GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Dobiće iz prva dva pota jako kvalitetne ekipe, možda baš i iznenade kada se svi najmanje i nadaju.
Pridružujem se čestitkama.Idemo podebljati skorHead je napisao/la:Svaka cast Mamicu na jos jednoj grupnoj fazi.
Legendo balkanska.
18 utakmica u skupinama europskih kupova (12 u Ligi prvaka, 6 u Europa Ligi)
Nijedna pobjeda
Dva remija
16 poraza
"Uspješnost": 2 od moguća 54 boda ili 3.7 posto
Gol razlika 5:47
Ovo je najlaksa moguca grupa, znaci cim sam vidio Salzburg i Celtic zna sam da ce tu Dinamo, ako upadne neka "laksa" ekipa iz 4 pota siguran sam da ce prezimit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
A jbte grupe.Al ajd bar će dobri koeficijenti bit.RBS će ih rastavit.Daj RBS odmah prvo kolo 
Dobra grupa za Dinamo!
RBS je svemirski brod za GNK i tu će sigurno silovanje bit.Celtic je očajan i ne bi me čudilo da tu uzmu bodove.Astra je rang Petrolula.RBS prolazi kao prvi sa svim pobjedama.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 29 avg 2014, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
- franklampard8
- Kontakt:
Daj bolan, to je GNK.Tritolone je napisao/la:Ovo je najlaksa moguca grupa, znaci cim sam vidio Salzburg i Celtic zna sam da ce tu Dinamo, ako upadne neka "laksa" ekipa iz 4 pota siguran sam da ce prezimit.
Tattu po.sralo, znaci nema opravdanja akio ne prodje, opet
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Odlicna grupa. Dva atraktivna protivnika koja se mogu pobijediti. RBS u zadnje vrijeme ne blista u Europi, Malmo ih deklasira. Celtic je u jako losoj formi. O Astri ne znam gotovo nista. Izbacili su Lyona, sigurno nisu neki lagan protivnik. Rekao bi da Dinamo moze biti i prvi, a i posljednji. Vjerujem u prolaz.
Nema veze sta je to GNK, Celtic je prelosa ekipa i najbolji ulov iz drugog pota, isto tako RBS koji nije moga Malmeu dat gol u gostima je jednako los, gleda sam ih i ljudi nemaju pojma, nabijanje po Austriji ne racunam, tako i ovi jadovi nabijaju Zadar i slicne ekipe. Astra je ovdje najbolja ekipa i siguran sam da ce uzet prvo mjesto, Astra nije nista losija od Steaue.
Ovo je najbolja grupa koju je Dinamo izvuka u proslih 15 godina, jedino ona kad se igralo sa Brannom je mozda losija ali tada je bio drugaciji sistem natjecanja.
Ovo je najbolja grupa koju je Dinamo izvuka u proslih 15 godina, jedino ona kad se igralo sa Brannom je mozda losija ali tada je bio drugaciji sistem natjecanja.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zna li se kad Seltik dolazi na Maksimir, i kakve su cijene ulaznica da Dinamo u Evropi ?
ZELJEZNICAR 1921!
- Insect_terminator
- Kontakt:
Lijepa skupina na oko prolazna kao i ona prosle godine. Da imamo mozda boljeg trenera rekao bi siguran prolaz, a ovako ostaje nada da ce braca Mamic uspjet skinut prokletstvo. Makar ne vjerujem u taj scenarij bilo bi dobro cisto zbog ovih formuskih klosara da se tako nesto dogodi 
Da su sami birali ne bi bolje izabrali.
Varas se oko RBS-aTritolone je napisao/la:Nema veze sta je to GNK, Celtic je prelosa ekipa i najbolji ulov iz drugog pota, isto tako RBS koji nije moga Malmeu dat gol u gostima je jednako los, gleda sam ih i ljudi nemaju pojma, nabijanje po Austriji ne racunam, tako i ovi jadovi nabijaju Zadar i slicne ekipe. Astra je ovdje najbolja ekipa i siguran sam da ce uzet prvo mjesto, Astra nije nista losija od Steaue.
Ja se dam kladiti da će ih Salzburg rastavit.Može i u avatar s nekim
rbs je svemirski brod za dinamo, bez obzira na ovo ispadanje od malmoa 
Istina, uvijek odigraju ovu grupnu fazu EL-a odlicno, ali razocarali su me totalno protiv Sveđana, sve se svelo na sutiranje van 16 metara, Soriano odsjecen i cijela ekipa je bila bezopasna, gledam ih cesto i kad igraju domacu ligu i protivnici im redovito skidaju gace, kao i Dinamu u HNL-u. Ja mislim da su oni tu negdje i vjerojatno ce presudit sreca koje Dinamo ima na bacanje.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Odlazi im sad Sadio Mane jer je budala izjavila uoči uzvrata da želi transfer ako ne uđu u LP.I jasno suspendirali ga.
Ali bit će Soriano,Kampl,Sabitzer i ekipa dovoljni za jedan,ako bude mrvicu sreće i dva hendikepa
Inače,nedavno je i Duje Čaleta Car priključen prvoj ekipi iz filijale Lieferinga.
Ali bit će Soriano,Kampl,Sabitzer i ekipa dovoljni za jedan,ako bude mrvicu sreće i dva hendikepa
Inače,nedavno je i Duje Čaleta Car priključen prvoj ekipi iz filijale Lieferinga.
Jos nije poznat raspored, a ulaznice za Dinamo u Europi ove sezone su 50-70-100 kunahamzaTM87 je napisao/la:Zna li se kad Seltik dolazi na Maksimir, i kakve su cijene ulaznica da Dinamo u Evropi ?
11.12. dolazi Celtic.Taman sa Škotima u gradu proslavit još jedno ispadanje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
9.6. prije 69 godina osnovan Dinamo, '69, stavili sahovnicu u grb, 6.9. futsal Dinamo po ustroju 1 clan 1 glas
- gerdmuller
- Kontakt:
Tata dominiraSiamoNoi je napisao/la:Pridružujem se čestitkama.Idemo podebljati skorHead je napisao/la:Svaka cast Mamicu na jos jednoj grupnoj fazi.
Legendo balkanska.
18 utakmica u skupinama europskih kupova (12 u Ligi prvaka, 6 u Europa Ligi)
Nijedna pobjeda
Dva remija
16 poraza
"Uspješnost": 2 od moguća 54 boda ili 3.7 posto
Gol razlika 5:47
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.