BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Batko
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Batko » 15 jan 2014, 13:25

pisac je napisao/la:Je li dio naseg folklora i sto smo zemlja sa najvecim procentom nepismenog stanovnistva? Je li dio folklora i sto niko ne zna progovoriti tri smislene recenice kad daje interviju? Naravno da je pozitivno sto su oni ljudi dosli podrzati Damira, ali dosli su gledati tenis a ne borbu bikova. Zbog ovakvih i slicnih sam prestao ici i na utakmice fudbalske reprezentacije. Kolicina primitivizma na tribinama je zabrinjavajuca i moj mentalni sklop ne zeli vise podvrgnut tome jer naprosto me stid sa kakvom skupimom primitivaca se poistovjecujem.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Onda ostani kuci i crkni u svojoj wannabe neko drugi furci....

Meni su najgori ovi koji se uzdizu dasu neki virac, kojima su vi seljaci a oni neki kulturnjaci.....Ovakvi su za mene najveci seljaci.....Ti si seljak da ne mozes biti veci...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jan 2014, 13:26

bazeni je napisao/la:Ja sam poslao email već ES Srbija

Sent from my RM-821_eu_croatia_511 using Tapatalk
ne odlucuju oni nego rezija u francuskoj ...zali se i komentator na es sto im ne daju da gledaju jankovic al kaze to odlucuju ovi iz francuske...tako da njih treba ž m ple

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 15 jan 2014, 13:26

pisac je napisao/la:Je li dio naseg folklora i sto smo zemlja sa najvecim procentom nepismenog stanovnistva? Je li dio folklora i sto niko ne zna progovoriti tri smislene recenice kad daje interviju? Naravno da je pozitivno sto su oni ljudi dosli podrzati Damira, ali dosli su gledati tenis a ne borbu bikova. Zbog ovakvih i slicnih sam prestao ici i na utakmice fudbalske reprezentacije. Kolicina primitivizma na tribinama je zabrinjavajuca i moj mentalni sklop ne zeli vise podvrgnut tome jer naprosto me stid sa kakvom skupimom primitivaca se poistovjecujem.

slika

Sta pricas ti ba, o cemu pricas?? :roll: Ocigledno je taj tvoj mentalni sklop pretrpio neke strasne torture, jer nisi mi uredan bas ono .. Nas 'primitivce' je stid sto se ti s nama poistovjecujes..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jan 2014, 13:27

samirr je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol:

Isti Zlatan Bajramovic kad mu je bilo 18 godina....Ovaj iza... :lol: :lol:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 15 jan 2014, 13:36

Koliko smo stranica ispisali otkad je poceo AO ? :mrgreen:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 15 jan 2014, 13:37

Pa ljudi moji nemogu da vjerujem...Sinoc rezultat 0-2 u setovima..ja napisa ovdje da ako odem spavat,da ce damir preokrenut...i tako bude...odem vam ja u krevet...Danas ustao popodne oko 12:00...prebacim na Bujrum TV da se razbudim malo uz muziku...citam ispod vijesti...."Bajka na AU se nastavlja,dzumhur izbacio Dodiga"...kad me nije slag strefio :lol:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 jan 2014, 13:38

Prvo i osnovno bio sam na teniskim terenima odavno i poznata mi je "ustirkana kultura" teniskih starosjedilaca. Ali zasto ja moram prihvatiti kulturu drugih? Zasto oni ne prihvate moju? Gdje to stoji da se ja trebam asimilirati Engleskom pogledu na zivot, da moram pratiti sport kako ga oni prate?

Zasto Englezi ne nauce svirat harmoniku pa ga prate kako ga mi pratimo?
Zasto da se ja povinjavam njihovim obicajima i mentalitetu - sto se oni ne povinjavaju mom, to jest nasem?

Ne stidim se harmonikasa, niti navijanja, niti nase kulture, niti deranja, niti zajebancije, niti supanja. Nikog niko nije udario, uvrijedio, povrijedio - samo podrska svome. I nakon ovog svega - ponosan sam na BH dijasporu svugdje po svijetu. Nasi sportisti imaju najjacu i najbolju podrsku svugdje i to je nesto sto malo koja zemlja moze reci za svoje sportiste. Bolan, da igramo kuglanje mi bi skupili 50,000 navijaca za kuglanje i napravili spektakl. Ja se ponosim s tim i ne razumijem zasto to ikome smeta?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 13:39

MElloo je napisao/la:Koliko smo stranica ispisali otkad je poceo AO ? :mrgreen:
Oko 173 stranice :mrgreen: Samo smo jucer napisali oko 50 stranica :lol:

EDIT: Od jučer, nekad od 8 sati ujutru pa dosad smo napisali oko 112 stranica :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 15 jan 2014, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 jan 2014, 13:41

MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo i osnovno bio sam na teniskim terenima odavno i poznata mi je "ustirkana kultura" teniskih starosjedilaca. Ali zasto ja moram prihvatiti kulturu drugih? Zasto oni ne prihvate moju? Gdje to stoji da se ja trebam asimilirati Engleskom pogledu na zivot, da moram pratiti sport kako ga oni prate?

Zasto da se ja povinjavam njihovim obicajima i mentalitetu - sto se oni ne povinjavaju mom, to jest nasem?

Ne stidim se harmonikasa, niti navijanja, niti nase kulture, niti deranja, niti zajebancije, niti supanja. Nikog niko nije udario, uvrijedio, povrijedio - samo podrska svome. I nakon ovog svega - ponosan sam na BH dijasporu svugdje po svijetu. Nasi sportisti imaju najjacu i najbolju podrsku svugdje i to je nesto sto malo koja zemlja moze reci za svoje sportiste. Bolan, da igramo kuglanje mi bi skupili 50,000 navijaca za kuglanje i napravili spektakl. Ja se ponosim s tim i ne razumijem zasto to ikome smeta?
ma pusti kompleksaše kad sviraju gajde Endi Mareju kad je osvojio wimbldon to je simpa a ovo nije...harmonika je dio kulturne baštine(sevdalinka) ne slusam je al mi ne smeta...a ove satro gošpare nabijem na tuki...i to je moje pravo da tako razmisljam.
Semper Fidelis

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 15 jan 2014, 13:41

Nisam ni ocekivao da ce malogradjani i dijasporski papci reci da je ovo papanluk i primitivizam. Pa ovo je za njih svakodnevnica i cak pozeljna sitiacija. Vecina vas i ne zna drugacije. I da, nije stvar odlaska na utakmice i slicno. Pratim Sarajevo na tribinama od prije rata. Ima na istocnoj tribini svega, ali nema papanluka. Ima primitivizma i psovki, ali od mahalasa i mangupa. Razlika je papanluk i tradicija. Ako neko smatra da je tradicija u st luisu igrati kolo uz kalesijske zvuke, onda se vara. Nasa tradicija je Hasanaginica, sevdalinke i jos puno lijepih stvari.
A to za zenicu, poznajem ogroman broj lkudi iz Sarajeva koji ne idu na utakmice reprezentacije cisto radi primitivizma ljudi na tribinama.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 jan 2014, 13:42

Unofficialpage je napisao/la:
Oko 100 stranica smo od sinoc ispisali, znam da je bilo ispod 400 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jan 2014, 13:42

Uzivanje je citati hrvatske medije ovog jutra...kakvi samo pokusaji da se od Dodiga napravi najveca zrtva ovogodisnjeg AO-a...kao da je on prvi i jedini kojem je ugrijalo :)

U svakom slucaju,potvrdjuju da su majstori kukanja poslije poraza.

Sto se tice navijaca tesko je govoriti o tome samo preko ovih par klipova ali sve dok su fer prema protivniku i ostaloj publici ja nemam nemam nista protiv toga da budu glasni tokom pauze.

Istina je da nismo navikli na takve stvari u tenisu ali niko ne brani da jedan teniser ima svoje navijace i kad je god neko okupio par takvih uvijek je i bilo glasno.Druga je stvar kad gospoda dodje na Wimbledon pa neoptereceno gleda tenis,bez da favorizuje nekog od tenisera.

Sretno Damiru protiv Berdycha...prvi duel protiv top 10,nek' izadje na teren i uziva....zasluzio je.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 13:43

Evolution87 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Oko 100 stranica smo od sinoc ispisali, znam da je bilo ispod 400 8-)
Evo tačno sam sad izračunao oko 112 stranica :lol: :lol: 8-) Ali ne vjerujem da smo "samo" za ostale mečeve napisali oko 60 stranica, nekako mi malo :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

safet13
Kontakt:

Post Postao/la safet13 » 15 jan 2014, 13:46

HAHAHAHAHHA
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jan 2014, 13:48

pisac je napisao/la:Nisam ni ocekivao da ce malogradjani i dijasporski papci reci da je ovo papanluk i primitivizam. Pa ovo je za njih svakodnevnica i cak pozeljna sitiacija. Vecina vas i ne zna drugacije. I da, nije stvar odlaska na utakmice i slicno. Pratim Sarajevo na tribinama od prije rata. Ima na istocnoj tribini svega, ali nema papanluka. Ima primitivizma i psovki, ali od mahalasa i mangupa. Razlika je papanluk i tradicija. Ako neko smatra da je tradicija u st luisu igrati kolo uz kalesijske zvuke, onda se vara. Nasa tradicija je Hasanaginica, sevdalinke i jos puno lijepih stvari.
A to za zenicu, poznajem ogroman broj lkudi iz Sarajeva koji ne idu na utakmice reprezentacije cisto radi primitivizma ljudi na tribinama.

arogantno je i vrlo opasno druge gledati sa visine, pri tome izražavajući prezir prema svima koji ne dijele tvoje stereotipe i predrasude...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 15 jan 2014, 13:49

pisac je napisao/la:Nisam ni ocekivao da ce malogradjani i dijasporski papci reci da je ovo papanluk i primitivizam. Pa ovo je za njih svakodnevnica i cak pozeljna sitiacija. Vecina vas i ne zna drugacije. I da, nije stvar odlaska na utakmice i slicno. Pratim Sarajevo na tribinama od prije rata. Ima na istocnoj tribini svega, ali nema papanluka. Ima primitivizma i psovki, ali od mahalasa i mangupa. Razlika je papanluk i tradicija. Ako neko smatra da je tradicija u st luisu igrati kolo uz kalesijske zvuke, onda se vara. Nasa tradicija je Hasanaginica, sevdalinke i jos puno lijepih stvari.

halo decko
sta je problem ako covjek svira sevdalinku na tribini
kao sto je levat u suknji sviro gajde Endi Mareju na tribini

ako imas mozga imalo, objasni mi u cemu je razlika?????????????????????????????????
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 15 jan 2014, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 15 jan 2014, 13:49

Opet si kontradiktoran, dzaba ti sve bolan, bosanac si, neces nikad englez biti ;)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 jan 2014, 13:50

fixator je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Prvo i osnovno bio sam na teniskim terenima odavno i poznata mi je "ustirkana kultura" teniskih starosjedilaca. Ali zasto ja moram prihvatiti kulturu drugih? Zasto oni ne prihvate moju? Gdje to stoji da se ja trebam asimilirati Engleskom pogledu na zivot, da moram pratiti sport kako ga oni prate?

ma pusti kompleksaše kad sviraju gajde Endi Mareju kad je osvojio wimbldon to je simpa a ovo nije...harmonika je dio kulturne baštine(sevdalinka) ne slusam je al mi ne smeta...a ove satro gošpare nabijem na tuki...i to je moje pravo da tako razmisljam.
Nikad neće Engleske Drinking Songs koje se pjevaju na, i poslje tekmi, biti ravne Mostarskim Dućanima ili Bembaši...

A zapadni umišljeni kreteni koji s visine gledaju na neEnglesku kulturu, kao i njihove domaće ulizice, moraju da svate da ne živimo u 19tom vijeku kad se svak trudio da bude zapadnjak. Ja lično to ne želim. Imam svoju kulturu i svoju istoriju i sasvim sam zadovoljan s njom. A to što se ona prenosi i na teniske terene je samo posljedica našeg laganog napretka.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 jan 2014, 13:50

da se citiram samo tebi veličanstvo naše
QUARTERBACK je napisao/la:Koga boli qrc i za Index, i za ove što se prave pametni pa ih je fol stid što su pripadnici ovog naroda.. Koga boli qrc jel tebe stid, kontaš, nisi ti bitan majstore al uopšte nisi bitan, bitan je Damir i podrška njemu, koga boli qrc što se ti osjećaš ugroženim pripadnikom ovog naroda u pola 5 ujutro kad Damira ostvaruje historijski plasman a rulja oko njega pjeva 'bosnom behar probeharao..' a Damir ih pozdravlja sve i pjevuši s njima, KOGA BOLI QRC ???
Na kraju krajeva, KOGA SAVRŠENO BOLI QRC ZA TOBOM???
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 15 jan 2014, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 jan 2014, 13:50

ovo je sad najpopularnija tema na forumu :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.