Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
U slucaju dovodjenja napadaca mi smo u qurcu. Roo ce igrat 10 a Mata krilo,Herreta na klupu vjecno,ja vise ne znam sta zelim majkemi.
Zeljeznicar! 1921 !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jel' se vi zajebavate zajedno sa Van Gaalom da Fellaini može biti dobar u rotaciji za 9-ku ili šta? Ako je sve što nam treba u špicu visina i onaj krkanski skok, onda da uzmemo bilo kakvog dvometraša iz NBA i postavimo ko drvo u špic? Frajer je trom, spor, nema realizaciju, nema šut, s obzirom na onoliku visinu nema ni potrebnu okretljivost, a sve su to stvari koje bi jedan napadač pogotovo u EPL trebao imati. Iskreno ne volim ga gledati ni na 10-ci kad igra, s obzirom na sve osobine koje sam mu gore nabrojao, ali mi je tu dosta podnošljiviji s obzirom na solidan pas i tu skok igru.
Backup za zadnjeg veznog i 10-ku i ništa više, barem ako mislimo išta ozbiljno uraditi ove sezone, a pod tim "ozbiljno" mislim i na plasman u LP da ne govorim o tituli koja je realno samo mokri san, s obzirom da je Liverpool dosta jači nego prošle sezone i da je opet za očekivati da su City i Chelsea sigurni u LP, a tu je i mogućnost da će opet neka ekipa eksplodirati ala prošle sezone Southempton i na kraju treba da izvisimo i za top 4.
Backup za zadnjeg veznog i 10-ku i ništa više, barem ako mislimo išta ozbiljno uraditi ove sezone, a pod tim "ozbiljno" mislim i na plasman u LP da ne govorim o tituli koja je realno samo mokri san, s obzirom da je Liverpool dosta jači nego prošle sezone i da je opet za očekivati da su City i Chelsea sigurni u LP, a tu je i mogućnost da će opet neka ekipa eksplodirati ala prošle sezone Southempton i na kraju treba da izvisimo i za top 4.
1946
Kakav pas? Meni se od tih pasova zeludac okrece.
Moze biti koristan jer ima dobro gradjenje, odlicna skok igra, sto bi znacilo i koristenje barem nekog od brojnih centarsuteva.
Ima dobru realizaciju, solidan sut, te odma trazi zavrsnicu..
Poenta je da od svih nabrojanih mana i prednosti najmanje stete odnosno cak i neke koristi moze donijeti u samom spicu.
Prelos je u defanzivnim zadatcima, i uvijek igra na ivici kartona.
Moze biti koristan jer ima dobro gradjenje, odlicna skok igra, sto bi znacilo i koristenje barem nekog od brojnih centarsuteva.
Poenta je da od svih nabrojanih mana i prednosti najmanje stete odnosno cak i neke koristi moze donijeti u samom spicu.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako se na njega budemo oslanjali prema naprijed i na njegovu kako kažeš "dobru" realizaciju i "solidan" šut jadna nam je majka. Sa građenjem, snagom i duelom nek' igra što se mene tiče na sredini kao razbijač kad zatreba pa nek' se onda gradi i udara u duelima, a kada su korneri neka ide u 16 da skače, koji će mi qrc u špicu onakva krampa, doduše visoka krampa s velikom glavom?Asteriks je napisao/la:Kakav pas? Meni se od tih pasova zeludac okrece.
Nešto bi da se busamo u prsa, idemo na titulu, kakvu crnu titulu a opcije u napadu su nam sljedeće: 1. Rooney koji je totalno van forme, bez kuveta, bez mogućnosti da napravi bilo kakav presing na protivničku odbranu, 2. Chicarito koji doduše može biti pristojna rezerva i ništa više i 3. Fellaini (s obzirom da očigledno će gurati njega prije Wilsona) obična dvometarska krampa kojoj su visina i snaga jedini fudbalski kvaliteti.
Ukratko, svanut' će mi kad dotični odleprša, a Boga mi neću mu pretjerano žaliti ni za tvrdoglavim šefom, ali otom potom, nije on tema.
1946
Nema brzinu i agilnost potrebnu za neku poziciju ispod, a kao sto sam rekao, skoro svaki duel na ivici kartona.
Vidim ga kao zamjenu kada ganjamo rezultat ili naprosto da spusta lopte saigracima. Zna postici gol, trazi brzu zavrsnicu, itd.
Rooney ce proraditi kad - tad, Chica je odlicna zamjena plus dva pomenuta igraca.
Ti bi ga u vezu, a dole imamo 4 mjastora, te ofanz vezne (Matu, Adu i malog Perreiru). Kada na sve dodamo da i Wazza moze igrati amf, dobijemo situaciju da su svi nabrojani bolja rjesenja od Felle, koji et samo moze mozda pomoci kada je u samom vrhu.
Nece biti problema ako ga Lujo vidi kao rezervu, to je poenta.
Vidim ga kao zamjenu kada ganjamo rezultat ili naprosto da spusta lopte saigracima. Zna postici gol, trazi brzu zavrsnicu, itd.
Rooney ce proraditi kad - tad, Chica je odlicna zamjena plus dva pomenuta igraca.
Ti bi ga u vezu, a dole imamo 4 mjastora, te ofanz vezne (Matu, Adu i malog Perreiru). Kada na sve dodamo da i Wazza moze igrati amf, dobijemo situaciju da su svi nabrojani bolja rjesenja od Felle, koji et samo moze mozda pomoci kada je u samom vrhu.
Nece biti problema ako ga Lujo vidi kao rezervu, to je poenta.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A ima brzinu i agilnost za napad? Kažeš zna postići gol, zna i Herrera postići gol itekako pa ne treba igrati na 9-ci. I vjeruj mi, ja ga najradije ne bih nigdje, ali ako je već tu nemoj da ga gledam kao bilo kakvu ozbiljnu opciju ni u rotaciji za napad i neka ga na prirodnoj poziciji u sredini, tu će biti najmanje štetan s obzirom na navedene osobine a i tu će najmanje i igrati jer smo na toj poziciji itekako popunjeni.
Znači da sumiramo, igrač sa karakteristikama kao što su trom, bez brzine, bez okretljivosti, bez agilnosti, bez šuta, za mene ne može biti nikakva ozbiljna opcija u napadu, bar ako želimo takav kakav ozbiljan rezultat. Ako ne želimo, onda nek' ga stavi i na gol što se mene tiče, visok je pa će svaki centaršut biti njegov a i neće ga moći lobovati lahko.
Znači da sumiramo, igrač sa karakteristikama kao što su trom, bez brzine, bez okretljivosti, bez agilnosti, bez šuta, za mene ne može biti nikakva ozbiljna opcija u napadu, bar ako želimo takav kakav ozbiljan rezultat. Ako ne želimo, onda nek' ga stavi i na gol što se mene tiče, visok je pa će svaki centaršut biti njegov a i neće ga moći lobovati lahko.
1946
Pa takav je tip igraca, kojem i nije potrebna neka brzina u spicu. Znaci visoke lopte, spustanje, gradjenje u protivnickom sensestercu te brza zavrsnica. Za amf nema pasa, kreativnosti, a za pozicije ispod nema pomenutu brzinu i agilnost sto je vazno da pokriva teren i dobija duele.
I ja bih jednog Cavanija, al takva je trenutno situacija, Lujo sprzio milione, a ostavio masu upitnika.
I ja bih jednog Cavanija, al takva je trenutno situacija, Lujo sprzio milione, a ostavio masu upitnika.
Manchester United has been drawn to play at home against Ipswich Town in the 3rd round of the Capital One Cup.
The match will be played on Tuesday 22nd / Wednesday 23rd September.
The match will be played on Tuesday 22nd / Wednesday 23rd September.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
U tome i jeste stvar....za ganjanje rezultata u zadnjih 15 min, kada sve taktičke zamisli padnu u vodu i kada nastupa taktika bunarenja, usudim se reći da nema boljeg igrača u ligi...fiziči je nadmoćan u skok igri.Eto zbog toga bih ga ja zadržao samo...BitiSrcemVezan je napisao/la:A ima brzinu i agilnost za napad? Kažeš zna postići gol, zna i Herrera postići gol itekako pa ne treba igrati na 9-ci. I vjeruj mi, ja ga najradije ne bih nigdje, ali ako je već tu nemoj da ga gledam kao bilo kakvu ozbiljnu opciju ni u rotaciji za napad i neka ga na prirodnoj poziciji u sredini, tu će biti najmanje štetan s obzirom na navedene osobine a i tu će najmanje i igrati jer smo na toj poziciji itekako popunjeni.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma nema, treba mu koliko je sutra produžiti ugovor i do vrha nabiti otkupnu klauzulu da nam ga Real ne otme, nije džaba Benitez sklonio Benzemu.
Jebote, na šta smo spali da na Fellainija ozbiljno računamo kao opciju u vrhu napada
Jebote, na šta smo spali da na Fellainija ozbiljno računamo kao opciju u vrhu napada

1946
Dobra atmosfera vlada pred vecerasnju utakmicu
Sto se tice same utakmice ocekujem rutinski obezbjedjen prolaz dalje.. Ne ocekujem neke velike promjene u prvih 11 osim sto ocekujem da Herrera napokon bude starter..

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večeras:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ja bi Herreru dernuo večeras na 10rio_Ferdy88 je napisao/la:Očekivani sastavi za večeras:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
@EPL svi bi njeg voljeli vidjet u pocetnoj,od kad ga prizeljkujemo a ja sam ubijedjen za veceras da Fella pocinje i to bas na 10-ki.Ako se dobro sjecam sad je izjavio da nece biti nekih vecih promjena sto znaci opet sve po starom,odbrana ista a jedino se nadat Herreri u veznom redu sa nekim od preostale trojke i to je to.
Šta kaže LVG Fellaini je igrao na 6 i 8 , al sad bi mogao na 9 i 10
. Kakav je budalaš očekujem da stvarno Fella zaigra napadača 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zasto ne,pa jbt koliko visokih lopti je bilo u prvoj utakmici zabio bi bar 3 komada
Zeljeznicar! 1921 !
Bolje i to nego da ga mulac gurne u vezni red negdje, to je vec tragedija gledati. U napadu bar moze posluziti necemu, visoke lopte i tako to.topnik1 je napisao/la:Šta kaže LVG Fellaini je igrao na 6 i 8 , al sad bi mogao na 9 i 10. Kakav je budalaš očekujem da stvarno Fella zaigra napadača
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma Castle bi dobili sigurno da Cupallini nije suspendovan.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kako prenosi ESPN, Manchester United spreman je da se uključi u borbu za Stonesa i pokvari planove Josea Mourinha koji ga silno želi u svojoj ekipi. Louis Van Gaal spreman je da ponudi novac za Stonesa i u tu ponudu uključi prelazak Phila Jonesa u Everton. U Evertonu su odlučni da ne žele da puste svog igrača što potvrđuje činjenica da su već odbili tri ponude od aktuelnog šampiona Engleske. Everton traži 40 miliona funti za usluge svog igrača, ali i razmatraju ideju koju su dobili od Manchester Uniteda. Roberto Martinez optužio je Chelsea da koriste podmuklu taktiku kako bi privukli Stonesa u svoje redove. Crveni đavoli i Karamele imaju dobre odnose nakon raznih transfera i prelaska Davida Moyesa sa Goodisona na Old Trafford.
Pročitajte više na: http://****/manchester-united-kvar ... chelseaju/

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.