Postao/la escobarpablo » 22 maj 2017, 00:52
Neandertalac je napisao/la:Quinlan je napisao/la:opet kazem nije istina to sto pokusavas poturiti u ovako teskom trenutku, tebi na dusu

Ja ne poturam ništa niti sam lažov. Ćenan bio na zapadu, Hare na terenu a Slavko iz liniju. Ćenan ustao i rekao ovo ne valja. A što je najtuznije, slažem se da ne valja. Očajni treninzi, nigdje veze.
Možda lažem i da je Miro napustio trening pred Zrinjski. Zbog Lendrića. Nekad prije Uglješa. Lendrić. Da je atmosfera goli qurac odavno.
Lažem li?
Neandertalac je napisao/la:Slavki se sprema pedala odavno. Kasno skontali "stručnjaci" da je ubleha a najviše mu Ćenan gura skiju. Spašava svoju glavu, fino mu ovoj ulozi. Čak se Slavko u zadnje vrijeme malo i pitao, Ćenan i Zeba sklapali tim. Tako stvari hodaju.
Neymar@ Nemam pojma ko će biti trener, čudi me da ti ne znaš. Ako sretneš tetka od kakvog igrača pitaj ga, kao što su ti onda pričali da je Amar najveće zlo pa si to pisao po forumu.
Neandertalac je napisao/la:Nije Slavko jedini krivac. Odmah od starta su mu nametali neke stvari a kulminiralo je zadnjih dva mjeseca.
Npr u srijedu Ćenan hladno prekine trening i kaže ovo qurcu ne valja. Slavko šuti.
Daje sebi za pravo da vodi treninge. O sastavu ne vrijedi riječi trošiti. Marković koji je Ćenanov sveta krava a na Blagojevića drvlje i kamenje.
Ima i onaj post o dugovima u kojima su zbog izgradnje istoka, jel tako Nea? Ne daj mi lagati. Športski pozdrav!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!