inace u modi malo iskusniji igraci i aBd naigrat ce se on u novom klubu, i nadavati golova..Ibrahimovic je u 39 godini zario i palio u Seriji A, sto ne bi i Dzeko u 35..sretno Zmaju!