Pa dobro druže, nisam gledao meč.. Ali čini mi se da želiš reći kako je jedna greška odlučila pobjednika?!?luka77 je napisao/la:milkins je fulao čisti zicer nakon čega je donaldson okrenuo .. mislim da je tad imao više sreće nego pameti, ja bih ovaj par izbjegaobevanda4 je napisao/la:Snooker: Welsh Open (1/32 finala)
--- U ovaj meč imam najviše sumnji. Donaldson mi je, priznajem, nepoznanica.. Ali po rezultatima vidim da nije ništa slabiji od Gilberta. Zvijezda vodilja mi je bilo zadnje kolo Welsh Opena kad je prošao jako opasnog i mnogo favoriziranog Roberta Milkinsa.. I to u hendikepu! Možda će se netko sjetiti kad sam prije par dana tipovao na Mcmanusa (Škotska) i pisao kako baš Škoti vladaju ovim turnirom. Da sad ne ulazim opet u statistiku zadnjih 20 godina, možete pročitati par stranica prije u ovoj temi. Dakle, Donaldson ima zadaću opravdati dominaciju njegovih sunarodnjaka, vjerujem da može bar do šesnaestine dogurat.. A dalje što bude!

Nakon te Robertove greške, Donaldson je na sreću mogao dobiti 1 frejm. I dešava se jako često, naravno, u takvom sportu greške se skupo plaćaju. Ali poanta je da je uz taj jedan, Donaldson uzeo još 3 frejma ostavivši Milkinsa na samo 2 osvojena. Nije moguće da su sva 4 bila na sreću, zar ne!?
Slažem se da će biti teško sutra, ali kvota je tu da se ispoštuje!