FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FC BAYERN
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FC BAYERN » 24 mar 2010, 13:59

hahahah kakva pjesmica :D :lol: 8-)

kakve su prognoze za veceras ? znali ko sastav osim LvG

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 mar 2010, 13:59

Moguca postava vecerasnja:

Schalke: Neuer - Rafinha, Höwedes, Bordon, Westermann - Matip - Kluge (Baumjohann), Rakitic, Schmitz - Farfan, Kuranyi

München: Butt - Lahm, van Buyten, Badstuber, Alaba - Robben, van Bommel, Schweinsteiger, Müller (Ribery) - Klose, Olic

Sudija: Knut Kircher (Rottenburg)

"Ich will alle drei Titel gewinnen"
by Van Gaal 8-)

Bayern Uber Alles!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 24 mar 2010, 14:12

samo da nadodam na ovaj zdenin post uvezi robbena... taj covjek je i napustio real,jer je stalno bio povrjedzen... inace briliantan igrac ali krhak,dosta slican nasem elviru baljicu :D bojim se da ce ga ovaj gust i doista tezak raspored odvesti do umora i nove povrede pa bar nakratko,da salke uzme prvenstvo :P

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 mar 2010, 14:36

"Bilo gdje da odem, želim petogodišnji ugovor"

Bayernov francuski 26-godišnji nogometaš Franck Ribery izjavio je da će u slučaju odlaska iz bavarskog kluba sljedećeg ljeta karijeru nastaviti u Španiji.

Već dvije sezone se priča o mogućem odlasku odličnog francuskog reprezentativca s Allianz Arene. Riberyju ugovor s Bayernom završava u junu 2011. godine, a jasno je da će ga Bavarci prodati na ljeto, ukoliko ne uspiju dogovoriti produženje saradnje, kako bi za njega dobili i odgovarajuću odštetu.

Zainteresiranih za Riberyjev angažman ima mnogo, a od vodećih evropskih klubova, prednjače Real Madrid, Barcelona i londonski Chelsea. Međutim, engleski klub teško se može nadati obavljanju posla s Riberyjem, koji je i dalje neodlučan oko nastavka karijere, ali je za magazin Sport Bild izjavio.

"Ukoliko odlučim odbiti ponudu Bayerna za produženje ugovora, sasvim sigurno odlazim u Španiju".

Njemački ****.de piše da je Ribery krenuo u završnu rundu pregovora s Bayernom oko novog ugovora. Odluka bi trebala pasti u sljedećih nekoliko sedmica.

"Bez obzira u kojem klubu ću nastaviti karijeru, volio bih potpisati petogodišnji ugovor", izjavio je Ribery.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 mar 2010, 14:39

Idemo ako Bog da po pobjedu.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2010, 16:56

Samo da ne bude produzetaka, pa kako god da se zavrsi utakmica. Ali kakvi smo baksuzi u zadnje vrijeme, ne bih me iznenadio taj scenario.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -knee.html 8-)

Moramo se pripremiti na odlazak Riberya, on je ovo namjerno odlozio da ne unosi nemir u ekipu u odlucujucoj fazi. Hanuma Bilalovca nema drustva u Minkenu a posto je iz juznih krajeva, njen ce covo nju usreciti odlaskom u toplije krajeve (Spanija). Ima citav intervju sa Ribery-jem na SportBildu.
Ko fol jos se vaga, ali u slucaju eliminacije đavolcica, karte se mogu ponovo izmjesati.
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2010, 17:51

Novi ugovor na 5 godina, ali u Bayernu. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 mar 2010, 18:57

JOJ DRUGOVI, IMAO SAM SINOĆ PRAVO LOŠ I STRAŠAN SAN... STRAH ME JE I DA GA KAŽEM... FAKAT SAM SANJAO SINOĆ... IGRALI SMO NA ALIANZ ARENI 1:1 PROTIV MANČE... :x i da je Shrek zabio gol... :shock:
Navijam da se snovi ne ostvaruju u narednih 7 dana

Evo nešto gledam statistiku... Nismo protiv Šalketa u gostima izgubili punih 5 godina, a zadnje 2 utkamice smo ih pobijedili...
Sent from my Philips Smart TV.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 mar 2010, 19:00

dr.adnan je napisao/la:JOJ DRUGOVI, IMAO SAM SINOĆ PRAVO LOŠ I STRAŠAN SAN... STRAH ME JE I DA GA KAŽEM... FAKAT SAM SANJAO SINOĆ... IGRALI SMO NA ALIANZ ARENI 1:1 PROTIV MANČE... :x i da je Shrek zabio gol... :shock:

Evo nešto gledam statistiku... Nismo protiv Šalketa u gostima izgubili punih 5 godina, a zadnje 2 utkamice smo ih pobijedili...
Budi sretan ako odigrate 1:1... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 mar 2010, 19:02

Isnar je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:JOJ DRUGOVI, IMAO SAM SINOĆ PRAVO LOŠ I STRAŠAN SAN... STRAH ME JE I DA GA KAŽEM... FAKAT SAM SANJAO SINOĆ... IGRALI SMO NA ALIANZ ARENI 1:1 PROTIV MANČE... :x i da je Shrek zabio gol... :shock:

samo ti mozes biti sretan ak bude 1-1 niko drugi ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 mar 2010, 19:04

Isnar je napisao/la:

Rezultat će takav biti na Starom Trafordu 8-)

Moram zamjeriti svim antiBayern navijačima... Stalno govore revanš za '99... Jesu kratke pameti... Osvetili smo se 2001. godine!!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 mar 2010, 19:04

effe_sa je napisao/la:
Isnar je napisao/la:

samo ti mozes biti sretan ak bude 1-1 niko drugi ;)
Ako bude 1-1, ja cu se u cudu cuditi kako je klub poput Bayerna uspio da odigra nerjeseno sa Unitedom... naravno, prolaz nece doci u pitanje, ali opet ce biti jedan neugodan osjecaj sto nismo bili u stanju pobjediti Bayern... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 24 mar 2010, 19:10

stvarno je i vise nego optimisticno ocekivati pobjedu bajerna u bilo kojem susretu protiv velikog mancestera...i kod kuce 1 bod protiv njih bio bi kao kuca da se barem obraz sacuva pred svojim navijacima...nadajmo se da nebude kakva petarda...nezaboravite wolfsburg prosle sezone...bremen sezonu prije toga :oops:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 24 mar 2010, 19:14

Dešavaju se kiksevi s vremena na vrijeme... Desilo se i sa Werderom, desilo se i Wofsburgom... i desi će se opet nekad... To je ljepota fudbala

Nek se mančesterovi navijači fino sjete kako ih je Liverpool prošle godine nakanto sa više nego simpatičnih 4:1 :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2010, 19:17

Isnar je napisao/la: Ako bude 1-1, ja cu se u cudu cuditi kako je klub poput Bayerna uspio da odigra nerjeseno sa Unitedom... naravno, prolaz nece doci u pitanje, ali opet ce biti jedan neugodan osjecaj sto nismo bili u stanju pobjediti Bayern... ;)
Ovo volim, kad se uzdignete. Visoko letite, a ne zaboravljas da bi mogli tako lako pasti. Veoma brzo se mijenjaju situacije u nogometu, pa analogno tome trebas malo voditi racuna o svojim komentarima. ;)

Respect za United, ali treba dobro oznojiti pakas da bi se prosao Bayern. ;)
sanjinzeljo je napisao/la:stvarno je i vise nego optimisticno ocekivati pobjedu bajerna u bilo kojem susretu protiv velikog mancestera...i kod kuce 1 bod protiv njih bio bi kao kuca da se barem obraz sacuva pred svojim navijacima...nadajmo se da nebude kakva petarda...nezaboravite wolfsburg prosle sezone...bremen sezonu prije toga :oops:
Ne igra se na bodove. ;)
U ovakvim utakmicama moral se podize do najveceg stepena. Cetvrtfinale nije mala stvar, javlja se potreba za jos vecim uspjehom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 24 mar 2010, 19:19

u pravu si adnane!!! ali jedan "veliki klub" kao bajern,kako ga ovde mnogi nazivaju,nesmije da primi 5 komada.... nesjecam se ni barce,ni mancestera kako primaju 5 komada a da pritom nijedan nedadnu :D

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 24 mar 2010, 19:26

postujem i to omere; to dizanje adrenalina i potreba za dokazivanjem,ali vec poslije prve utakmice u minkenu vidjecemo kakvo ce ti biti misljenje... :D hoces cuti moje sada??? razlika u kvaliteti ce biti i vise nego evidentna a posjed lopte ce ti sve pokazati..!!! bolje ce bajern proci na old traffordu nego kuci,a razlog ce biti sto u prvoj utakmici nece igrati svajni...odbrana ce biti pod takvim pritiskom,a znamo sta po obicaju tada bude... nezaboravi frankfurt :lol:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 mar 2010, 19:28

dr.adnan je napisao/la:Dešavaju se kiksevi s vremena na vrijeme... Desilo se i sa Werderom, desilo se i Wofsburgom... i desi će se opet nekad... To je ljepota fudbala

Nek se mančesterovi navijači fino sjete kako ih je Liverpool prošle godine nakanto sa više nego simpatičnih 4:1 :roll:
Prvo - to je bilo prosle godine, drugo - Bayern nije Liverpool... tako da ne vidim razlog zbog kojeg si to naveo kao argument za dobar rezultat Bayerna... nista, otrpilike imate jos 6 dana da mislite da imate neke sanse, tako da uzivajte u tom periodu... ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 mar 2010, 19:29

omerbavarac je napisao/la:
Isnar je napisao/la: Ako bude 1-1, ja cu se u cudu cuditi kako je klub poput Bayerna uspio da odigra nerjeseno sa Unitedom... naravno, prolaz nece doci u pitanje, ali opet ce biti jedan neugodan osjecaj sto nismo bili u stanju pobjediti Bayern... ;)
Ovo volim, kad se uzdignete. Visoko letite, a ne zaboravljas da bi mogli tako lako pasti. Veoma brzo se mijenjaju situacije u nogometu, pa analogno tome trebas malo voditi racuna o svojim komentarima. ;)

Respect za United, ali treba dobro oznojiti pakas da bi se prosao Bayern. ;)
sanjinzeljo je napisao/la:stvarno je i vise nego optimisticno ocekivati pobjedu bajerna u bilo kojem susretu protiv velikog mancestera...i kod kuce 1 bod protiv njih bio bi kao kuca da se barem obraz sacuva pred svojim navijacima...nadajmo se da nebude kakva petarda...nezaboravite wolfsburg prosle sezone...bremen sezonu prije toga :oops:
Ne igra se na bodove. ;)
U ovakvim utakmicama moral se podize do najveceg stepena. Cetvrtfinale nije mala stvar, javlja se potreba za jos vecim uspjehom.
Ja bi ovom Isnaru ime promjenio u Ikar jer ga sljeduje ista sudbina. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2010, 19:30

sanjinzeljo je napisao/la:postujem i to omere; to dizanje adrenalina i potreba za dokazivanjem,ali vec poslije prve utakmice u minkenu vidjecemo kakvo ce ti biti misljenje... :D hoces cuti moje sada??? razlika u kvaliteti ce biti i vise nego evidentna a posjed lopte ce ti sve pokazati..!!! bolje ce bajern proci na old traffordu nego kuci,a razlog ce biti sto u prvoj utakmici nece igrati svajni...odbrana ce biti pod takvim pritiskom,a znamo sta po obicaju tada bude... nezaboravi frankfurt :lol:
Ako cete se kao Frankfurt cupati u 86, halal vam pobjeda. ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.