Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Nba 2k20 vjerovatno najgore potrošenih 16 eura ikad.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- AshburtonG
- Kontakt:
da si mene pitao ustedio bi 16 eura

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I ja glup što sam kupovao nakon što su me banovali prošle godine, a nisu ništa poduzeli po pitanju hakera na PC.
Remember, remember the 5th of November.
Skinem danas Bf 1 nakon dugo vremena i upalim MP ma ebo PUGB i COD
njihov battleroyal

Arsenal All The Way !
Uzeo sam novi dzojstik za FIFU. Medjutim njegova default konfiguracija tipki je izmjesana, npr. na tipki koja inace sluzi za kratki pas (X) sada se sutira, na tipki koja sluzi za duge pasove (trokut) sada se izvodi centarsut itd, itd.
Ja sam uspio to nekako namjestiti da bude na starom kako meni odgovara, spasim, ali svaki put kada izadjem iz igre i ponovo udjem ono se vrati na pocetno. Probao sam brisati i personal settings file iz foldera igre ali opet isto.
U cemu bi mogao biti problem ?
Ja sam uspio to nekako namjestiti da bude na starom kako meni odgovara, spasim, ali svaki put kada izadjem iz igre i ponovo udjem ono se vrati na pocetno. Probao sam brisati i personal settings file iz foldera igre ali opet isto.
U cemu bi mogao biti problem ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ima onaj emulator x360c, njega skines, namjestis i save. Inace ko igra na PC najbolje je kupit joystick za XBOX onda ne trebas nista dirati, sve namjesteno, samo u opcijama u igri namjestis cime hoces da suta i to.
27.10.2020
-
- Moderator
- Kontakt:
Jel se igra COD WARZONE ? 

- AshburtonG
- Kontakt:
Odigrao match i deinstalirao. Trajat ce otprilike kao i Apex.
nisam igrao ali po onom sto sam gledao realno onaj loadout je najgluplja stvar, stavi sve puske u one loot kutije i cao
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma mnogo nelogicnosti. Kako sam shvatio attachmente moras kupovati, kao i neke druge stvari, real novcem. Ubije te neko, mozes se respawnat, odnosno moze te neko kupit nazad. Za moj ukus i prebrz gameplay za BR igru. Vise mi lici na neki deatmatch, nego na BR.
Stvarno im se mora odati priznanje za svijetlo
Nenadje.bivo

ja sam prije par dana krenuo drugi playthru
ovaj cu razvuci sto duze mogu
ovaj cu razvuci sto duze mogu

Ja uzeo onu rusku verziju cisto da vidim na sta lici i jesu li patchevi popravili performanse...
Performanse su iznad nenormalno losih sa obzirom da igra zaista nije nista posebno grafcki.
Lijepa da. Ali da bi opravdala one zahtijeve morala bi ko Crysis onomad ostaviti sve u prasini sto nije slucaj.
Sasvim prosjecna grafika. Standardno lijepa rekao bi.
Performanse su iznad nenormalno losih sa obzirom da igra zaista nije nista posebno grafcki.
Lijepa da. Ali da bi opravdala one zahtijeve morala bi ko Crysis onomad ostaviti sve u prasini sto nije slucaj.
Sasvim prosjecna grafika. Standardno lijepa rekao bi.
Koje igre imaju na fazon Vanishing of Ethan Carter?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od tih walking simulatora, meni je Firewatch najjaca igra, mada je Vanishing of EC takodje fantasticna igra sa odlicnom grafikom

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Firewatch je ko fantastican sex prekinut dijarejom bas onda kada je najbolje.
Kako sam ja prvi put aktivirao ovaj xbox game pass boga pitaj.
Cini mi se da sam u microsoft store odabrao FH4 Standard edition, pa ono redeem code, ali sad izbacuje neki error, i to probao sa 2-3 racuna.
Cini mi se da sam u microsoft store odabrao FH4 Standard edition, pa ono redeem code, ali sad izbacuje neki error, i to probao sa 2-3 racuna.
Call the coroner!
ma glupost
ja aktivirao free trial, Jeftha na isti nacin nije mogao

kad smo zadnja rupa na sviralu, drzava nam nije podrzana na pola platformi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.