Emm, možda nije dobar a još 700 mbLudLo je napisao/la:Ja " skino' " sa neta onaj film " Sprski film " 700mb pokajao se pravo![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Emm, možda nije dobar a još 700 mbLudLo je napisao/la:Ja " skino' " sa neta onaj film " Sprski film " 700mb pokajao se pravo![]()
Napises u ona dva mala pravougaonika 100 na jedan 100 na drugi i et.Bas da vidim sta ces stavit.analiticar_ je napisao/la:Ma ne znam smanjit sliku...Sinoc se peglao oko toga, nece niko da pomogne...Hairlija je napisao/la:Zar to jos nisi avatar nabacioanaliticar_ je napisao/la:Pozdrav narode...
Evo i mene..Ima li sta novo???![]()
Ma onako,sta ima novo, imal sta na glavu???
Lik je informiran dobro o sportuHairlija je napisao/la:Joj ovoga "Urban Batalion"
lik 5 dana na forumu a vec preko 130 postova,preko 30 dnevno
Zeznuo je i mene i analiticara.
Analiticaru izgleda dobijamo konkurenciju
LBJ MVP je napisao/la:nevjernik je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan TaRgEt_ (23), EmirTM87 (20) i sve najbolje u zivotu.
RagazziDelSud je napisao/la:Neka im je sretan,sve najbolje
harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan TaRgEt_ (23), EmirTM87 (20) i sve najbolje u zivotu.
I ja kazem.harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan TaRgEt_ (23), EmirTM87 (20) i sve najbolje u zivotu.
harry_90 je napisao/la:Sretan rodjendan TaRgEt_ (23), EmirTM87 (20) i sve najbolje u zivotu.
Nevjerovatno šta ljudi otkrijuBosco je napisao/la:Fakat se može igrat Snake. Koje otkrovljenje.
nece jer psujes najbolju igricu na svijetuPortillo je napisao/la:**** vas snejk, ocel meni neko pomoc il nece?
To bi bilo rijesenje svih mojih problema, ali ja imam 10 i placam 30 ka emova.Bosco je napisao/la:Imam 30 gb, boli me briga za limit. Ooooh happy times.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.