Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

blazz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la blazz » 31 maj 2010, 16:20

Neće on još zadugo nigdje.40M nije mala cijena a Wolfsburg ne igra Evropu naredne sezone pa vjerovatno svaki potencijalni kupac će ići da smanji cijenu.Ko još plaća kaluzule rijetki su ti klubovi jer klauzula u većini slučajeva je samo da se zaštiti igrač nije realna cijena.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 maj 2010, 16:21

Elddar je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Izgleda da ipak ide u Milan !!!!!!
Veoma konstruktivan komentar, potkrijepljen činjenicama i dokazima :mrgreen:
Pricekajte veceeras do 24 uz forum pa cete vidjeti :D :D :D

Berluskoni vidjen pred bankomatom kako uzima vecu sumu para
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 maj 2010, 16:22

[youtube][/youtube]
Treba ga samo ovako predstavljati(na leđima nosi Mertesachera i Nalda i zabija), pa će svako iskrcati 40 miliona.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 31 maj 2010, 16:23

Virtu4l je napisao/la:Kakav crni Juventus, bolje mu je u Wolfsburgu.
jaštaje,sve samo ne oni retardi!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 16:24

ma jel bogati.. ma joj kako si ti meni lud.. ma presmijesan si.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2010, 16:24

daffy je napisao/la:
ma jel bogati.. ma joj kako si ti meni lud.. ma presmijesan si.. :roll:
Izvini ali je tako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 31 maj 2010, 16:25

u 1000 km , ko smije ....CHELSEA.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 31 maj 2010, 16:25

Hajde Berlusconi kupi ga. Oprostit cu ti sve od prodaje Kake,Shevchenka,pickaste igre,dosadne,forsiranje staraca samo njega kupi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 maj 2010, 16:25

daffy je napisao/la:tek ce poceti prelazni rok.. ne budite tako sigurni da nece napustiti..

nazalost :( smjena kompletne uprave u Juventusu dovela je do toga da se vise ne interesuju za njega.. sjecate se vjerovatno kako je Secco stalno trubio da je on prioritet za prelazak.. ali nazalost smjenjena uprava :cry:
Ti si taj koji je trubio o njegovom dolasku i slagao postavu sa njim kao na manageru. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 31 maj 2010, 16:27

naravno da sam pricao da ce doci dok je bila uprava koja ga je htjela dovesti.. vidite sad situaciju, nema nikakve ponude.. a oni bi ga vjerovatno kupili.. zato sto moraju nakon onolikih ispada i lose sezone zamazivati oci navijacima..

na njihovu zalost, nisu imali vremena za popravni.. i da docekaju prelazni rok.. :)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 31 maj 2010, 16:27

ako ostane u volfsburgu nek se zahvali svom menadzeru koji je ocito nesposoban, samo zato sto je dozvolio da ima
ovakav ugovor kakav ima sa volfsburgom..hm henes za ovog naseg redzepagica je ipak tata mata.. nemogu da vjerujem da mu ne moze da nađe klub bolji od volfs.da je tu dino pasalic to bi drugacija prica bila.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 maj 2010, 16:29

E ovakve vijesti objavljujte, diretkne izjave Redzepagica ili Dzeke, a ne rekla-kazala iz moronskih medija iz Italije i Engleske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 31 maj 2010, 16:29

Ajde Fergusone, sad il nikad, uzmi ga molim te, obećajem da ću iskreno i svim srcem navijati za Mančester united, kao i ostatak ovog foruma :P

Evo nešto listam ovaj goal . com, pa mi zapadoše komentari ispod članka "Who should Bayern Munich buy?".
Pa kome nije mrsko nek pogleda, Bavarci pravo zagrijani za Džeku.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 31 maj 2010, 16:29

Ma biloooooooooooooooooooooo koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
Buyyyyyyyyyy himmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
Steve McLaren i onaj sportski direktor su takvi debili da ce tipu unistit karijeru.
Ako ostane,sljedeca sezona ne da ce biti odron,nego...
ne znam
-.-

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 31 maj 2010, 16:33

alemao je napisao/la:ako ostane u volfsburgu nek se zahvali svom menadzeru koji je ocito nesposoban, samo zato sto je dozvolio da ima
ovakav ugovor kakav ima sa volfsburgom..hm henes za ovog naseg redzepagica je ipak tata mata.. nemogu da vjerujem da mu ne moze da nađe klub bolji od volfs.da je tu dino pasalic to bi drugacija prica bila.
Mislim da je ovo jedina prava istina! Da ima iole sposobnijeg menadzera davno bi on zavrsio u Barci,Realu,Mancesteru,Milanu.... novi trener Wolfsburga po svaku cjenu zelie zadrzati Dzeku kako bi pokusao izboriti Evropsku ligu naredne sezone...e moj nesposobni Redzepagicu!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 maj 2010, 16:34

Bez_komentara je napisao/la:Ma biloooooooooooooooooooooo koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
Steve McLaren i onaj sportski direktor su takvi debili da ce tipu unistit karijeru.
ne znam
-.-
Pa nije potpisao ugovor pod prijetnjom pištoljem, pobogu. Sam je potpisao, valjda su čitali(Edin i Irfan)ona sitna slova koja se nalaze. Fudbaleri su moderni robovi. Obvezuju se potpisivanjem ugovora, a kada bljesnu, onda bi tek tako otišli u neki jači klub jer, Bože moj, trenutni ne zadovoljava njihove apetite. A šta bi bilo kada bi odigrali lošu sezonu? Onda bi podvukli repi ne bi dizali glas niti jednog jedinog trenutka.
Ja sam ubijeđen da će otići iz Wolfsburga, ali Hoeness i Mclaren nisu krivci; baš naprotiv.

spajz
Kontakt:

Post Postao/la spajz » 31 maj 2010, 16:37

ko kaze da je redzepagic nesposoban? pa ne bi bio sa dzekom da je nesposoban!
covjek je itekako sposoban za punjenje svojih dzepova, na kraju krajeva zbog toga ga niko ne bi trebao osporavati jer radi za sebe kao i svi mi ;)

njemu ce se isplatiti dzekin transfer bio sad ili kasnije

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 31 maj 2010, 16:38

Monolog je napisao/la:
Bez_komentara je napisao/la:Ma biloooooooooooooooooooooo koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
ne znam
-.-
Pa nije potpisao ugovor pod prijetnjom pištoljem, pobogu. Sam je potpisao, valjda su čitali(Edin i Irfan)ona sitna slova koja se nalaze. Fudbaleri su moderni robovi. Obvezuju se potpisivanjem ugovora, a kada bljesnu, onda bi tek tako otišli u neki jači klub jer, Bože moj, trenutni ne zadovoljava njihove apetite. A šta bi bilo kada bi odigrali lošu sezonu? Onda bi podvukli repi ne bi dizali glas niti jednog jedinog trenutka.
Ja sam ubijeđen da će otići iz Wolfsburga, ali Hoeness i Mclaren nisu krivci; baš naprotiv.
Pa nije bio lud da igra za mizerne novce...
ali ponasanje njih dvojice mi se nimalo ne dopada...
propala ekipa s ludim Grafiteom a evo sad i s jos vise propalim trenerom...
ove sezone u BL mi ih je bilo muka gledati,mogu mislit sljedece...
I đavla ce otici...sutra ce onaj kreten rec'
Dzekina cijena je 50 miliona i cao cao

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 31 maj 2010, 16:42

Daj nemojte džaba bubat gdje ide, ide on u Barcu 100% :mrgreen:
Dragon Town

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 31 maj 2010, 16:42

Samo se vi lozite da ce neko platiti 40 miliona eura u krizi koja je zafatila i fudbal...pogotovo naseg igraca...da ima drugi pasos nas Edin to bi lakse islo...
Moze City jedino ili eventualno Abramovich to da iskesira....a veceras poslje ponoci (ako je istinita klauzula po kojoj Wolfsburg moze da trazi vise od 40 miliona) nece ga niko htjeti kupiti...pa Torres je 50 miliona Eura pa bi se mnogi kontali bi li ga kupili ili ne!

ZAto Dzekson moze poslije veceras mirno da buji paji i "menadzer" Irfan R. koji je sa Dzekom potpisao ovaj ugovor...vidi se da ima iskustva u potpisivanju ugovora :mrgreen: To je kada levata ostavis da igra u ligi za koju realno nije! ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 14 gostiju.