Olimpik Sarajevo

Greenfingers
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Greenfingers » 04 avg 2013, 00:35

ma nije niko otpisao Celik, bit je u tome sto ja cijelo vrijeme pokusavam reci da je Olimpic podcjenjen kao tim, jer momci igraju strasno dobar nogomet. Olimpic takodje moze da trazi svoju sansu u kupu, iako je rano, al ja sam misljenja optimisticna, tako da mislim da Olimpic moze do visokog mjesta na tabeli ove sezone...

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 avg 2013, 00:36

Nemam ništa protiv Čelika, čak mi je bilo i žao što nisu izašli u Evropu, ali samo kažem da nisu za titule kao što su najavljivali.

Borba za Evropu je trebala biti realan cilj i svakako da imate kvalitet za to, ali loše ste otvorili prvenstvo, pa će ipak to malo teže ići čini mi se, obzirom na te neke kikseve kući, koji su vas ipak na kraju prošle sezone koštali Evrope. Puno je i sada izgubiti četiri boda u prva dva meča i to protiv direktnih konkurenata.

Morate se brzo dići, inače raspored gledajući, moglo bi to sve brzo potonuti u vodu, jer kad nemaš rezultata, raste i nezadovoljstvo navijača i stvara se pritisak i loša atmosfera. Eto, sportski pozdrav. ;)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 04 avg 2013, 00:39

Brate, tema je Olimpic ;)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 avg 2013, 00:43

Hajde da postavimo kontra pitanje,po cemu je to Sarajevo kandidat za titulu ?

Napadaca nemate,odbranu Kukesi izdominira,vezni red vam konobari zatvore,Zrinjskog na misice dobiste..Kad vec pravis analize nakon dva kola potrudi se biti objektivan i sa klubom za koji navijas,nije da nismo vidjeli koliko je to isto Sarajevo kilavo i nepovezano,ovo sto je Olimpik odigrao veceras je nseto sto od vas vec godinama u Zenici nisam vidio,.

Vidjecemo u petom kolu koliko je to Sarajevo ispred Celika pa cemo onda polemisati,.

I da,cestitke simpatizerima Olimpika,fina ekipica za vrha tabele,Smajic ce biti pravo pojacanje !

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 04 avg 2013, 00:44

@Greenfingers

Znam i prokomentarisao sam utakmicu prvo, ali zamolio me @Neutral da mu pojasnim zašto tako mislim o Čeliku. Sve dok je zdrava i konstruktivna diksuija, nije neki problem napisati koji post više i o rivalu. :mrgreen:

@Chily

Eto me na vašu temu da odgovorim. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 04 avg 2013, 00:49

Olimpik uvijek igra dobro u Zenici...Uvijek....Utakmica je bila sjajna...Ali ima i do terena,što jest jest jbg...Konto sam da se moze pobjediti Olimpik minimalno ono 1-0...Al eto realno je nerijeseno,mada je Olimpik djelovao opasno u svakom skoro napadu...Ništa se nema prigovoriti Olimpiku,samo čestitati i nastaviti dalje s prvenstvom...Da je samo više ovakvih terena u BIH...
::::SAMO ČELIK::::

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 04 avg 2013, 01:24

Kao sto ste vec napisali, utakmica je bila odlicna i ovako nesto se rijetko vidja na terenima u BiH. Veceras su igrale dvije jake ekipe, gdje je Olimpic (to se jednostavno mora priznati) bio za nijansu bolji protivnik. U prvom poluvremenu smo dominirali i trebali zabiti 2-3 gola, ali je realizacija izostala. Kokot nije bio na nivou veceras, a ne znam zasto Kapic nije poceo utakmicu?

Celik se trznuo u drugom poluvremenu i zaigrao nesto bolje, ali sve je to na silu. Kajkut jos jednom pokazao da je prekucao ovu ligu i da je igrac za nesto vise. Cijela igra Celika se bazira na njemu i ako njega ne ide, ostali ne mogu nista uciniti.

Realno Olimpic je trebao uzeti 3 boda, ali ni ovako nije lose. Samo nastaviti ovim tempom i u nastavku sezone i nece biti problema.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 avg 2013, 01:30

I Robijasima sam napisao ovo isto, ali normalno i nama je ovo relevantno:

[youtube][/youtube]

Citava utakmica ko hoce da gleda. Izvjestaj ce vjerovatno biti u Jazbini nekad sljedece hevte.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 04 avg 2013, 01:46

Cestitam na osvijenom bodu, ali ste bolji daleko bolji i trebali ste pobijediti. Svaka vam cast. Duljevic igracina
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 04 avg 2013, 02:35

hvala Gavrane, realan si, mada rekoh da ne pumpam jos s tim trebali smo citav plijen uzet, sto je i bila moja prognoza, al sta je tu je, nije liga prvaka :) Duljevic jest igracina, mlad decko, izdvojio bi jos Rizvanovica, Smajica, ma cijela ekipa je borbena, uigrana... bitno je da je nogomet pobjedio ;)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 avg 2013, 03:10

Ja sam se obradovao sto se tice Stubicana. Islamagic je bio povrijedjen.
Kokot u redu odigrao, trc'o za loptom dosta ali lose zavrsavao. Makar je vracao nazad loptu kad nije mogao.

Al je Muharemovic trebao zadnji sut da uzme. :P
Borio se covjek stvarno, legenda prava.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 avg 2013, 06:58

Čestitke igračima i stručnom štabu na osvojenom bodu. :D
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 04 avg 2013, 08:36

Cestitke timu na osvojenom bodu,protiv Celika nisu bili favoriti,a opet su odigrali tako dobro i kvalitetno.
Samo tako nastaviti,utakmicu po utakmicu i mjesto za izlazak u Europu je neminovnost.
Protiv koga i kada Vukovi igraju sljedecu utakmicu?

Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 04 avg 2013, 09:35

Dobra tekma! Samo naprijed Vukovi. :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 04 avg 2013, 10:55

Cautinho je napisao/la:Cestitke timu na osvojenom bodu,protiv Celika nisu bili favoriti,a opet su odigrali tako dobro i kvalitetno.
Samo tako nastaviti,utakmicu po utakmicu i mjesto za izlazak u Europu je neminovnost.
Protiv koga i kada Vukovi igraju sljedecu utakmicu?

Poslano sa moj Digitron FCB
Prije svega hvala na čestitkama, a igramo protiv Borca iz Banja Luke, ako Bog da, u Nedjelju, na Otoci, a to je tekma stvarno za koju smatram da su nova tri boda , tj. puni plijen da ostaje na Otoci, jer Olimpicova mašinerija se zahuktala samo tako, a i trebalo bi biti vise raje nego obicno da podrzi, da navija za Vukove ipak se momci trude da odigraju finu tekmu, da pokazu da nije nestao, da nije izumro nogomet u BiH, sto se tice klubova.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 04 avg 2013, 11:00

Sinoć ste istopili Čelik, rastavili ste ih na proste faktore itd. , mogu sipati komplimente do sutra sve ih zaslužujete.
Od Čelika imate daleko kvalitetniji, spremniji i organizovaniji tim. Oni imaju Sašu Kajkuta a vi Smajića, Duljevića, Rizvanovića itd. čitavu lepezu majstora koji su pokazali da itekako znaju na odličnom terenu. U svemu tome jedino što bi trebalo da vas brine je rezultat jer nakon onakve nadmoći uzeti samo bod je potpuno neshvatljivo.
Za kraj šta reći nego da 3 od 4 četiri najbolja kluba stanuju u Sarajevu, mada ni Slavija nije za odbaciti. Još kad bi se digli Famos i Sašk gdje bi nam bio kraj. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 avg 2013, 11:01

reptile je napisao/la:Dobra tekma! Samo naprijed Vukovi. :mrgreen:
ČESTITKE NOGOMETAŠIMA,ST.ŠTABU I SVIMA U KLUBU.

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 04 avg 2013, 13:42

cestitam
Celik u srcu

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 avg 2013, 16:55

Pokusavao sam da napravim wiki clanke o svim igracima Olimpica, samo ne daju tako lahko.
Bio sam napravio clanak o Yoshidi dok je bio u Zelji, jer je prvi japanac u Bosanskoj PL. Naveo sve izvore itd., kad ono odbili clanak, napisali: "Nije dovoljno zanimljivo", ja rek'o coj'ce gdje nece biti zanimljivo prvi japanac u BiH PL. :lol:
Jok, nista oni, cak su mi rekli da ce skidati par clanaka o igracima Zelje.

Zato nazalost wiki stranice igraca ce mo morati cekati, moraju promijeniti zakon svoj koji govore sta je "dovoljno zanimiljivo". Ali clanak o Olimpicu ostaje. :)

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 avg 2013, 20:03

Glavni razlog zasto se brisu wiki clanci (sva pravila u vezi kreiranja i odrzavanja clanaka, nacin pisanja i slicne regulacije mozes pronaci i procitati na wikipediji) o igracima iz nase lige jeste sto su clanci o pojedinacnim fudbalerima dozvoljeni samo ukoliko je doticni fudbaler igrao barem u jednom klubu u profesionalnoj ligi barem jednu utakmicu, a ne zato sto nisu dovoljno zanimljivi (inace svako brisanje clanka se opravdava sa veoma dobrim razlogom i izvorom, procitaj). Ovdje bitno ovo profesionalna liga jer na wikipediji smatraju nasu ligu polu-profesionalnom i to pravdaju izvorom o regulaciji izdanim od strane NFSBiH gdje pise da igrac moze potpisati kako profesionalni tako i amaterski ugovor, dok po njima u profesionalnoj ligi amaterski ugovori uopste nisu dozvoljeni.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.