Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 01 sep 2016, 23:14

Da li je neko gledao utakmicu vecers izmedju Italije i Francuske? Da li je bilo zagrljaja izmedju pogbe i oostatka Juventusa ?
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 sep 2016, 09:46

Sad sam razgovarao sa čovjekom iz Zg, nije optimista vezano za ovu glupu personalizovanu kupovinu. Ali ima on nekog poznanika u klubu i provjeriće da li je moguće da on kupi npr 4 karte sa kopijama dokumenata? To je , barem meni, vrlo važno pitanje jer u tom slučaju ne moramo nas četvorica ići dva put u Zg odnosno izbjeći neizvjesnost kupovine karte na dan utakmice.

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 02 sep 2016, 10:05

Šteta za Lichta u LP, defanzivno je mnogo bolji i odgovorniji od Alvesa. Ostajemo na jednom beku u LP i Cuadradu koji se može koristiti u 3-5-2( a Boga mi isto važi i za Alvesa, ali vidit ćemo...).

Licht ima ugovor do 30.06.2017 i s obzirom na ovu sadašnju situaciju izgleda da mu je ovo posljednja godina sa nama, nadao sam se da će ostati dok se ne vrati Lirola sa dvogodišnje posudbe iz Sassuola, od tog momka mnogo očekujem. Ima 2god.da dokaže i pokaže da je kvalitet za Juve.

Imamo još jednog desnog beka u ekipi, nigdje nismo poslali Mattiella(21) na posudbu ali mislim da je njega Radja uništio, nažalost.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 sep 2016, 10:29

musla je napisao/la:Šteta za Lichta u LP, defanzivno je mnogo bolji i odgovorniji od Alvesa. Ostajemo na jednom beku u LP i Cuadradu koji se može koristiti u 3-5-2( a Boga mi isto važi i za Alvesa, ali vidit ćemo...).

Licht ima ugovor do 30.06.2017 i s obzirom na ovu sadašnju situaciju izgleda da mu je ovo posljednja godina sa nama, nadao sam se da će ostati dok se ne vrati Lirola sa dvogodišnje posudbe iz Sassuola, od tog momka mnogo očekujem. Ima 2god.da dokaže i pokaže da je kvalitet za Juve.

Imamo još jednog desnog beka u ekipi, nigdje nismo poslali Mattiella(21) na posudbu ali mislim da je njega Radja uništio, nažalost.
Skinuo si mi slova s tastature, upravo pišem da mi je žao Lichta i pomalo čudna odluka. Ali kako Bože ,kada se pogleda spisak koji je poslan ,nema se ko izbaciti. problem u vezi se vidi i u registraciji marche koji realno prije 01.11. neće na teren.
Ali smo morali smanjiti spisak jer nemamo dovoljno igrača odraslih u klubu (Marchisio jedan od tih) i zato nije ni registrovano 25 igrača :( Licht je žrtva ovdje ispao.

Forza Juve

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 sep 2016, 11:27

Steta za Lichta, cudna odluka ali morao je neko ispasti
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 sep 2016, 12:09

Marchisio ce na teren za mjesec dana, u Oktobru..

Sto se Lichta tice danas Tuttosport kaze da je on onim postom na FB pokusao izgladiti situaciju, ali nije mu proslo. Kazu da je vec dogovorio sa Interom da ode dzaba sljedece ljeto, ali mi imamo opciju da automatski produzimo ugovor za jednu godinu i onda mu opet mi diktiramo gdje ce ici.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 02 sep 2016, 13:10

dinoo je napisao/la:Sad sam razgovarao sa čovjekom iz Zg, nije optimista vezano za ovu glupu personalizovanu kupovinu. Ali ima on nekog poznanika u klubu i provjeriće da li je moguće da on kupi npr 4 karte sa kopijama dokumenata? To je , barem meni, vrlo važno pitanje jer u tom slučaju ne moramo nas četvorica ići dva put u Zg odnosno izbjeći neizvjesnost kupovine karte na dan utakmice.
Imas na Dinamovoj stranici broj telefona za info o kartama. Zvao sam ja i gospodjica je potvrdila da na jedan pasos mozes kupit samo 1 kartu. Moze jedna osoba uzeti i max 4 karte, ali pored svog moras imati i pasose preostale mx 3 osobe koje ce ici na utakmicu.

Dakle, ne mozes zaustaviti slucajnog prolaznika i zamoliti ga da ti kupi kartu, a da na tu kartu udje neki tvoj kolega, jer ce na ulazu pored karte traziti i dokumenat koji si koristio za kupovinu karte.

Ako je slagala gospodjica, lazem i ja. ;)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 sep 2016, 14:29

Gefufna je napisao/la:
dinoo je napisao/la:Sad sam razgovarao sa čovjekom iz Zg, nije optimista vezano za ovu glupu personalizovanu kupovinu. Ali ima on nekog poznanika u klubu i provjeriće da li je moguće da on kupi npr 4 karte sa kopijama dokumenata? To je , barem meni, vrlo važno pitanje jer u tom slučaju ne moramo nas četvorica ići dva put u Zg odnosno izbjeći neizvjesnost kupovine karte na dan utakmice.
Imas na Dinamovoj stranici broj telefona za info o kartama. Zvao sam ja i gospodjica je potvrdila da na jedan pasos mozes kupit samo 1 kartu. Moze jedna osoba uzeti i max 4 karte, ali pored svog moras imati i pasose preostale mx 3 osobe koje ce ici na utakmicu.

Dakle, ne mozes zaustaviti slucajnog prolaznika i zamoliti ga da ti kupi kartu, a da na tu kartu udje neki tvoj kolega, jer ce na ulazu pored karte traziti i dokumenat koji si koristio za kupovinu karte.

Ako je slagala gospodjica, lazem i ja. ;)
Thx, sad je ključna stvar da li osoba koja je u Zg može uzeti 4 karte na KOPIJE pasoše jer mi se ne ide bezze u Zg, plaćati duplo prevoz,a imam tamo čovjeka koji je voljan sve to uradi a mi dopeljamo na dan utakmice, sa svojim pasošima čije je kopije ovaj imao pri kupovini karte.
Po meni to ne bi trebao biti problem, Dinamu je valjda cilj da proda kartu više, imaće sve podatke (kopiju pasoša) na biletarnici a ja dolazim sa istim tim dokumentom na meč?
Ovaj će mi vrlo brzo to provjeriti direktno u klubu, i spasiti nekih 200 KM za odlazak i izgubljeni dan npr 24.09. ili 25.09...
i onda izbjegnemo gužve na dan tekme.
Ako bude problem to sa kopijama, valja poranit u utorak i na biletarnicu i ćao...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 sep 2016, 14:33

slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 02 sep 2016, 14:51

Stig'o prvi paket, onaj sa membersip karticom i poklonima. :ljepota:
slika

slika

slika

slika

slika
Predsjednik ima mocan potpis, a Gigi punim ko prije za licnu. :mrgreen:

Ceka se dres i duks, i pravac ZG u novom ruhu. :opaopa:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 sep 2016, 14:52

Ma bjezi.. j.bi se hahha
Max Allegri

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 02 sep 2016, 15:07

Mig_Mig je napisao/la:Ma bjezi.. j.bi se hahha
Sta je ba? Plati clanarinu, kupuj domace torinsko, pa onda tek sa pravom baljezgaj i pljuj po Upravi i igracima. Lahko je besplatno navijat i kritikovat, ima nas koji imaju i direktan uticaj na prihod, odnosno bilans uspjeha kluba. :mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 sep 2016, 15:16

Gefufna je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Ma bjezi.. j.bi se hahha
Sta je ba? Plati clanarinu, kupuj domace torinsko, pa onda tek sa pravom baljezgaj i pljuj po Upravi i igracima. Lahko je besplatno navijat i kritikovat, ima nas koji imaju i direktan uticaj na prihod, odnosno bilans uspjeha kluba. :mrgreen:
Sta ti je brate, ne osjetis kad ti neko zavidi :?: Ja bih prije sebi ne znam sta uradio, vec kritikovao bilo koga u klubu ! Sad me ne vuci da ti kazem nesto drugo haha :P
Max Allegri

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 02 sep 2016, 16:04

Zvao sam info kluba sad i veli lik da ce se karte moci kupiti putem neta :opaopa:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 sep 2016, 16:52

City nije prijavio Yaya Tourea za LP, ne bih imao nista protiv da njega dovedemo u januaru kao kratkorocno rijesenje :kafa:
Don't believe the hype.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 02 sep 2016, 17:00

akisarajevo92 je napisao/la:City nije prijavio Yaya Tourea za LP, ne bih imao nista protiv da njega dovedemo u januaru kao kratkorocno rijesenje :kafa:
Ako to nekako i uspijemo, popucat ce mu ligamenti na africkom kupu. :mrgreen:

EDIT: Lemina ce rec' da nije namjerno ukliz'o. :mrgreen:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 sep 2016, 17:06

Gefufna je napisao/la:Stig'o prvi paket, onaj sa membersip karticom i poklonima. :ljepota:
slika

slika

slika

slika

slika
Predsjednik ima mocan potpis, a Gigi punim ko prije za licnu. :mrgreen:

Ceka se dres i duks, i pravac ZG u novom ruhu. :opaopa:
kako se stigne do ovoga? :)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 02 sep 2016, 17:16

@andrej
Juventus.com , membership, odaberes koje clanstvo hoces,platis,posalju ti welcome pack i karticu;)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 02 sep 2016, 20:18

Čestitam.

Ove sezone ću se i ja učlanit, valja :lol:
Aljegri, out!

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 03 sep 2016, 02:11

slika
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.