La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Real smiješan očekivano sa klaunom na klupi, totalna nepovezanost. Očekujem mučenje Reala na svakom malo težem gostovanju ove sezone. Atletico solidan bez Vietta i Carrasca mogao bi biti ovo novi napadački Atletico i da vidimo Chola u novom sistemu koji je i najavio. Barcelona odmah odradila uspješno teško gostovanje gdje očekujem kikseve Madriđana, titula naravno ostaje gdje joj je i mjesto i hegemonija se nastavlja. Sevillu i Valenciu nisam gledao ali ne očekujem puno od njih ove sezone borba za 4. mjesto sa Villarealom i Bilbaom.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kakve veze imaju yebeni golovi? Ne mora u utakmici uopće biti golova da bi ona bila dobra, ako je napeta, zanimljiva i puna tempa. I jesi li pogledao makar jednu utakmicu ili onako prosipaš šuplju?coelho41 je napisao/la:vama kataloncima je svako kolko kad real kiksa dobro kolo, pa tako i ovaj početak od 8 golova u 9 utakmica
I ko su sad Katalonci? Ne znam da ima takvih na forumu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
onako prosipam šuplju, nisam lud da gledam levante-celta vigo ili deportivo-sociedad, al možda pogledam sutra granada-eibar kad su već napete..messilla je napisao/la:Kakve veze imaju yebeni golovi? Ne mora u utakmici uopće biti golova da bi ona bila dobra, ako je napeta, zanimljiva i puna tempa. I jesi li pogledao makar jednu utakmicu ili onako prosipaš šuplju?coelho41 je napisao/la:vama kataloncima je svako kolko kad real kiksa dobro kolo, pa tako i ovaj početak od 8 golova u 9 utakmica
uglavnom golovi pridonose atraktivnosti lige a to je u prvom kolu izostalo samo to hoću da kažem, nadam se da će se popravit realizacija napadača u sljedećim kolima
izvini lingvističaru "vama Culesima"
eh što se covjek iskenja kvalitetno po Primericoelho41 je napisao/la:čim Barca i Real nekog ne naguze par golova razlike, liga upada u monotoniju ostalih timova poput las palmasa, levantea, gijona, deportiva la korunje, celte vigo, rayo vallecanoa, eibara itd. kad pročitam samo ova imena ne bude mi dobro..SlevinKelevra je napisao/la:Nisam mogao naci podatak, ali nema sanse da ovo ne bude najneefikasnije kolo u historiji Primere![]()
pa bolan, tek je pocela liga, nije ni prvo kolo odigrano do kraja
Ko te tjera da gledaš ekipe iz donjeg dijela tabele? Evo ovo kolo je bilo tri realno dobre tekme: Malaga - Sevilla, Vallecano - Valencia i večeras Betis - Villareal. Još kad tome pridodaš do zadnje minute napete tekme Barce i Reala, dolaziš do zaključka da je ovo sasvim dobar početak.
I mislim glupo je nekog okarakterisati kao pripadnika nekog naroda, jer Katalonci to jesu.
I mislim glupo je nekog okarakterisati kao pripadnika nekog naroda, jer Katalonci to jesu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
I prosle sezone se igralo dosta neefikasno. Mislim da to nema veze sa kvaltetom fudbala, vec da se u Primeri naglasak stavlja na jaku sredinu terena i tehnicku igru, a dosta manje na forsiranje devetke. Pa, koliko samo boljih napadaca igra u Italiji u ovom trenutku.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gdje su golovi na oficijelnom kanali Lige?
Nije valjda da nece stavljati ove sezone 
I ja sam gledao par puta jesu postavili, pa i oficijelnoj stranici.SlevinKelevra je napisao/la:Gdje su golovi na oficijelnom kanali Lige?Nije valjda da nece stavljati ove sezone
Također ni na android aplikaciji LaLiga TV nema highlightsa prvog kola.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Granada i Eibar spašavaju obraz španskog fudbala, sramota.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledao sam preglede danas, i moram reci da je pravo cudo kako su mreze ostale netaknute. Nesto u stilu engleza veceras.messilla je napisao/la:Granada i Eibar spašavaju obraz španskog fudbala, sramota.![]()
![]()
Mestalla je inace moj najdrazi stadion, ovaj odmah iza.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nista jos nema... Izgleda da nema od toga nista ove sezone, a bila prava stvar...messilla je napisao/la:I ja sam gledao par puta jesu postavili, pa i oficijelnoj stranici.SlevinKelevra je napisao/la:Gdje su golovi na oficijelnom kanali Lige?Nije valjda da nece stavljati ove sezone
Šteta ako ne budu, bili su prepoznatljivi po tome.
Također ni na android aplikaciji LaLiga TV nema highlightsa prvog kola.
btw. jeste vidjeli gol Betisa?

Primera i sluzbeno ima 5 timova u Ligi prvaka 
Imal iko jači? 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Donnie Darko
- Kontakt:
west bromwich albion je jači od las palmasamessilla je napisao/la:Imal iko jači?
znaš i sam šta to znači
imamessilla je napisao/la:Imal iko jači?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bournemouth duplo skuplji od Las Palmasa na transfermarktu.Donnie Darko je napisao/la:west bromwich albion je jači od las palmasa
znaš i sam šta to znači
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Vrijedi spomenuti najteze i najsurovije gostovanje na Svijetu a i sire.Naravno , rijec je o pecini zvanoj Britannia StadiumDonnie Darko je napisao/la:west bromwich albion je jači od las palmasamessilla je napisao/la:Imal iko jači?
znaš i sam šta to znači
Još jedna prikladna

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.