FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nakon obavljenih preliminarnih sastanaka sa zainteresovanim stranama, FK Sloboda donosi odluku o osnivanju Odbora za Razvoj. Tijelo će imati funkciju i zadatak da unaprijedi segmente poslovanja FK Sloboda u kapacitetu koji je trenutno moguć sa posebnim osvrtom na organizacioni dio. Odbor za razvoj trenutno će činiti: Alen Haman, Amir Azabagić, Omar Radončić, Asmir Ćilimković, Elvis Baraković, Vehid Šehić, Kristijan Vasilić i Aleksandar Jović kao koordinator odbora. Treba napomenuti da je Odbor za Razvoj otvorenog tipa i da ukoliko bude zainteresovanih pojedinaca za učešće u istom svoje pravo mogu ostvariti u dogovoru sa kordinatorom Odbora. Ovim putem zahvaljujemo trenutnim članovima na angažmanu i želimo da se u skoroj budućnosti Odbor proširi na što veći broj ljudi, saopćeno je iz FK Sloboda.
Zadnja izmjena: hondas, dana/u 03 jul 2021, 14:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Moguce da ce bit live na stranici Radnika
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Oni imaju onog reprezentativca Srbije sto ocekuje milonski transfer, lik je jbt nekad bio u Zvijezdi 09.
Fina provjera, oni su 6. bili u prošloj sezoni od 20 klubova...SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 15:24Oni imaju onog reprezentativca Srbije sto ocekuje milonski transfer, lik je jbt nekad bio u Zvijezdi 09.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam nista kazu da smo solidni, poravnali smo iz penala Dzenis cini mi se tri minute kasnije oni ponovo poveli.
Sloboda je moja nacija
Rezultat nije bitan, nek se dodatno uigraju, već za 14 dana počinje prvenstvo.Sunderland je napisao/la: ↑03 jul 2021, 19:42
Ne znam nista kazu da smo solidni, poravnali smo iz penala Dzenis cini mi se tri minute kasnije oni ponovo poveli.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ponovo Sloboda izjednačila u 58 minuta 2 : 2
Maksimovica je grijeh ne staviti na ofanzivnog veznog
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Treća provjera donijela je dobru predstavu našeg tima
Golove za Crveno - crne postigli su Dženis Beganović i Saša Maksimović.
Crveno - crni su danas na Zlatiboru odigrali treći kontrolni susret u pripremnom periodu. Ekipa se sve više uigrava, a današnji protivnik bio je Radnik iz Sudrulice. Test protiv superligaša iz Srbije okončan je remijem 2:2 (1:2).
Mladen Žižović ovoga puta odlučio se za sljedeću startnu postavu:
Bukvić, A. Beganović, Ćivić, Osmić, Karišik, Kurtalić, Dž. Beganović, Predragović, Mujagić, Maksimović i Ramić.
Priliku za igru dobili su još i Mehmedović i Alić.
Protivnik je prvi došao u vodstvo u 13. minuti, no do poravnanja smo stigli u 36. minuti nakon što je Dženis Beganović bio precizan sa 11 metara. Do odlaska na odmor Radnik ponovo vodi od 39. minute, ali nakon predaha Crveno - crni su anulirali prednost protivnika.
U 60. minuti za 2:2 pogađa Saša Maksimović, a do kraja utakmice naš tim je propustio još nekoliko dobrih prilika da preokrene rezultat i dođe do trijumfa.
Do sada su naši prvotimci u pripremnom periodu odigrali tri susreta. Savladali su Rudar Pljevlja 2:0, a protiv Sarajeva i Radnika Surdulica odigrali su neriješeno (1:1 i 2:2),
Golove za Crveno - crne postigli su Dženis Beganović i Saša Maksimović.
Crveno - crni su danas na Zlatiboru odigrali treći kontrolni susret u pripremnom periodu. Ekipa se sve više uigrava, a današnji protivnik bio je Radnik iz Sudrulice. Test protiv superligaša iz Srbije okončan je remijem 2:2 (1:2).
Mladen Žižović ovoga puta odlučio se za sljedeću startnu postavu:
Bukvić, A. Beganović, Ćivić, Osmić, Karišik, Kurtalić, Dž. Beganović, Predragović, Mujagić, Maksimović i Ramić.
Priliku za igru dobili su još i Mehmedović i Alić.
Protivnik je prvi došao u vodstvo u 13. minuti, no do poravnanja smo stigli u 36. minuti nakon što je Dženis Beganović bio precizan sa 11 metara. Do odlaska na odmor Radnik ponovo vodi od 39. minute, ali nakon predaha Crveno - crni su anulirali prednost protivnika.
U 60. minuti za 2:2 pogađa Saša Maksimović, a do kraja utakmice naš tim je propustio još nekoliko dobrih prilika da preokrene rezultat i dođe do trijumfa.
Do sada su naši prvotimci u pripremnom periodu odigrali tri susreta. Savladali su Rudar Pljevlja 2:0, a protiv Sarajeva i Radnika Surdulica odigrali su neriješeno (1:1 i 2:2),
-
- Kontakt:
Niko niko samo Sloboda
Novi pazar ja mislim da se igra danas odmah ili sutra
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Danas protiv Novog Pazara u 16 i 45
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobra ideja, samo su valjda ovdje trebali pozvati i neke bivse Slobodine igrace, trenere koji bi bili kompetentni za razvoj, i neke starije pametne glave a ne da se sami pozivaju....hondas je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:29Nakon obavljenih preliminarnih sastanaka sa zainteresovanim stranama, FK Sloboda donosi odluku o osnivanju Odbora za Razvoj. Tijelo će imati funkciju i zadatak da unaprijedi segmente poslovanja FK Sloboda u kapacitetu koji je trenutno moguć sa posebnim osvrtom na organizacioni dio. Odbor za razvoj trenutno će činiti: Alen Haman, Amir Azabagić, Omar Radončić, Asmir Ćilimković, Elvis Baraković, Vehid Šehić, Kristijan Vasilić i Aleksandar Jović kao koordinator odbora. Treba napomenuti da je Odbor za Razvoj otvorenog tipa i da ukoliko bude zainteresovanih pojedinaca za učešće u istom svoje pravo mogu ostvariti u dogovoru sa kordinatorom Odbora. Ovim putem zahvaljujemo trenutnim članovima na angažmanu i želimo da se u skoroj budućnosti Odbor proširi na što veći broj ljudi, saopćeno je iz FK Sloboda.