vec igra, ali je posudjen na mjesec dana, igrao je vec 2-3 utakmice, tako kada se vrati vec moze igrativolimliverpool je napisao/la:Kad će taj Ramsey biti opet spreman za igru?
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Rastura u Nottm Forestu.e2_ze je napisao/la:vec igra, ali je posudjen na mjesec dana, igrao je vec 2-3 utakmice, tako kada se vrati vec moze igrativolimliverpool je napisao/la:Kad će taj Ramsey biti opet spreman za igru?

Valjalo bi, al prvo Samba pa onda onDylan Dog je napisao/la:Cujem neke glasine da ce najvjerovatnije od ljeta Jan Vertonghen iz Ajaxa biti novi igrac Arsenala.Dosta slican igrac svome sunarodnjaku Vermalenu,a osim stopera moze igrati i zadnjeg veznog.Ovo bi bilo odlicno za Arsenal ako je istina,cekam da Paja kaze ima li sanse da se ovaj transfer zaista i dogodi

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
veceras u 8 tekma, taman dodjem iz skole, gledam je na netu jer mi se ne obracunava do kraja ovog mjeseca eo link ako kome treba, http://atdhe.net/index.html bice tu veceras
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ne siri dezinformacije tekme je u 8 sati po londonskom racunanju vremena a posto smo mi u plusu jedan sat od njihove vremenske zone kod nas i u regionu tekma pocinje u 21h(po nasem)...cala je napisao/la:veceras u 8 tekma, taman dodjem iz skole, gledam je na netu jer mi se ne obracunava do kraja ovog mjeseca eo link ako kome treba, http://atdhe.net/index.html bice tu veceras

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
dobro sta me odmah napadas kao da sam rekao da cemo izgubit 8:0 -.-Arsenalisation je napisao/la:Ne siri dezinformacije tekme je u 8 sati po londonskom racunanju vremena a posto smo mi u plusu jedan sat od njihove vremenske zone kod nas i u regionu tekma pocinje u 21h(po nasem)...cala je napisao/la:veceras u 8 tekma, taman dodjem iz skole, gledam je na netu jer mi se ne obracunava do kraja ovog mjeseca eo link ako kome treba, http://atdhe.net/index.html bice tu veceras
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- armin arsenalovac
- Kontakt:
tema je u 9 po nasem vremenu a u 8 po lokalnom

eh moj najdrazi igrac, prava legenda klub, a i bio je odlican igrac.. iceman..
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bez provokacije,i ja mislim da ćete izgubiti...Faraon iz Visokog je napisao/la:valja izgubit veceras

You'll never walk alone.
- King Kenny
- Kontakt:
Ja stavio X veceras....obzirom da sam pogodio hokej svedska i bjeloruska liga...ostanete mi samo vi na 19 kaemcica...valjda necete izgubiti jer i ako pobjedite bice mi drago,jes da mi ode lova al nema veze.... 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ma necemo bavolimliverpool je napisao/la:Bez provokacije,i ja mislim da ćete izgubiti...Faraon iz Visokog je napisao/la:valja izgubit veceras

Rođen s tobom da budem
...ja mislim da ce arsenal izgubiti,jer chelsea je jednostavno bolji od njih...ali ipak chelsea je u slaboj formi,pa i arsenal ima sanse da pobijedi...ja bih volio da arsenal pobijedi,jer chelsea bas i ne volim...sretno
...

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Auuu, biće opasno. Očekujem jako zanimljivu utakmicu sa nadam se dosta golova.Faraon iz Visokog je napisao/la:Volkot i Van Presi startuju

- Arsenalisation
- Kontakt:
Team in full:
Fabianski, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Wilshere, Song, Fabregas, Walcott, Nasri, Van Persie

Fabianski, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Wilshere, Song, Fabregas, Walcott, Nasri, Van Persie

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
u mrezi cecha ...OTNYS_YNWA je napisao/la:Auuu, biće opasno. Očekujem jako zanimljivu utakmicu sa nadam se dosta golova.Faraon iz Visokog je napisao/la:Volkot i Van Presi startuju
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- King Kenny
- Kontakt:
Sto ga i ti zakomplikova...enobarca je napisao/la:...ja mislim da ce arsenal izgubiti,jer chelsea je jednostavno bolji od njih...ali ipak chelsea je u slaboj formi,pa i arsenal ima sanse da pobijedi...ja bih volio da arsenal pobijedi,jer chelsea bas i ne volim...sretno...

@volimliverpool skoknut cu kolega,kad budem imao vremena,ja ovo u prolazu odigram po koji tiket...
Dobro je sto Walcot pocinje,znaci arsenal povede,chelsea izjednaci i to je to...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.