Ma kakav iz 1/2, gotovo je ovo. Ljudi ovo igraju, kontaju ponedjeljak, igra ekipa kojoj ne treba ni za šta, malo kladionice naštimaju atmosferu i raja puši pare ..luka77 je napisao/la:a i gol je u padu, samo na krivoj straniGrokok je napisao/la:Uboli ste ove Rumene, kvota je u padu.![]()
ovo će bit iz 1/2 ...kucu,djecu, bubreg, SVEEE!
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
bevanda4 je napisao/la:Hokej: Rusija, VHL
Almetyevsk - Krasnoyarsk 1X @1.35
Krasnoyarsk ih nikad nije pobjedio u gostima. A u zadnjih 5 gostujućih imaju 4 poraza, tako da ovo ne bi smjelo doći u pitanje. Osiguranje sa iksom, da ne bi bi bilo iznenađenja.
Lada - Angarsk over 4.5 @1.70
U 12 utakmica, 9 puta su prelazili ovu granicu. Gosti će napasti jer su im bodovi potrebniji, a domaćini će, nadam se znati to iskoristiti. Ionako su veliki favoriti pa Angarsku ne ginu 3-4 gola u mreži. Računam da će i Angarsk zabiti bar jednoga. U svakom slučaju, odličan tip za pokušati.
Sarov - Nizhny Tagil over 4.5 @1.70
Dvije momčadi u zadnjem dijelu tablice.. Sarov odličan kod kuće, Nizhny katastrofalan u gostima. Ali zanimljivo je da su predzadnju gostujuću zabili 5 golova momčadi koja je mjesto iznad Sarova na tabeli. Očekujem nešto slično i danas, računam na bar 3 komada gostiju. A domaćini, pošto su u odličnoj formi kod kuće, mogli bi odgovoriti istom mjerom. Dakle 6-7 golova pada što se mene tiče. U međ. omjerima kad je Sarov bio domaćin - od 3 utakmice, 2 su išli over.
Ukupna kvota: 3.9015
Dvoumio se dal staviti sarov-nizhny over ili Titan Klin-Tver over.. Na kraju stavim oba, i evo sarov ne ispoštuje.. Eh!
U desetom selu živi Antuntun!
Union Olimpija - Budućnost Voli @ 2 ( 2,25)
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Novi tjedan, valjda bude nesto bolji od proslog
Mayer - Pella 1 @1,55
Hasse - Souza 1 @1,45
Evans - Mertl 1 @1,40
= 3,14
Napoli - Genoa više/točno 3 gola @1,65
Hull - Brighton 1 @1,80
Dundalk - Coleraine f+2 @1,90
Espanyol - Villareal više/točno 2 gola @1,30
Parma - Fiorentina više/točno 2 gola @1,30
Shamrock - Glentoran f+2 @1,90
Linfield - Glenavon oba daju 3+ @1,90
Elazigspor - Fenerbahce više 2,5 @1,60
= 55,08

Mayer - Pella 1 @1,55
Hasse - Souza 1 @1,45
Evans - Mertl 1 @1,40
= 3,14
Napoli - Genoa više/točno 3 gola @1,65
Hull - Brighton 1 @1,80
Dundalk - Coleraine f+2 @1,90
Espanyol - Villareal više/točno 2 gola @1,30
Parma - Fiorentina više/točno 2 gola @1,30
Shamrock - Glentoran f+2 @1,90
Linfield - Glenavon oba daju 3+ @1,90
Elazigspor - Fenerbahce više 2,5 @1,60
= 55,08
Esbjerg fB-Nordsjaelland X 3.25, pol/kraj X/X 5.00
miriši na podjelu bodova, ja ću probati i rezultat 1-1
miriši na podjelu bodova, ja ću probati i rezultat 1-1

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 24 feb 2014, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Godoy - Rosario x/x
Elazig - Fener 1/2
Napoli - Genoa 2/1
Benfica - Guimaraes 2/1
Gaz - Timisoara 2/1
Espanyol - Villareal x/x
Samsunspor - 1461 Trabzon X/1
Kol - Furth 2/1
Elazig - Fener 1/2
Napoli - Genoa 2/1
Benfica - Guimaraes 2/1
Gaz - Timisoara 2/1
Espanyol - Villareal x/x
Samsunspor - 1461 Trabzon X/1
Kol - Furth 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Parma-Fiorentina 2 2.85, pol/kraj 2/2 5.35
domaćin favorit zato jer su 12 utakmica u nizu neporaženi, gosti u problemima sa napadačima ali mislim da će dobiti utakmicu
domaćin favorit zato jer su 12 utakmica u nizu neporaženi, gosti u problemima sa napadačima ali mislim da će dobiti utakmicu
Koln-Furth 2 (5,00) x2 (2,10)
Pokušat, prvi protiv drugog, sretno..

igrao X i X/X al u sistemuBelmin6 je napisao/la:Koln-Furth 2 (5,00) x2 (2,10)

Ma smrdi mi nešto tu buraz, kontaš..To je fakticki derbi, igraju prvi protiv drugog, a Koln nije aman nešto jak kuci. Dobra kvota za probati, zašto da ne..Isto ovo što si ti predložio za Fiore, i tu ocekujem neku dvojku. Sretno 

- pintol_TM87
- Kontakt:
Schamrok - Glentoran
Mislim da ovdje moze doci prelaz a kvota na prvo poluvrijeme 2 @6.5 , moguce je i 7 +
Inace oba daju je 1.8 a 3+ 1.6
Dornib - Olimpija x2 @2.5 ili cista 2 @6.5
Jednostavno ovo mi je suhvali par a i Olimpija u zadnje vrijeme biljezi neke pobjede + ovaj par u super ponudi sa kvotom na 1 od 1.45 smijesno..
Mislim da ovdje moze doci prelaz a kvota na prvo poluvrijeme 2 @6.5 , moguce je i 7 +
Inace oba daju je 1.8 a 3+ 1.6
Dornib - Olimpija x2 @2.5 ili cista 2 @6.5
Jednostavno ovo mi je suhvali par a i Olimpija u zadnje vrijeme biljezi neke pobjede + ovaj par u super ponudi sa kvotom na 1 od 1.45 smijesno..
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 24 feb 2014, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Lugano-Winterthur 2 2.60, pol/kraj 2/2 4.75
apsolutno value bet, moram probati pa makar propao ko žeton
apsolutno value bet, moram probati pa makar propao ko žeton

Gussing-Wels 2 2.75, 2/2 3.40
domaćin je bolja, jača i kompaktnija ekipa, ali mislim da bi ovdje moglo doći do puštanja za kladionice, inače im ne leže baš pa što ne pokušati na ovu kvotu
mislim da ide i over 152.5 1.85
domaćin je bolja, jača i kompaktnija ekipa, ali mislim da bi ovdje moglo doći do puštanja za kladionice, inače im ne leže baš pa što ne pokušati na ovu kvotu
mislim da ide i over 152.5 1.85
a sta mislite o otakmici Elazig - Fenerbahce????
do sada igrali 3 puta i samo jednom fenerbahce pobjedio jednom bilo 1:1 i 3:3 i sad cisto gledajuci neke brojke
mogao bi doci X Elazig nije odigrao X zadnjih 15 utakmica pa mozda dođe bas veceras
( mozda rezultat 1:1 ili 2:2 )
do sada igrali 3 puta i samo jednom fenerbahce pobjedio jednom bilo 1:1 i 3:3 i sad cisto gledajuci neke brojke

Jong PSV - Emmen 2/1 22 kvota
Nisam stigao ranije napisati, dobio sam ovaj par, ja sam ga ispratio na par markica
Nisam stigao ranije napisati, dobio sam ovaj par, ja sam ga ispratio na par markica
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
..ba nas ovaj ck2 a na poluvremenu "samo" 4 kornerakrmpotich je napisao/la:Veceras se bacamo na Seriju A:
Parma - Fiorentina(-10,5+) - Više(Korneri)
- Ovdje se nema sta puno polemisati, Parma prosjek 6,1 dok Fiore jos bolji 6,3. Ide lagano preko.
Napoli - Genoa(-4,5+) - Više(Žuti kartoni)
- Također realno za prebaciti. Napoli u prosjeku 2,4 dok mesari iz Genoe idu na 2,8. Sudi Luca Banti koji je škrtica na kartonima, ali opet kazem uzdam se u tanke zivce Djenovljana![]()
Napoli - Genoa(-10,5+) - Manje(korneri)
- Ovdje statistika ide protiv tipa. Obje ekipe imaju isti prosjek 5,4. Eh sad, kvaka je u Genoi koja kuci ide sjajno sa kornerima, dok se taj prosjek naglo topi na strani samo 2,1 izvedena kornera. Logika, jer se brane. Neka Napoli ispostuje svoj prosjek i mozda jedan ili dva vise opet to ide u under.
To je to, ugodan tek.
- Consigliere
- Kontakt:
Benfica- Guimares 1 1.25 - Porto nije sjena ekipe iz prosle sezone, i sinoc su kiksali tako da je ovo velika prilika za Benficu da napokon uzmu titulu prvaka. Veceras je jedna od onih must-win utakmica u tom pohodu
Hull- Brighton ddg 1.15 - Hull se odlicno pojacao u januaru, dovedeni su Jelavic i Long i to se osjeti na ekipi koja se nizom dobrih partija dovela u jednu ugodnu situaciju tako da su sada 11 na tabeli. Samim tim, Kup sigurno nece zanemariti i veceras su favoriti konta drugoligasa Brightona. Zbog odlicnih napadackih predstava u zadnje vrijeme, u jedan gol ne sumnjam
Nancy- Orleans (SP) 1x 1.36 - ne poznajem puno francusku kosarku, osim da je poprilicno domacinska liga. Takav je i ovaj par, gdje su oba kluba puno bolji na svom nego na gostujucem parketu. Tom logikom i ovaj tip
Kvota:1.96
Hull- Brighton ddg 1.15 - Hull se odlicno pojacao u januaru, dovedeni su Jelavic i Long i to se osjeti na ekipi koja se nizom dobrih partija dovela u jednu ugodnu situaciju tako da su sada 11 na tabeli. Samim tim, Kup sigurno nece zanemariti i veceras su favoriti konta drugoligasa Brightona. Zbog odlicnih napadackih predstava u zadnje vrijeme, u jedan gol ne sumnjam
Nancy- Orleans (SP) 1x 1.36 - ne poznajem puno francusku kosarku, osim da je poprilicno domacinska liga. Takav je i ovaj par, gdje su oba kluba puno bolji na svom nego na gostujucem parketu. Tom logikom i ovaj tip
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
WIN WIN WIN 1:1gundul je napisao/la:a sta mislite o otakmici Elazig - Fenerbahce????
do sada igrali 3 puta i samo jednom fenerbahce pobjedio jednom bilo 1:1 i 3:3 i sad cisto gledajuci neke brojkemogao bi doci X Elazig nije odigrao X zadnjih 15 utakmica pa mozda dođe bas veceras
( mozda rezultat 1:1 ili 2:2 )
nije jos pozelenio ali ce pozeleniti

jela i long ne igraju ali valjda doje ovoConsigliere je napisao/la:Benfica- Guimares 1 1.25 - Porto nije sjena ekipe iz prosle sezone, i sinoc su kiksali tako da je ovo velika prilika za Benficu da napokon uzmu titulu prvaka. Veceras je jedna od onih must-win utakmica u tom pohodu

i valjda befica ne bude igrala kao sinoc porto

SoloUltra je napisao/la:Union Olimpija - Budućnost Voli @ 2 ( 2,25)
69:73

Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.