FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

drop
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 22:36

Strauss je napisao/la:
drop je napisao/la:Kako se zove ovaj sudija iz Trebinja koji vam je veceras dosudio penal u 94 minutu??
Vukasović, inače po njihovoj priči Nijazov čovjek :P
Ma jašta , Nijazov covjek :lol: :lol: pokupili price od pitara pa sad svi ponavljaju ko papagaji.
E tom Vukasoviću spomenik podignite jer vas je zadužio veceras itekako.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 25 apr 2010, 22:38

"Mislim da nismo zaslužili ovakav poraz. Da li je bio penal ili ne presudite sami", rekao je trener Travnika Nedžad Selimović na press konferenciji nakon susreta i demonstrativno napustio istu
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 25 apr 2010, 22:38

drop je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
drop je napisao/la:Kako se zove ovaj sudija iz Trebinja koji vam je veceras dosudio penal u 94 minutu??
Vukasović, inače po njihovoj priči Nijazov čovjek :P
Ma jašta , Nijazov covjek :lol: :lol: pokupili price od pitara pa sad svi ponavljaju ko papagaji.
E tom Vukasoviću spomenik podignite jer vas je zadužio veceras itekako.
", " " " ? $ је " " " & & 70-те ". ;)
"" ПУТ ""

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 apr 2010, 22:39

Simpatizer je napisao/la:
@tanzla
Mene Nijaz cuva. :lol:
Ne vrijedjam one koji su za normalnu komunikaciju, vec samo gamad koja provocira.
Vidim ja tebi ni NATO ništa ne može :D
Nego, jel bio penal? Znam da ste ih razvalili, da ste dominirali, da ste imali bruku prilika, to je prirodno protiv Travnika, mene samo zanima čisto pošteno iz ugla navijača je li postojao penal u 94. minuti, prije nego odem pogledati sportski pregled?!

pozdrav
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 22:40

tanzla je napisao/la: Nego, jel bio penal? Znam da ste ih razvalili, da ste dominirali, da ste imali bruku prilika, to je prirodno protiv Travnika, mene samo zanima čisto pošteno iz ugla navijača je li postojao penal u 94. minuti, prije nego odem pogledati sportski pregled?!

pozdrav
Ne mogu reci da sam skroz siguran,ali meni se cini da je Stevanovic bio povucen.
Treci put castimo

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 25 apr 2010, 22:40

IMALI SRETNIJE EKIPE? Al opet treba biti korektan navijač i čestitati vam pobjedu, iako je baš i nisam priželjkivao. A ovi čobani sa Koševa što se javljaju njima bi samo preporučio da šute jer su već dovoljno ocrnili naš fudbal i da sam na njihovom mejstu poklopio bih se! A Borcu Želim drugo mjesto i sve naj u Evropi : )
G A Z I
Željo sve do pobjede

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 apr 2010, 22:41

& ? je napisao/la:cija je ovo tema Borca ili Zeljeznicara da nisam zalutao :?
Nisi jarane zalutao, ovo jeste tema "poštenog" Borca, samo je Vuka zasr'o, pa baš stanje na temi i nije najidealnije... ;)

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 25 apr 2010, 22:41

Cestitam Borcu na zasluzenoj pobjedi.Znam kakav je Travnik najjadnija ekipa u Pl valjaju se po 20 min. na utakmici.
Zadnja izmjena: kalimero, dana/u 25 apr 2010, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 apr 2010, 22:41

tanzla je napisao/la:
@tanzla
Ne vrijedjam one koji su za normalnu komunikaciju, vec samo gamad koja provocira.
Nego, jel bio penal? Znam da ste ih razvalili, da ste dominirali, da ste imali bruku prilika, to je prirodno protiv Travnika, mene samo zanima čisto pošteno iz ugla navijača je li postojao penal u 94. minuti, prije nego odem pogledati sportski pregled?!

pozdrav
Napisao sam da je penal cist. Ranije sam spomenuo da penal protiv Slavije (3-1) nije bio, ali ovaj jeste. Vazno je napomenuti da nam konj iz Trebinja nije svirao penal nesto ranije nakon igranja rukom.

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 25 apr 2010, 22:43

jes danas bilo puno navijaca Zeljeznicara na utakmici Borca,vidim da ste sve dobro uocili

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 22:45

& ? je napisao/la:jes danas bilo puno navijaca Zeljeznicara na utakmici Borca,vidim da ste sve dobro uocili
Nije se imalo šta uociti osim penala u 94 minutu :oops:

I još jednom :

Borac - Široki 3:2(88' penal)
Olimpik - Borac 1:2(83')
Borac - Laktaši 1:0(90')
Borac - Čelik 2:1(93')
ŽELJEZNIČAR - Borac(45' autogol, 93')
Borac - Travnik (94' penal)

Pa šta reci za ovo :?: :oops: nemam rijeci.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 apr 2010, 22:47

tanzla je napisao/la:
@tanzla

pozdrav
Napisao sam da je penal cist. Ranije sam spomenuo da penal protiv Slavije (3-1) nije bio, ali ovaj jeste. Vazno je napomenuti da nam konj iz Trebinja nije svirao penal nesto ranije nakon igranja rukom.
Tako nazva covjeka koji vam je urucio tri boda... :?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 22:48

drop je napisao/la:
& ? je napisao/la:jes danas bilo puno navijaca Zeljeznicara na utakmici Borca,vidim da ste sve dobro uocili

I još jednom :

Tebe je ova pobjeda izgleda najvise potresla,zar ne? :lol: Obozavam kad vam je muka... ;) Svaka cast onima,koji kazu da je bolje sacekat pregled,jer nisu bili uzivo...Al ti sve znas.
Treci put castimo

kuga1234
Kontakt:

Post Postao/la kuga1234 » 25 apr 2010, 22:49

ja iskreno ne navijam ni za zelju ni za borac al nevidim razlog tolke sikiracije ko ce biti prvak..zar je to bitno u ovakoj drzavi...u ovakvoj ligi...u ovakvom savezu...koliko stvari se radi a mi to nikad necemo saznati...koliko se toga potkupljuje i prodaje. samo neki vide interes u svemu ovom a mi obicni navijaci smo samo objekat vrsenja te radnje...i na kraju bit ce prvak onaj ko ima vise para...i zeljo i borac kupuju bodove ( primjer rudara iz prijedora) al na kraju ja mislim da ce zelju ukopat 90minut na grbavici i gol borca....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 22:49

tatamata je napisao/la:
drop je napisao/la:

I još jednom :

Tebe je ova pobjeda izgleda najvise potresla,zar ne? :lol: Obozavam kad vam je muka... ;) Svaka cast onima,koji kazu da je bolje sacekat pregled,jer nisu bili uzivo...Al ti sve znas.
Samo se ti raduj i uživaj na tuđoj muci...vidjecemo ko ce se na kraju smijati ;)

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 25 apr 2010, 22:50

tatamata je napisao/la:
drop je napisao/la:

I još jednom :

Sad smo vidjeli da ono nije ni p od penala

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 25 apr 2010, 22:51

Zeljovac na vasoj temi je to "malo" drugacije vidio. Popricaj malo sa njim! ;)

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 22:51

Simpatizer je napisao/la:Zeljovac na vasoj temi je to "malo" drugacije vidio. Popricaj malo sa njim! ;)
Uzeo si mi rijec iz usta,sad sam to krenuo pisati.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 apr 2010, 22:52

Evo sad je bio pregled na RTRS i mogu reci da se bolje na TV vidi nego uzivo da je bilo kontakta kod penala tako da je prije da je bio penal nego da nije. A crveni je naravno cist kao suza,to se vidjelo iz aviona.

I ja sam kao i Simpatizer prezadovoljan odnosom prema igri u drugom poluvremenu,a publici svaka cast.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 apr 2010, 22:53

ma što će nas pogađati,mi igramo svoju igru vi svoju :!: mjerilo jačine i razlika između borca i ŽELJE je demoliranje na grbavici :!: ko će biti šampion biće do kraja neizvjesno,a neznam šta se čude sudio je sudija iz trebinja :!: :oops: borac je danas morao pobijediti... u ovoj cirkus ligi sve je moguće sejedno je ko će biti šampion kad se neigra fer i pošteno.... :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.