Hvala Bogu da je ona kriza prosla, ko zna mozda mozemo i do titule.123456 je napisao/la:adnan24 je napisao/la:Delfini nastavljaju sa odlicnom timskom igrom...3 gola-3 razlicita strijelca.Kriza je davna proslost
Nastavi nizzzzzzzzzzzzzzz
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- legenda reala
- Kontakt:
Najgore što on meni kaže kako imam saigrače levate.samir_tm87 je napisao/la:edine, jel jos uvjek kontas da imam samo malo pocetnicke srece ?
A imamo najbolju konstantu, u postizanju golova
Samir 10 golova,legenda reala 7, Raul 6 golova
Ovo nema ni jedna ekipa
Ojjjjjjjjjjjj izgubiooooooooooooooo od Šabanove SIgnoreeeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bravo care.Vazan bod za nas.Mislim da tim ovakvih zvijezda ne bi trebao biti u borbi za opstanak.Zato idemo taj opstanak obezbjedit do kraja sezone.A u iducoj sezoni idemo u visi rang.harebianconero je napisao/la:Joj mi opet neriješeno, 2-2. Dobra stvar je ta što sam se upisao u strijelce, prvi put od dolaska u klub.
Mislish United
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

postavljene su tabele i uredjena lista strijelaca, ako primjetite gresku prijavite ovdje!
- harebianconero
- Kontakt:
Koliko timova ispada iz 2. lige, a koliko ulazi u 1. ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da da da... Nismo vise zadnji... U ovu ekipu sam dosao prije 5 kola i do tada nismo imali pobjede i onda bup u 5 kola 3 pobjede, remi i 1 poraz... NICE...
Sad smo predzadnji, i sad lagano krenuti ka mirnoj sredini, a zasto ne i pokusati napasti 1. mjesto... Mada realno to je skoro nemoguce jer bi nam se dosta rezultata moralo poklopiti......
Sad smo predzadnji, i sad lagano krenuti ka mirnoj sredini, a zasto ne i pokusati napasti 1. mjesto... Mada realno to je skoro nemoguce jer bi nam se dosta rezultata moralo poklopiti......
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Oznaceno ti je bojama na ovim tebelama, posljednja 2 tj ovi oznaceni plavom bojom ispadaju sigurnoharebianconero je napisao/la:Koliko timova ispada iz 2. lige, a koliko ulazi u 1. ?
a tim iznad oznacen svijetloplavom igra protiv treceg u 2. ligi baraz za ulazak u prvu ligu.
Prva dva tima u 2. ligi idu direktno u 1. ligu.
La Vecchia Signora je nestala negdje u decembru/januaru 2010/2011 godine kada je kapiten Italia promjenio ime ekipi FK Heroji i doveo nove igrace u klub. To je bilo pred pocetak 5. sezone. Najstariji igrac je kapiten sarajlija89 koji je tu od osnivanja kluba. Rezultati La Vecchia Signora na kraju 5., 6. sezone:Arogantni je napisao/la:Da da da... Nismo vise zadnji... U ovu ekipu sam dosao prije 5 kola i do tada nismo imali pobjede i onda bup u 5 kola 3 pobjede, remi i 1 poraz... NICE...
http://i42.tinypic.com/ddp1qo.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i39.tinypic.com/jtq5if.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da cete nastaviti sa dobrim rezultatima i da cete se konacno odvojiti od zadnje pozicije.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
defender je napisao/la:
postavljene su tabele i uredjena lista strijelaca, ako primjetite gresku prijavite ovdje!
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- spielführer_21
- Kontakt:
Alarm za uzbunu kod Međeda
Blizu smo opasne zone, promjene su podhitno potrebne. Kao menažer tima predlažem prvu promjenu, a to je da @jasmin10 promjeni avatar 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ja sam mislio da idemo na visinske pripreme,al prazna kasa klubaspielführer_21 je napisao/la:Alarm za uzbunu kod MeđedaBlizu smo opasne zone, promjene su podhitno potrebne. Kao menažer tima predlažem prvu promjenu, a to je da @jasmin10 promjeni avatar
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Uvijek smo bili ekipa koja daje puno golova u zadnje dvije sezone smo postigli 36 i 32 gola, ove već na pola sezone 23 i djelimo prvo mjesto po postignutim golovima u svim ligama sa Fanaticosima i Blue Train
Idemo momci postaviti još jedan rekord
U prethodne dvije sezone smo osvojili po 28 bodova, evo nakon 11 kola smo na 19 bodova idemo po još jedan rekord
Sljedeće dva kola imamo dva jako teška meča idemo Gromovima i dolaze nam Pivopije, imperativ nam je 4 boda iz ove dvije utakmice
Još imamo jedno teško gostovanje u drugom dijelu sezone idemo u Krajinu i tamo samo da ne bude rezultata 1:1 i 2:1 imamo bod u džepu
Čekićari nam dolaze, Mislish United dolazi, idemo Bilderu i zadnje kolo Kljusinarima to ćemo vidjeti sa nenom# kome bude trebalo
Oj neno i samir mi pobjegoše na listi strijelaca, odkad nisam het-rick jedan zabio
, moram u ova dva kola što više zabiti
Idemo momci postaviti još jedan rekord
U prethodne dvije sezone smo osvojili po 28 bodova, evo nakon 11 kola smo na 19 bodova idemo po još jedan rekord
Sljedeće dva kola imamo dva jako teška meča idemo Gromovima i dolaze nam Pivopije, imperativ nam je 4 boda iz ove dvije utakmice
Još imamo jedno teško gostovanje u drugom dijelu sezone idemo u Krajinu i tamo samo da ne bude rezultata 1:1 i 2:1 imamo bod u džepu
Čekićari nam dolaze, Mislish United dolazi, idemo Bilderu i zadnje kolo Kljusinarima to ćemo vidjeti sa nenom# kome bude trebalo
Oj neno i samir mi pobjegoše na listi strijelaca, odkad nisam het-rick jedan zabio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Jel se meni čini il se stvarno ne uređuje lista strijelaca? 
cini ti seNK/RK Krivaja je napisao/la:Jel se meni čini il se stvarno ne uređuje lista strijelaca?
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo kolo sve slabi golovi, jedino onaj jedan vidjeh da je pogodio Nancya 1:0, to je jedan od boljih tipova, ostalo sve ovaj Zaragoza 1:1,Wigan i Milan zabili
Ja sam zabio Dortmunda i Gero Gladbacha i to je dobar tip.
Ali ovaj Nancy je ipak gol kola, iako sam i ja igro pobjedu Nancy(kladionica)
Ponovo smo preuzeli tron, i iskreno se nadam pobjedi u sljedećem kolu !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Kako losi sta je sa mojim Bordeaux-Ajjacio 1:1....legenda reala je napisao/la:Ovo kolo sve slabi golovi, jedino onaj jedan vidjeh da je pogodio Nancya 1:0, to je jedan od boljih tipova, ostalo sve ovaj Zaragoza 1:1,Wigan i Milan zabili![]()
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
*p!p!t@* je napisao/la:Ponovo smo preuzeli tron, i iskreno se nadam pobjedi u sljedećem kolu !
Uh da vas mlatnemo bilo bi kao titulu da uzmemo
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Mi realno nismo u Bog zna kakvoj formi(barem ja), tako da ako se nešto značajno ne desi, ta vaša moguća pobjeda ne bi tol'ko iznenadila ...123456 je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Ponovo smo preuzeli tron, i iskreno se nadam pobjedi u sljedećem kolu !
Uh da vas mlatnemo bilo bi kao titulu da uzmemoUsli smo u formu pa ko zna
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Za 11. kola gol-kola je
11. kolo - DiNno (FK Gromovi) - Nancy-Montpellier 1-0 GOOL
11. kolo - DiNno (FK Gromovi) - Nancy-Montpellier 1-0 GOOL
- legenda reala
- Kontakt:
Ja sam najavljivao iz narednog meča bar bod, momci mjenjam mišljenje, sad ako gol postignemo to će biti uspijeh 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.