FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

monsen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la monsen » 02 apr 2014, 22:38

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jeli Bilbija dao ijedan gol kako je dosao u Sarajevo :hmmmmm:
nije
Cudan podatak. Steta sto vam ode Komazec :wave:
Ma nije otisao nego pobjegao kad je vidio s kim ima posla. Isto kao sto je Said i ko sto ce sada Stojcev. Dajem mu rok mjesec poslije kraja prvenstva da je potpisao za nekog..

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 02 apr 2014, 22:39

macahz je napisao/la:do 75 minute igra fantasticna, trebali smo voditi bar 3-0. Sto se tice penala, po meni bio je 100%, ali sudija nije smio svirati, opet poigravanje Deje i Dupovca. I ovi sto nisu bili na tekmi, ne bi trebali osporavati nikoga, pogotovo Jarnija, jer se vidi da ekipa igra pravo lijep fudbal. Jarni je pravi trener za nas, i kad nas procepi, onda ce svi da budu u strahu od nas. Sto se tice Tavancica, pa ljudi pored Vusljanina on nema mjesta u timu, kao ni jedno drugo krilo. Pa Trava je danas fulio jednu 100%, a jednu 10000000% priliku, cak je i ispado dosta puta, dok je Irfan odigrao na zavidnom novou, tako da cemo se nacekati da Trava opet zaigra.
Rezultat 0-0 za nas i nije toliko los, tako da vjerujem u prolaz u potpunosti. :)
Što ga nije smio svirati?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 apr 2014, 22:41

Izgubit ce obecanu premiju eto zasto hahaha.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 02 apr 2014, 22:42

terabajt je napisao/la:Izgubit ce obecanu premiju eto zasto hahaha.
Osim kupio sudiju.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 02 apr 2014, 22:42

zablude i samo zablude, za 14 dana ce ovde **** mater jarniju svi

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 02 apr 2014, 22:43

ZrinjskiMostar je napisao/la:
macahz je napisao/la:do 75 minute igra fantasticna, trebali smo voditi bar 3-0. Sto se tice penala, po meni bio je 100%, ali sudija nije smio svirati, opet poigravanje Deje i Dupovca. I ovi sto nisu bili na tekmi, ne bi trebali osporavati nikoga, pogotovo Jarnija, jer se vidi da ekipa igra pravo lijep fudbal. Jarni je pravi trener za nas, i kad nas procepi, onda ce svi da budu u strahu od nas. Sto se tice Tavancica, pa ljudi pored Vusljanina on nema mjesta u timu, kao ni jedno drugo krilo. Pa Trava je danas fulio jednu 100%, a jednu 10000000% priliku, cak je i ispado dosta puta, dok je Irfan odigrao na zavidnom novou, tako da cemo se nacekati da Trava opet zaigra.
Rezultat 0-0 za nas i nije toliko los, tako da vjerujem u prolaz u potpunosti. :)
Što ga nije smio svirati?

gdje ces svirat na kupljenu tekmu xD (Osim je kupio da naglasim)

bilbija ko tores xD

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 apr 2014, 22:49

Ako dozvolite, ja mislim da bi Travancic morao imati mjesta u prvih 11. Ono sto ja znam, mnogo je kreativniji od ostalih vasih krila. Pozdrav
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sarajevo1234
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo1234 » 02 apr 2014, 22:52

KO god je bio na utakmici mora priznati da smo dobro igrali i da ova igra samo moze donijeti dobro. Igraci nisu zasluzili zvizduke, jednostavno lopta nece u go i to je tako. Siguran sam u prolaz u finale i da ce nas u Zenici biti 2 hiljade. VOLIM TE SARAJEVO.....

Travancic je dokazao da zasluzuje biti u prvih 11...

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 02 apr 2014, 22:52

jesi li ti šta u rodu sa Irfom, ili jednostavno trebaš očnom!
Travancic je izmislio fudbal za sva naša krila, momak zna igrati i to se vidjelo u prvom poluvremenu, jeste da je mašio jednu 100% ali fulali su i bilbija i krste i mnogi drugi, šteta za povredu mislim da bi sa tavancicem dali gol. Momak mora imati mjesta u prvih 11.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 apr 2014, 22:54

exbabilon je napisao/la:Ako dozvolite, ja mislim da bi Travancic morao imati mjesta u prvih 11. Ono sto ja znam, mnogo je kreativniji od ostalih vasih krila. Pozdrav
Ako si imao priliku gledati Suljića u dresu Sarajeva, a jesi vjerovatno, ovaj je isti kao i on, samo što nema onu Asmirovu brzinu, a ostalo sve ima, ima i onaj potez viška dosta često nažalost i to ga udaljava od prvih 11. Ne znam da život van terena i to me ne zanima.
Vusljanin po meni puno bolje sarađuje sa ostalim na terenu nego Anid, i zato i kod mene ima prednost, ali bih ovom drugom davao malo više šanse. Evo ja bih mu dao u Prijedoru nek odigra cijelu tekmu.

sarajevo1234
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo1234 » 02 apr 2014, 22:54

mrvinzymohaa je napisao/la::? Draze mi je gledati kako se lopte igra i stvarati sanse , pa kad tad ce proraditi to sve , a ne ono dugogodisnje nabijanje lopte pa ako nedje udje udje ...toliko ....

sto posto si u pravu....siguran sam da cemo sledece sezone davati 2 gola po utakmici...a ove godine uzeti kup

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 apr 2014, 22:57

exbabilon je napisao/la:Ako dozvolite, ja mislim da bi Travancic morao imati mjesta u prvih 11. Ono sto ja znam, mnogo je kreativniji od ostalih vasih krila. Pozdrav
Slazem se.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sarajevo1234
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo1234 » 02 apr 2014, 23:01

A sto se tice Jarnija, pa covjek je donio novi sistem igre u Sarajevo...ja mislim da ova igra je fantasticna i da ce donijeti rezultati....ovo ce sve biti dobro.....Jarni samo naprijed

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 02 apr 2014, 23:05

Dobro je...bitno je da se uigravamo, malo neobicno 3 tekme zaredom 0:0, al pozitivno u sve tri smo bili manje- vise dominantni. Trava pocinje pomalo da igra, ocekujem kod Rudara bar pola sata i tamo ce da ocepi,aBd!
rezultat 0:3 ili 0:2..u svakom slucaju bolji smo na strani definitivno.
Samo naprijed..hrabro i odlucno!!!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 02 apr 2014, 23:06

hilmo je napisao/la:Evo ja bih mu dao u Prijedoru nek odigra cijelu tekmu.
Stvarno misliš da on može trčati čitavu utakmicu?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 02 apr 2014, 23:07

Sarajlijc@ je napisao/la:
Slazem se.
Igracki najbolji, fizicki spreman za 15 minuta

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 apr 2014, 23:08

Steph je napisao/la:
Vjerujem da može, a ako mu ponestane snage tu je uvijek Irfo :D :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 apr 2014, 23:12

hilmo je napisao/la:
Steph je napisao/la:
Vjerujem da može, a ako mu ponestane snage tu je uvijek Irfo :D :D
meni je travancic idealna zamjena ,znaci kad ne prolazi kolektivna igra i kad ne ide kako treba ,uvedes ga pola sata i nek on pokusa svojim driblinzima i sutevima proba nesto rjesiti

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 02 apr 2014, 23:12

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 02 apr 2014, 23:13

budzak je napisao/la:Dobro je...bitno je da se uigravamo, malo neobicno 3 tekme zaredom 0:0, al pozitivno u sve tri smo bili manje- vise dominantni. Trava pocinje pomalo da igra, ocekujem kod Rudara bar pola sata i tamo ce da ocepi,aBd!
rezultat 0:3 ili 0:2..u svakom slucaju bolji smo na strani definitivno.
Samo naprijed..hrabro i odlucno!!!
Bitno je da se uigravate ? a sad ce skoro kraj sezone i kup za finale ? :lolno: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, N3R3D, Strosmajer i 33 gosta.