Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Artetitis » 01 jul 2015, 17:11

BigBigBang je napisao/la:Abou Diaby je jedan od onih igraca koji ce imati za cim zaliti jer je mogao imati blistavu karijeru a nije zbog povreda, jednostanvo nasao se on tako staklen i podlozan povredama kod najvecih ubleha i diletanata lijecnickih jednostavno receno u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu, velika steta jer ko zna da je negdje drugo bio gdje bi bolje tretirali njegove ozlijede mozda bi i nesto vise napravio ko ce sad to znati ali jedna je cinjenica za igrace podlozne povredama Arsenal i voajer su najgora moguca kombinacija.
Da nije bio u Arsenalu i kod Wengera, Diaby bi danas bio pomoćni trener u Auxerreu.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 01 jul 2015, 17:59

Murga je napisao/la:Stari, ima istine u nekim stvarima o kojima si i prije govorio i znao sam se i smijati, ali ga zvati pedofilom je pretjerano, zar ne mislis?
I ja sam za to da se klub rastereti sa prodajom ili ne produzivanjem ugovora Podolskom, Arteti, Flamini, Diaby, da dovedemo jos dva WC pojacanja, ali ako cemo realno, ima napretka u zadnje dvije godine. Znam da to nije nivo koji Arsenal zasluzuje i koji bi mi htjeli, ali mislim da je dobar temelj tu sada. Mislim da polako i Wenger dodaje stvari (igrace) koje su nam potrebne. Najteze ce biti dovesti spic koji ce praviti razliku.

ma sve po zaslugama,više mi je puna kapa starog smrada koji nam svake godine nudi film u kojem znam napamet scenarij i kako će film završiti,i tako jedno cijelo desetljeće :crazy: 3 puta slabije plaćeni treneri i koji nisu razvikani bi napravili bolji posao nego on,pa frajer umjesto da dovede još dva prava igrača, na dmf-u i napad,on drka kitu i čeka valjda kraj transfer roka da bi nam rekao da nije bilo dostupnih igrača koji bi bili pojačanja za klub :rol: Cech je izvrstan transfer,ali on nije dovoljan,pa nećemo valjda s drvima u napadu ganjat titulu,pa ima napadača i za 30 milijuna ako neće dati 50 ili više love,tu mislim na bentekea za kojeg vjerujem da bi kod nas trpo uz ovakav vezni red ako je već trpo u raspaloj villi,ili će završiti u liverpoolu,na dmf da je doveo kondogbiu rješio bi pitanje dmf za sljedećih 10 godina,ne sad će solidni kokelin s 6 mjeseci ozbiljnog nogometa glumiti klasu,a ako se ozljedi tu su arteta i flamini :puke: klaun na klupi se teško odriče smeća od igrača i to mu je još jedna ogromna mana uz komičnu taktiku i transfere,zašto davati arteti i flaminiju zajedno 140 tisuća tjedno,ako za 100 tis možeš dovesti šniderlina koji je klasa iznad ovih bilmeza,ali ne treba sisat proračun,pa mrtvi podolski je imao 100 hiljada tjedno :crazy: rosicky ima oko 80 tis da bi odigrao 2 tekme po sezoni :lol: s ovakvim vođenjem kluba i transfera nećemo primirisati titulu idućih 10 godina,a da negovorim o nekoj konkurentnosti u europi,dok drugi kao rusi na jaku ekipu dovode još odličnih igrača,**** voajer se razmišlja dal su nam opće potrebna pojačanja :urnebes:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jul 2015, 19:54

Artetitis je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Abou Diaby je jedan od onih igraca koji ce imati za cim zaliti jer je mogao imati blistavu karijeru a nije zbog povreda, jednostanvo nasao se on tako staklen i podlozan povredama kod najvecih ubleha i diletanata lijecnickih jednostavno receno u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu, velika steta jer ko zna da je negdje drugo bio gdje bi bolje tretirali njegove ozlijede mozda bi i nesto vise napravio ko ce sad to znati ali jedna je cinjenica za igrace podlozne povredama Arsenal i voajer su najgora moguca kombinacija.
Da nije bio u Arsenalu i kod Wengera, Diaby bi danas bio pomoćni trener u Auxerreu.
MA naravno, Diaby nije znao za fudbal dok mu voajer nije pokazao pokupio voajer ga ispred pekare dok je cekao vruce somune.

Scneidelrin
Ne znam da li je smijesno ili zalosno to sto voajer panjina koja nije ni prismrdila da bude konkurent za titulu prosle sezone ima obraza reci da ima tim za titule dok npr. jedan Mourinho koji je ubjeldjivo osvojio istu namjerava da pojaca jos vise i dovede konkurenciju sadasnjim igracima :lol: Znamo svi da se izbjegava dovest vrhunski napadac i dmf kako bi se imao izgovor za jos jednu deja vu sezonu jer da dovede jos dva velika pojacanja tada bi izgubio sve izgovore i u slucaju neuspjeha sve glasnije bi se u medijima pricalo o nogi u dupe voajeru.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 03 jul 2015, 00:36

BigBigBang je napisao/la:
Artetitis je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:

Scneidelrin
Ne znam da li je smijesno ili zalosno to sto voajer panjina koja nije ni prismrdila da bude konkurent za titulu prosle sezone ima obraza reci da ima tim za titule dok npr. jedan Mourinho koji je ubjeldjivo osvojio istu namjerava da pojaca jos vise i dovede konkurenciju sadasnjim igracima :lol: Znamo svi da se izbjegava dovest vrhunski napadac i dmf kako bi se imao izgovor za jos jednu deja vu sezonu jer da dovede jos dva velika pojacanja tada bi izgubio sve izgovore i u slucaju neuspjeha sve glasnije bi se u medijima pricalo o nogi u dupe voajeru.

šta će opće koga još dovoditi osim Cecha jer bi onda glavonje iz uprave konačno progledale da je lik običan uhljeb :rol: umjesto još bar 2 prava pojačanja on će sad do 31.8 spinat navijače s raznim mogućim pojačanjima da bi nakon kraja završetka transfer roka izjavio da nije bilo igrača koji bi nas učinili boljima kuknjava ,sve već viđeno,isti film i opet glavni glumac u istoj sceni,glavno da je precijenjenom walcottu dao povišicu za 20 tis tjedno i arteti novi ugovor ako je istina

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 03 jul 2015, 16:43

FIXTURE CHANGES: Arsenal vs West Ham now Sunday 9 Aug, 13:30 (UK TIME)
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 03 jul 2015, 17:05

slika

Ne toliko zahtjevan raspored, vise ugodan. Nema previse vezanih jakih utakmica, sto raduje.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 jul 2015, 19:26

Svako objašnjenje Čeha zašto je došao u Arsenal, ima u sebi riječi Arsene Wenger.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 jul 2015, 19:30

I ja mislim da je voajer kljucni razlog a ne ostanak u Londonu..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 jul 2015, 19:32

Shvatamo da ti je teško. Ignorisanje je teže od neznanja :(
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 04 jul 2015, 02:22

http://www.galatasaray.org/haber/gs-spo ... andi/27303
Sreća pa mati gleda ove turske serije pa mi je ovo začas prevela, valjda će sutra obaviti medicinske preglede.
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 jul 2015, 02:40

:opaopa: :opaopa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 04 jul 2015, 02:47

bega_afc je napisao/la: Ne toliko zahtjevan raspored, vise ugodan. Nema previse vezanih jakih utakmica, sto raduje.
Rapored je predobar.
Nisam do sad obraćao pažnju,ali ako izvučemo makar bod na Bridgu,mogli bi imat solidan bodovni saldo nakon prvog dijela sezone
Sve veće zvjerke nam dolaze na Emirate i to se mora iskoristit. Valjda su naučili nešto iz prošle sezone
A.F.C. Bournemouth!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 04 jul 2015, 12:59

Ako nam prolazno vrijeme u januarsko-februarskom rasporedu bude dobro, mogli bismo do titule.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 04 jul 2015, 17:21

Veceras sexator dize jos jedan trofej :mrgreen:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 04 jul 2015, 17:34

VGS je napisao/la:Veceras sexator dize jos jedan trofej :mrgreen:
Bilo bi super da uzme naslov. Čile mi je gotivan još od Marcela Salasa. :)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 jul 2015, 01:51

Pogledajte

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 05 jul 2015, 02:15

Laccazette

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 05 jul 2015, 03:09

Sexatore zasluzio si 2 mjeseca odmora !

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 05 jul 2015, 10:54

Wenger je rekao da ce dobiti 4 sedmice jos prije. Znaci, ne igra CS i, vjerovatno, protiv West Hama.

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Amarildo » 05 jul 2015, 13:12

Artetitis je napisao/la:Wenger je rekao da ce dobiti 4 sedmice jos prije. Znaci, ne igra CS i, vjerovatno, protiv West Hama.
Ipak će mu trebat i treninga i pripreme, sumnjam da će samo jedno kolo propustit, osim u slučaju da dođe ranije.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []