Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
ajde dobro bombam i lazem,ako ce te to utjesitiJoseMourinho je napisao/la:Pustite kanarinca bombaša![]()
Ma ja ti vjerujem. Covjek je pola sezone igrao povrijedjen za Denver, pa dva mjeseca lutao zemljom, pa se tek onda odlucio za operaciju. Sve kako bi sigurno izbjegao da igra.kanarinac je napisao/la:ajde dobro bombam i lazem,ako ce te to utjesitiJoseMourinho je napisao/la:Pustite kanarinca bombaša![]()
ovisnik je napisao/la:Momak u turističkom obilasku domovine,mogao je i kakav turistički prospekt napraviti,svugdje stigo samo ne na ilidzu da ga pregledaju doktori repke,nažalost ubjeđen sam da on nikad nece igrati za BIH,tako da me interesuje koliko i nikola pekovic,tek još jedan igrač u NBA iz bivše yuge
eLARSSONCHE je napisao/la:ovisnik je napisao/la:Momak u turističkom obilasku domovine,mogao je i kakav turistički prospekt napraviti,svugdje stigo samo ne na ilidzu da ga pregledaju doktori repke,nažalost ubjeđen sam da on nikad nece igrati za BIH,tako da me interesuje koliko i nikola pekovic,tek još jedan igrač u NBA iz bivše yuge
Ja se još uvijek nadam. Do sada nijedno prvenstvo nisam isčekivao kao ovo i na kraju krenuše otkazi.
stokton je napisao/la:Sjeća li se iko, jel neko od moderatora rekao ako ovaj ne bude igrao na eurobasketu da će ovog medvjeda prebaciti sa ovog podforuma?
Iz nekog razloga svi moderatori su na Nurkicevoj strani i protiv saveza. Nesto znaju sto mi ne znamo izgleda.stokton je napisao/la:Sjeća li se iko, jel neko od moderatora rekao ako ovaj ne bude igrao na eurobasketu da će ovog medvjeda prebaciti sa ovog podforuma?
Ja nisam nikakav insajder, ali i ja sam na strani igrača. Hajmo realno, NFSBiH je odličan primjer kako sportski savez može funkcionisati i biti u plusu što se tiče novca, a da ne moljaka nikoga za pare (iako i tamo ima Bože sačuvaj ljudi, ali oni nekako funkcionišu). Zašto isto ne bi uradio i KSBiH? Loše se radi, ne znaju organizirati ni takmičenje kako treba. Oni stalno čekaju pare od države, a ne traže sponzore koji valjaju. Ne znaju raditi. Zato i nemaju da daju koji milion kao osiguranje za Teletovića. Što se tiče Nurkića, svašta se pričalo. Od povrede, preko neke afere ljubavnice od Haruna, do menadžera. Ne znam šta je istina, ali ja sam siguran da Jusuf želi igrati za BiH, pogotovo nakon što sam vidio kako se bori u nekoj tamo B-diviziji za sveti dres. Isto tako i Đedovića razumijem, ipak on želi osigurati sebi život i nakon košarkaške karijere (a uz to nije stranac tamo i nikad mu se zbog toga neće "zahvaliti"), a mislim da bi svako normalan prije živio u Njemačkoj nego u BiH. Svako ma svoje razloge, ali mislim da kad bi savez bolje radio, da nikad ne bi došlo do ovakvih i sličnih situacija.Greivis je napisao/la:Iz nekog razloga svi moderatori su na Nurkicevoj strani i protiv saveza. Nesto znaju sto mi ne znamo izgleda.stokton je napisao/la:Sjeća li se iko, jel neko od moderatora rekao ako ovaj ne bude igrao na eurobasketu da će ovog medvjeda prebaciti sa ovog podforuma?
Operisao koljeno, propusta Eurobasket ali i pocetak sezone u NBA.reptile je napisao/la:Nisam pratio dramu oko Jusufa, moze li mi ko objasniti sta se desilo? Prvo je bilo da je povrijedjen pa ovo pa ono. U cemu je stvar?
Da bude jos gore nihad se pravdao da ce igrati EBUnofficialpage je napisao/la:Nije problem operacija, već je problem ono što se prija dešavalo. Mora postojati red, da si Kobe ne smiješ odlazit iz repke kad hoćeš. Svako normalan bi ga pustio na daljnje liječenje ali što bi on pitao. Lakše samovoljno ptići, navikli smo mi Bosanci da radimo sve na svoju ruku.
Za Nihada nema opravdanja, nijeon neki obični čovjek pa zarađuje oko 500 km mjesečno pa treba da se osigura, on ima tek 24-25 godina i zarađuje više od jednog miliona. Klasično nepoštivanje države.
Nihad Đedović je u ekskluzivnom razgovoru za SportSport.ba otkrio da će igrati na Evropskom prvenstvu. Đedović je dobio njemački pasoš, pa su neki mediji u našoj zemlji objavili kako zbog istog mora pauzirati godinu dana, te da neće imati pravo nastupa na Eurobasketu. Kontaktirali smo košarkaša Bayerna, koji nam je objasnio da su to “gluposti i izmišljotine”. “Čitao sam u medijima te stvari, ali to su izmišljotine i dezinformacije. Niko me nije ni nazvao, a svi pišu kako neću igrati na EP-u. Koliko znam, nema nikakvih prepreka i ja ću igrati na EP-u za reprezentaciju BiH”, kazao je Đedović za SportSport.ba. Koliko može bh. reprezentacija na Evropskom prvenstvu u septembru? “Sve zavisi od igračkog kadra. Ne znam još ko će sve igrati i od toga zavise naše ambicije. Budu li svi spremni i na okupu, mislim da možemo do drugog kruga, a onda je sve moguće. Uglavnom, najvažnije je da budemo zdravi, a onda ćemo dati sve od sebe za što bolji rezultat”. Kako si zadovoljan svojom formom u Bayernu? “Moram da budem zadovoljan svojim igrama nakon oporavka. Bayern igra dobro, pa sam onda i ja zadovoljan”. Koliko Bavarci mogu napraviti ove sezone? “Ono što želimo je da budemo prvi u Njemačkoj i to nije nikakva tajna. Sad nam slijedi play-off i sigurno da smo jedan od glavnih konkurenata, ali tu je još dosta sjajnih ekipa”. Bayern u budućnosti ima veće ciljeve? “Pa željeli bismo biti prvaci Evrope jednog dana, ali idemo sezonu po sezonu, korak po korak. Bayern ima dobru ekipu, ovo je jako dobar klub i uvijek želite više. Ali, rano je da pričamo o konkretnim stvarima”, dodao je sjani bh. košarkaš.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_kosarka/edovic- ... p-u/160624