Imao sam ja problema, unicredit promijenio broj racuna i 5-6x mi je odbilo uplatu dok nisam uocio promjenu na broju racuna.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
ZZ
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da je jolicnikola sad na forumu, mogu misliti koje bi svrsavanje bilo na ovaj naslov.Realnost ili mašta: Ćamila Mičijević oblači dres Bosne i Hercegovine?

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VivaLaStella
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam o čemu se radi, uputite me. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Već nekoliko godina godina odvija se jedna od najvećih online prevara na Balkanu, koja se tiče prodaje čajeva i raznih preparata na internetu.
Radi se o proizvodima poput čajeva GoSlim, Parazol, HyperTea itd. koje prodaje bosanskohercegovačka tvrtka Limited Charm. Iza ove tvrtke stoji kompanija Monetize Ad, čiji su osnivači i vlasnici poduzetnici Ajdin Brković i Mersad Vejzović.
Kompanija je u 2022. uprihodila 50.2 miliona KM (25 miliona eura). U isto vrijeme ona se, kako je dokazala reporterska ekipa Indexa, lažno oglašava, odnosno tvrdi da proizvodi koje prodaje liječe bolesti. Međutim, to je samo vrh sante leda, tu je i priča o krađi identiteta i gomili generiranih stranica za koje iz ove kompanije tvrde da nemaju veze s njima, a prodaju iste proizvode.
- VivaLaStella
- Kontakt:
+ burazer od onog Širanovića što je vodio proteste u Tz '14.
Iz Dubaija vodili poso, šuška se da su laundromat za titin biznis
Iz Dubaija vodili poso, šuška se da su laundromat za titin biznis
pravda za mnoy
Ma nista brate, nema neg otici licno i platiti. Nece pa neceRosicky je napisao/la: ↑09 mar 2026, 23:25Imao sam isti problem na kraju platio direktno taj mjesec a sljedeći opet išlo sve normalno.Isti dan sam plaćao i plaćam sve račune i samo mi taj nije htio proći![]()
1946-1987
- bavariapivo
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobar opis turistikinja na moruPo nepisanom pravilu Čehinja je donosila jedan bod na ljubavničkoj rejting listi, Njemica dva, za prevrnutu Beograđanku pisala su se tri boda, a mještanka je bila favorit sa četiri. No, niko se nije previše znojio da osvoji maksimum od četiri boda, jer bi mu za to vrijeme izmaklo više onih malih, ali češćih trofeja.
Sirote, obezvrijeđene Čehinje bile su divne cure, kulturne i vaspitane, fine i uljudne, ali ružno obučene, nisu izgledale moderno i imale su, po pravilu, velike i meke sise i još mekša srca – nisu znale reći ne!
Njemice su bile uglađene, njegovane, ne baš mnogo lijepe, a i nisu bile teške. Ni po naravi, ni po nećkanju. Pale bi često i rado i to zato što im se tako htjelo, a ne što bi ih ti, spretan i stručan, oborio.
Tri boda, vrijednu tricu, na konto uspjeha donosile su mlade stanovnice glavnog grada, Beograđanke. Te kultne djevojke iz metropole, zgodne, moderne frajerice, znale su biti i đavoli i dame i mangupi i drugari. Bodove su namicale lako i radosno kao i Njemice, ali su to mnogo žešće i spretnije radile.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- gringoBasJa
- Kontakt:
Na koljena... Kolonijo, na koljena... Pod hitno oprati zube i Rusima ljubiti stopala... Pod hitno kolonijo... Dim cigare 20 feninga, jedna turaza auta 2 KM... Stigla zapadna demokratija kolonijo... Pozdrav iz oblacnog Visokog... A poseban pozdrav za vas iz "toplih Arnauta"!
Znate dobro sta gringo@ napise da se na to dugo ne ceka!
- Pensioner26
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Pustili ga iz bolnice
Bh društvo je zapušteno, a to najbolje pokazuju izvještaji EU Komisije, za bilo koju godinu.gringoBasJa je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:20Na koljena... Kolonijo, na koljena... Pod hitno oprati zube i Rusima ljubiti stopala... Pod hitno kolonijo... Dim cigare 20 feninga, jedna turaza auta 2 KM... Stigla zapadna demokratija kolonijo... Pozdrav iz oblacnog Visokog... A poseban pozdrav za vas iz "toplih Arnauta"!
Zapadna demokratija nije problem, evo recimo ovamo na Zapadu.
Da se domaći establišment na vrijeme složio, BiH bi imala preko 400 km autoputa, obnovljene željeznice te ozbiljan javni prijevoz. Sama EU je donirala preko milijarde bespovratnih sredstava, te mnoogo povoljnih kredita.
Ne misliš valjda da će ti Rus nešto unaprijediti, onaj isti koji je 70ih zadnji put izumio osobno vozilo.
Prije 13ak godina, litar dizela smo plaćali između 2,30 i 2,50 KM.
Pogledaj kako se guraju zemlje poput Estonije, koje istinski žele napredak.
Naš narod je dobronamjeran i dijelom pošten, ali i medijski nepismen, lakovjeran te prepušten ćejfu.
Bio sam skoro u svojoj voljenoj BiH. I ponovo naletio na miran tempo života, ono bez srkleta. Sve isto, kakvo sam i ostavio.
Ipak, potrebno mnoogo volje i promjena, samo da očistimo njive i ulice pune otpada, a da ne govorim o nekim većim poduhvatima.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Pensioner sve objave a i mišljenje kupi sa stranice Antiglobalisti balkana 100%
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma ja, bolje da čeka šta će mu Kabiri za sendvič poslati u viber grupi
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- invincible1921
- Kontakt:
Ne vidjeh vala te sise kod Cehinja, bar ovih sto sam ja imao priliku srestikraljttbvb je napisao/la: ↑10 mar 2026, 13:20Dobar opis turistikinja na moruPo nepisanom pravilu Čehinja je donosila jedan bod na ljubavničkoj rejting listi, Njemica dva, za prevrnutu Beograđanku pisala su se tri boda, a mještanka je bila favorit sa četiri. No, niko se nije previše znojio da osvoji maksimum od četiri boda, jer bi mu za to vrijeme izmaklo više onih malih, ali češćih trofeja.
Sirote, obezvrijeđene Čehinje bile su divne cure, kulturne i vaspitane, fine i uljudne, ali ružno obučene, nisu izgledale moderno i imale su, po pravilu, velike i meke sise i još mekša srca – nisu znale reći ne!
Njemice su bile uglađene, njegovane, ne baš mnogo lijepe, a i nisu bile teške. Ni po naravi, ni po nećkanju. Pale bi često i rado i to zato što im se tako htjelo, a ne što bi ih ti, spretan i stručan, oborio.
Tri boda, vrijednu tricu, na konto uspjeha donosile su mlade stanovnice glavnog grada, Beograđanke. Te kultne djevojke iz metropole, zgodne, moderne frajerice, znale su biti i đavoli i dame i mangupi i drugari. Bodove su namicale lako i radosno kao i Njemice, ali su to mnogo žešće i spretnije radile.![]()
![]()
=\_1921_/=
- gringoBasJa
- Kontakt:
Nista licno ali kada se opozoves na EU izvore kao da si mi napisao "slobodno si se mogao otici obrijat kod brice na Palama 93-će ili u Grude da ti brico skine dlake po vratu!Asteriks je napisao/la: ↑10 mar 2026, 15:06Bh društvo je zapušteno, a to najbolje pokazuju izvještaji EU Komisije, za bilo koju godinu.gringoBasJa je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:20Na koljena... Kolonijo, na koljena... Pod hitno oprati zube i Rusima ljubiti stopala... Pod hitno kolonijo... Dim cigare 20 feninga, jedna turaza auta 2 KM... Stigla zapadna demokratija kolonijo... Pozdrav iz oblacnog Visokog... A poseban pozdrav za vas iz "toplih Arnauta"!
Zapadna demokratija nije problem, evo recimo ovamo na Zapadu.
Da se domaći establišment na vrijeme složio, BiH bi imala preko 400 km autoputa, obnovljene željeznice te ozbiljan javni prijevoz. Sama EU je donirala preko milijarde bespovratnih sredstava, te mnoogo povoljnih kredita.
Ne misliš valjda da će ti Rus nešto unaprijediti, onaj isti koji je 70ih zadnji put izumio osobno vozilo.
Prije 13ak godina, litar dizela smo plaćali između 2,30 i 2,50 KM.
Pogledaj kako se guraju zemlje poput Estonije, koje istinski žele napredak.
Naš narod je dobronamjeran i dijelom pošten, ali i medijski nepismen, lakovjeran te prepušten ćejfu.
Bio sam skoro u svojoj voljenoj BiH. I ponovo naletio na miran tempo života, ono bez srkleta. Sve isto, kakvo sam i ostavio.
Ipak, potrebno mnoogo volje i promjena, samo da očistimo njive i ulice pune otpada, a da ne govorim o nekim većim poduhvatima.
Apropo Rusa, ne mislim ja da ce oni nama nesto unaprijediti nase je bilo samo da odrzajemo dobre veze sa njima i osiguramo energetske sporazume sa njima a ne sa USA ili EU u iz pozicije kolonije koja smo defakto i postali!
Sve studije koje su radjene ukazuju na to da Neum ima bolju poziciju za luku nego sto i same Ploce imaju... Umjesto da smo gradili Luku Neum mi smo gradili dzamije i crkve gdje god je pas podigao nogu da obiljezi teritorij!
I sta imamo od tih zidina??? Imamo cijene kako se nekom u Americkoj ili Briselskoj kancelariji digne!
Na svu srecu nismo jos postali 100% clan EU/NATO diktature i jos imamo sanse da se izvucemo iz ralja pakla... Jednostavno se ode u Kinu i kaze evo vam lokacija gradite luku i uzimajte procenat od upotrebe narednih 20 godina... Prosto kao dan... Nema te sile na svijetu koja bi Kinezima reka ne moze... Nema je...
Pa kad ti kazu barel nafte 200 Dolara ti fino po sporazumu sa Rusijom dobijes tanker za 60 dolara, jer se ti ugovori skalpaju na minimum 30 godina gdje se strane sloze sa uslovima i cao!
Enrgetska neovisnost je majka uspijeha a to se sa fasitima sa zapada ne moze napraviti jer su to stoljetni kolonijalni umovi, oni drugacije ne znaju niti mogu...
----------------------
Nas tempo je zivota je takav i to nije pokazatelj niceg ni loseg ni dobrog, to smo jednostavno mi, juznjaci koji nisu imali potrebu kao sjevrnije zemlje da se brinu toliko za zimnicu i to je utkano u nas gen! Ovca sebi razgrne snijeg i nadje koju slamku dok u sjevernijim zemljama toga nema, permafrost, mahovina i ako nisi za par mjesceci ljeta uspio nagrnuti hrane ti si umro preko zime i to je utkano u njihov gen!
Mi radimo da bi uzivali a oni rade da bi prezivili!
-------------
Ruski princip funkcionisanja nije da proizvode finu tehniku oni su sila teske industrije, atomske nauke, energetike... Sta je njima potrebno za funkcionisanje oni proizvode...
Princip krompira i pomfrita, ja proizvodim krompir kojeg ti prodam a ti od njega pravi pomfrit, pire itd Radi sta ti volja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.