Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Sa ovima iz Germanije nema problema. 

Ovi momci su prije svega ljudi. Svaka im čast za potez, druženje sa djecom stradalih rudara. Znalo se da su svi oni veličine, ali... Gledam jučer fotografije sa druženja, sve u redu sa mnom, ali kad sam naišla na ovu, nešto je u meni puklo...
Ne znam na čiju je inicijativu došlo do ovoga, ali to uopće nije ni bitno.
Momci, kapa do poda sve i jednom. Ljudine!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Izvini, al ne kontam šta misliš pod ovom slikom, mislim ima više načina šta si htjela reći, a ja se ne mogu da odlučim na šta si mislila, pa eto ako može pojašnjenje.BaDa12 je napisao/la:Ovi momci su prije svega ljudi. Svaka im čast za potez, druženje sa djecom stradalih rudara. Znalo se da su svi oni veličine, ali... Gledam jučer fotografije sa druženja, sve u redu sa mnom, ali kad sam naišla na ovu, nešto je u meni puklo...
To su djeca poginulih rudara..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma znam. Al ima i onih koji će ovu sliku protumačiti kao gledaj opet neki klanovi dok svi tamo trče rade ova dvojica sjede. Ali kad sad malo pogledaš dođe ti da tu sjede Selektor i Kapiten, što je u drugim repkama sasvim normalno, ali ne i kod nas.Clutch je napisao/la:To su djeca poginulih rudara..
Što se tiče atmosfere na forumu, kao da je krenilo na bolje nakon SP i onih glupusti ovdje napisanih za Džeku i ostale. Još samo da dobijemo Kipar i da se to sve zaboravi.
Bit će opet postova po forumu kad Džeko ili neko drugi dadne gol pa na temi ne možeš doći na red da napišeš post.

Edin je više puta dokazao da je ljudina sa svim svojim donacijama i ostalim dobrim stvarima koje je uradio...

@Belmine,
ne znam šta me tačno pitaš. Kakvih načina? Je li misliš da sam ja pomislila to što si napisao za klanove i kojekakve gluposti ili...
Kažem, gledala sam sve fotografije, ali ta me najviše dotukla, ne znam zašto. Možda što je već bila četvrta ili peta u galeriji, pa je to samo bila kulminacija svega. Mada mislim da nije to u toliko mjeri, jer osjetim istu gorčinu svaki put kad je vidim. Neobjašnjivo.
Mali dječaci sjede, njima prilaze njihovi (vjerovatno) heroji drugi po redu. Njihove heroje (prve po redu) zatrpala je zemlja. Prilazi dvadeset i nešto heroja, dvojica već sa njima dijele svoje vrijeme...
Ovako kako igrači dolaze, osjeti se tuga u svakom njihovom koraku. Nije to obično druženje sa malom rajom. Ti si reprezentativac BiH, milionima donosiš sreću i osmijehe na lica, svi u tebi vide sve najbolje što ova zemlja ima. A sad hodaš ka dječacima čijih očeva više nema i ti si taj koji mora nešto reći, uraditi da se njihova tuga smanji bar za tih pola sata provedenih sa tobom. U ovim koracima vidim poštovanje igrača prema očevima, prema ovoj djeci, vidim nešto što se osjeti kad ti neko drag izgubi nekog, a ti nemaš prave riječi ni potez da to poništiš...
Nisam razmišljala pola sata i detaljno posmatrala fotografiju, da bih sad ovdje romane pisala. Ovo sam jednostavno na prvu osjetila, i to je to. Valjda si sad shvatio...
Još jednom, ovo su velike ljudine!
ne znam šta me tačno pitaš. Kakvih načina? Je li misliš da sam ja pomislila to što si napisao za klanove i kojekakve gluposti ili...
Kažem, gledala sam sve fotografije, ali ta me najviše dotukla, ne znam zašto. Možda što je već bila četvrta ili peta u galeriji, pa je to samo bila kulminacija svega. Mada mislim da nije to u toliko mjeri, jer osjetim istu gorčinu svaki put kad je vidim. Neobjašnjivo.
Mali dječaci sjede, njima prilaze njihovi (vjerovatno) heroji drugi po redu. Njihove heroje (prve po redu) zatrpala je zemlja. Prilazi dvadeset i nešto heroja, dvojica već sa njima dijele svoje vrijeme...
Ovako kako igrači dolaze, osjeti se tuga u svakom njihovom koraku. Nije to obično druženje sa malom rajom. Ti si reprezentativac BiH, milionima donosiš sreću i osmijehe na lica, svi u tebi vide sve najbolje što ova zemlja ima. A sad hodaš ka dječacima čijih očeva više nema i ti si taj koji mora nešto reći, uraditi da se njihova tuga smanji bar za tih pola sata provedenih sa tobom. U ovim koracima vidim poštovanje igrača prema očevima, prema ovoj djeci, vidim nešto što se osjeti kad ti neko drag izgubi nekog, a ti nemaš prave riječi ni potez da to poništiš...
Nisam razmišljala pola sata i detaljno posmatrala fotografiju, da bih sad ovdje romane pisala. Ovo sam jednostavno na prvu osjetila, i to je to. Valjda si sad shvatio...
Još jednom, ovo su velike ljudine!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Ma na ovom podforumu možeš dosta gluposti pročitati, pa reko možda je i sad neka, ali opet svako ko je normalan u ovakvoj situaciji neće nešto tako reći, ali eto meni nekako na prvu baci asocijaciju na to, jer kad si već rekla 4-5 slika. Ali nebitno, svaka čast igračima na ovom potezu, svi naši igrači su dokazali da su veliki humanitarci, neki više neki manje, jbg ne može Edin dati isto para ko i Avdija... ali kad se donira doniraju oni svi...
Ne znam ni koliko si me sad shvatio, ali svakako da cijenim što si upitao, prije nego si odmah napao. Mada, drugi put pročitaj i autora posta, pa poveži sa mojim prethodnim postovima. Nismo svi djeca i srednjoškolci ovdje.
Pozdrav.

Pozdrav.

Ma shvatio sam, ma ne čitam ja baš sve na ovom forumu, kad vidim da se neke gluposti pišu, samo kliknem tema pročitana. 

-
- Moderator
- Kontakt:
Kako rece ovaj sa ss.ba
Želimo mu prijatno gledanje velikih takmičenja kraj malih ekrana
Mi smo bili u Brazilu, di si ti bio ko kuce ahhaahahhhaaha

Želimo mu prijatno gledanje velikih takmičenja kraj malih ekrana

Mi smo bili u Brazilu, di si ti bio ko kuce ahhaahahhhaaha

Bada haman ti punolnetna
Primiš od Kipra dva gola, dominacija Šunjića i Bičakčića.
Katastrofalna intervencija Asmira kod prvog gola.
Mume je bio najbolji, mogao je postići gol da je samo pucao lagano po podu u stranu, ali se trudio maksimalno. Sušić ne može namiriti prilika Džeki koliko ih on može promašiti,
Sve u svemu, sa ovom odbranom crno nam se piše. Dvojac koji je prespor, ljudi nam usred Zenice slažu kontre kao da smo neki amateri.
Džeko mi se svidio i pored pet promašaja, makar je pokazao emocije,
Katastrofalna intervencija Asmira kod prvog gola.
Mume je bio najbolji, mogao je postići gol da je samo pucao lagano po podu u stranu, ali se trudio maksimalno. Sušić ne može namiriti prilika Džeki koliko ih on može promašiti,

Sve u svemu, sa ovom odbranom crno nam se piše. Dvojac koji je prespor, ljudi nam usred Zenice slažu kontre kao da smo neki amateri.
Džeko mi se svidio i pored pet promašaja, makar je pokazao emocije,

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ima li sad kakvih analiza od onog sa FTV-a
*ebem li vam porijeklo pogano

*ebem li vam porijeklo pogano

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Plakao sam sinoc,place mi se i sad. Jbt pa cijeli region nam se smije,ovo moze ublaziti samo dvijije oktobarske pobijede,al bez eksperimenata carobnjaka Susica. Znaci igrat sa dva klasicna def.vezna,sa krilima,pjanicem kao poluspicem i kapitenom u napadu!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
nije se rodio ko je narodu ugodio
ne kazem da sušić nije kriv, ili bilo tko drugi ali je smiješno čitat postove od utakmica do utakmica itd..
jednom ekstra spahić i misimović, a onda nemaju pojma ni jedan ni drugi, klocevi itd, a sad ih se opet priziva nazad..
uoči sp bičakčić drama, šunjić nije zasluzio, a onda nakon sp šunjić dobar štoper, a sada ni jedan ne valja..
prizivalo se tog prcića, ako sam dobro upratio svađe neke bilo oko njegovog (ne)pozivanja itd, sad neki pisu jos jednu sansu mu dat i to je to..
priziva se štilić koji je sigurno dobar igrač ali vjerojatno bi mu isto bilo da odigra koju lošu za repku..

ne kazem da sušić nije kriv, ili bilo tko drugi ali je smiješno čitat postove od utakmica do utakmica itd..
jednom ekstra spahić i misimović, a onda nemaju pojma ni jedan ni drugi, klocevi itd, a sad ih se opet priziva nazad..
uoči sp bičakčić drama, šunjić nije zasluzio, a onda nakon sp šunjić dobar štoper, a sada ni jedan ne valja..
prizivalo se tog prcića, ako sam dobro upratio svađe neke bilo oko njegovog (ne)pozivanja itd, sad neki pisu jos jednu sansu mu dat i to je to..
priziva se štilić koji je sigurno dobar igrač ali vjerojatno bi mu isto bilo da odigra koju lošu za repku..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Primiš dva gola od Kipra na domaćem terenu, a imaš u grupi još Belgiju i napadački jaki Vels,
Sa ovakvom postavkom igre teško će biti uzeti i bod u Palestini protiv Izraela.

Sa ovakvom postavkom igre teško će biti uzeti i bod u Palestini protiv Izraela.
Re: Odg: Reprezentativci (fudbal)
Pjanic je sve samo ne poluspic.esprit24 je napisao/la:Plakao sam sinoc,place mi se i sad. Jbt pa cijeli region nam se smije,ovo moze ublaziti samo dvijije oktobarske pobijede,al bez eksperimenata carobnjaka Susica. Znaci igrat sa dva klasicna def.vezna,sa krilima,pjanicem kao poluspicem i kapitenom u napadu!!!
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
http://sportsport.ba/bh_fudbal/cudni-su ... lja/140144" onclick="window.open(this.href);return false;
pomalo i tužna prica o Štiliću
pomalo i tužna prica o Štiliću

Sve se to može promijeniti ako Pape shvati da je Štilić bolje rješenje od svih ofanzivnih veznjaka, osim Pjanića naravno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, perun i 13 gostiju.