Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema veze je li kup ili prvenstvo kartoni se broje isto i prenose se sa kupa na prvensto i obrnuto.Seyo_TM je napisao/la:sta bolan??
Ocistio je kartone da moze igrati u polufinalu kupa...kakav olimpik kakve pitice, to je liga, ovo je kup!
Ima veze, samo crveni se prenose!Iker C je napisao/la:Nema veze je li kup ili prvenstvo kartoni se broje isto i prenose se sa kupa na prvensto i obrnuto.Seyo_TM je napisao/la:sta bolan??
Ocistio je kartone da moze igrati u polufinalu kupa...kakav olimpik kakve pitice, to je liga, ovo je kup!
Biće da je to:)hahaIker C je napisao/la:MOžda zato što Ćulum ne može da završi utakmicu bez žutog ili crvenog kartona.kosewsko hill je napisao/la:Čitav svoj život pratim i igram fudbal tako da tvoj komentar da ne poznam materiju poprilično ti ne stoji.Sljedeću utakmicu igramo protiv Olimpika i obzirom da Ćulum nije odigrao toliko utakmica kao drugi igrači stvarno ne znam od čega je tako umoran????Nama je sljedeća utakmica izuzetno važna jer pobjedom bi digli samopouzdanje do neba pred derbi tako da je po meni bilo bolje da je na raspolaganju i protiv Olimpika koji je daleko kvalitetniji od Rudara.Zašto ne bi protiv Olimpika odigrao utakmicu bez žutog pa da može nastupiti i protiv pitara?Seyo_TM je napisao/la:Posto ne poznajes materiju...odmori!
Sinoc je Culum po Amarovom naredjenju ocistio kartone u kupu....(ja sam prvi rekao da je incidentan, ali ovo je prvi pametan karton)
Brate opusti se i navijaj....
Sto se naseg Xavija tice, da nije njega bilo sumnjam da bi nasa ekipa onako okretala strane...svaki put kada smo okrenuli stranu to je bilo nakon Xavijevog pokazivanja rukom...Samo da nam ga je motivisati sve bi bilo puno bolje!
Uglavnom, nisam pametniji od Amara pa ćemo vidjeti..
Ne važe izgledaOld tawn je napisao/la:Sta bi na tom sastanku vaze ili ne vaze polugodisje??
Seyo prenose se KARTONI,znaci ne crveni ili zuti,nego kartoniSeyo_TM je napisao/la:Ima veze, samo crveni se prenose!Iker C je napisao/la:Nema veze je li kup ili prvenstvo kartoni se broje isto i prenose se sa kupa na prvensto i obrnuto.Seyo_TM je napisao/la:sta bolan??
Pa majku mu valjda nije Amar tolika budala da mu najerno isareti da dobije karton samo pola minute prije kraja utakmice da nije znao ta pravila ..Seyo_TM je napisao/la:Ako nakupi 3 zuta u kupu odmara u kupu tekmu, ako nakupi tri u ligi odmara u ligi, a ne u kupu...
Ako dobije crveni u kupu pauzira na bilo kojim sljedecim tekmama (liga/kup svejedno) i obrnuto...
Sad su bili na alfi Djurbuzovic, Stanic i Sehic.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 60 gostiju.