Da nije bio u Arsenalu i kod Wengera, Diaby bi danas bio pomoćni trener u Auxerreu.BigBigBang je napisao/la:Abou Diaby je jedan od onih igraca koji ce imati za cim zaliti jer je mogao imati blistavu karijeru a nije zbog povreda, jednostanvo nasao se on tako staklen i podlozan povredama kod najvecih ubleha i diletanata lijecnickih jednostavno receno u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu, velika steta jer ko zna da je negdje drugo bio gdje bi bolje tretirali njegove ozlijede mozda bi i nesto vise napravio ko ce sad to znati ali jedna je cinjenica za igrace podlozne povredama Arsenal i voajer su najgora moguca kombinacija.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- Schneiderlin
- Kontakt:
Murga je napisao/la:Stari, ima istine u nekim stvarima o kojima si i prije govorio i znao sam se i smijati, ali ga zvati pedofilom je pretjerano, zar ne mislis?
I ja sam za to da se klub rastereti sa prodajom ili ne produzivanjem ugovora Podolskom, Arteti, Flamini, Diaby, da dovedemo jos dva WC pojacanja, ali ako cemo realno, ima napretka u zadnje dvije godine. Znam da to nije nivo koji Arsenal zasluzuje i koji bi mi htjeli, ali mislim da je dobar temelj tu sada. Mislim da polako i Wenger dodaje stvari (igrace) koje su nam potrebne. Najteze ce biti dovesti spic koji ce praviti razliku.
ma sve po zaslugama,više mi je puna kapa starog smrada koji nam svake godine nudi film u kojem znam napamet scenarij i kako će film završiti,i tako jedno cijelo desetljeće
-
BigBigBang
- Kontakt:
MA naravno, Diaby nije znao za fudbal dok mu voajer nije pokazao pokupio voajer ga ispred pekare dok je cekao vruce somune.Artetitis je napisao/la:Da nije bio u Arsenalu i kod Wengera, Diaby bi danas bio pomoćni trener u Auxerreu.BigBigBang je napisao/la:Abou Diaby je jedan od onih igraca koji ce imati za cim zaliti jer je mogao imati blistavu karijeru a nije zbog povreda, jednostanvo nasao se on tako staklen i podlozan povredama kod najvecih ubleha i diletanata lijecnickih jednostavno receno u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu, velika steta jer ko zna da je negdje drugo bio gdje bi bolje tretirali njegove ozlijede mozda bi i nesto vise napravio ko ce sad to znati ali jedna je cinjenica za igrace podlozne povredama Arsenal i voajer su najgora moguca kombinacija.
Scneidelrin
Ne znam da li je smijesno ili zalosno to sto voajer panjina koja nije ni prismrdila da bude konkurent za titulu prosle sezone ima obraza reci da ima tim za titule dok npr. jedan Mourinho koji je ubjeldjivo osvojio istu namjerava da pojaca jos vise i dovede konkurenciju sadasnjim igracima
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Schneiderlin
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Artetitis je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:
Scneidelrin
Ne znam da li je smijesno ili zalosno to sto voajer panjina koja nije ni prismrdila da bude konkurent za titulu prosle sezone ima obraza reci da ima tim za titule dok npr. jedan Mourinho koji je ubjeldjivo osvojio istu namjerava da pojaca jos vise i dovede konkurenciju sadasnjim igracimaZnamo svi da se izbjegava dovest vrhunski napadac i dmf kako bi se imao izgovor za jos jednu deja vu sezonu jer da dovede jos dva velika pojacanja tada bi izgubio sve izgovore i u slucaju neuspjeha sve glasnije bi se u medijima pricalo o nogi u dupe voajeru.
šta će opće koga još dovoditi osim Cecha jer bi onda glavonje iz uprave konačno progledale da je lik običan uhljeb
FIXTURE CHANGES: Arsenal vs West Ham now Sunday 9 Aug, 13:30 (UK TIME)
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0

Ne toliko zahtjevan raspored, vise ugodan. Nema previse vezanih jakih utakmica, sto raduje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Svako objašnjenje Čeha zašto je došao u Arsenal, ima u sebi riječi Arsene Wenger.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
I ja mislim da je voajer kljucni razlog a ne ostanak u Londonu..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Shvatamo da ti je teško. Ignorisanje je teže od neznanja 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
http://www.galatasaray.org/haber/gs-spo ... andi/27303
Sreća pa mati gleda ove turske serije pa mi je ovo začas prevela, valjda će sutra obaviti medicinske preglede.
Sreća pa mati gleda ove turske serije pa mi je ovo začas prevela, valjda će sutra obaviti medicinske preglede.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rapored je predobar.bega_afc je napisao/la: Ne toliko zahtjevan raspored, vise ugodan. Nema previse vezanih jakih utakmica, sto raduje.
Nisam do sad obraćao pažnju,ali ako izvučemo makar bod na Bridgu,mogli bi imat solidan bodovni saldo nakon prvog dijela sezone
Sve veće zvjerke nam dolaze na Emirate i to se mora iskoristit. Valjda su naučili nešto iz prošle sezone
A.F.C. Bournemouth!
Ako nam prolazno vrijeme u januarsko-februarskom rasporedu bude dobro, mogli bismo do titule.
Veceras sexator dize jos jedan trofej 
Bilo bi super da uzme naslov. Čile mi je gotivan još od Marcela Salasa.VGS je napisao/la:Veceras sexator dize jos jedan trofej
Pogledajte
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Laccazette
Sexatore zasluzio si 2 mjeseca odmora !
Wenger je rekao da ce dobiti 4 sedmice jos prije. Znaci, ne igra CS i, vjerovatno, protiv West Hama.
Re: RE: Re: Arsenal
Ipak će mu trebat i treninga i pripreme, sumnjam da će samo jedno kolo propustit, osim u slučaju da dođe ranije.Artetitis je napisao/la:Wenger je rekao da ce dobiti 4 sedmice jos prije. Znaci, ne igra CS i, vjerovatno, protiv West Hama.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.