A šta onda radi Gojko?!drakensang je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:50Jel gleda neko totenhem na sk1 hrv ja ne mogu da vjerujem da neko nateze ovoliko za norvic, kaze lik hladno ne bi imal nista orotiv da pukki poveca svou broj golova

A šta onda radi Gojko?!drakensang je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:50Jel gleda neko totenhem na sk1 hrv ja ne mogu da vjerujem da neko nateze ovoliko za norvic, kaze lik hladno ne bi imal nista orotiv da pukki poveca svou broj golova
Ma ništa Valencia pravi ofanzivni skok i poentira 0,4 sec do kraja, komentator šuti. Timeout, Fenerbahce baca alley-up i De Colo pogađa za produžetak on tihim glasom kaže da idemo u produžetak. Enegija 0, glas iritantan.jolicnikola je napisao/la: ↑28 dec 2019, 20:19a šta je on napravio?
A brate lik se bukvalno izvinio poslije sto je pristrasan u stilu ipak ja nisam tu da navijam, ja sam tu da komentarisemtm01hzne je napisao/la: ↑28 dec 2019, 20:24A šta onda radi Gojko?!drakensang je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:50Jel gleda neko totenhem na sk1 hrv ja ne mogu da vjerujem da neko nateze ovoliko za norvic, kaze lik hladno ne bi imal nista orotiv da pukki poveca svou broj golova![]()
To su neke druge okolnosti, a inače je Grgić ok komentatordrakensang je napisao/la: ↑29 dec 2019, 00:44A brate lik se bukvalno izvinio poslije sto je pristrasan u stilu ipak ja nisam tu da navijam, ja sam tu da komentarisemtm01hzne je napisao/la: ↑28 dec 2019, 20:24A šta onda radi Gojko?!drakensang je napisao/la: ↑28 dec 2019, 19:50Jel gleda neko totenhem na sk1 hrv ja ne mogu da vjerujem da neko nateze ovoliko za norvic, kaze lik hladno ne bi imal nista orotiv da pukki poveca svou broj golova![]()
znas kako je stresno kad imas dvicu uzivo a neko ti sere i nateze kontra tebe i govori bravo aarons kad ovaj izbije loptu![]()
Šta je sa Kristićem, nema ga u zadnje vrijeme nikako.
Ma uređuje Dnevnik, priloge, emisiju 'BHT Sport' i sl. Zadnji put u BHTPL se uključio na utakmicu Želj-Čel, koja je otkazana
Ja ba, lika umivaju dole, peškiri, jedva koluta očima kae nije njemu ništa
Kako ce ga angazovati kad je na zadatku tamo za televiziju u kojoj je zaposlenlegenda reala je napisao/la: ↑12 jan 2020, 23:45Mustafa Radončić u Trondhaimu nisu mogli ga angažovati da radi našu repku ko što FTV Edina uzme za košarku nego daju fudblaskom komentatoru da radi jedan ovakav događaj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.