No neozbiljno je propustiti čistu pobjedu i doći u situaciju da izgubiš, jer si im poklonio zadnji napad.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
I na kraju nerijesenobordobijeli je napisao/la: ↑01 okt 2025, 22:30Pa zar nije kraj![]()
![]()
. Cemu produzetci ako se igra dvije utakmice na kos razliku .
Pa logicno ne znam sta su cekaliKaunas je napisao/la: ↑01 okt 2025, 22:32I na kraju nerijesenobordobijeli je napisao/la: ↑01 okt 2025, 22:30Pa zar nije kraj![]()
![]()
. Cemu produzetci ako se igra dvije utakmice na kos razliku .
![]()
A dobro to je vjerovatno jedina greska sa ostavljanjem/odlaskom igraca iz prosle sezone uz pustanje Vrabca a ostavljanje Salica. Morao se dovesti novi centar to smo cak i mi ovdje znali.
Realno.
Ovdje je i bio cilj dobiti sto atraktivnijeg protivnika u grupi, bolje sto je tu Murcia nego neke tri znj ekipe
Bice sto i prosle sezone, osim one 2-3 utakmice koje je odigrao dobro.
četvrto
Četvrto po kvalitetu.
Kakav je fazon iduće sezone da igramo Ligu prvaka tu koja je u nadležnosti FIBE.zaostrog je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:08Četvrto po kvalitetu.
Najjače takmičenje u Evropi je Euroliga.
Iza toga je Eurocup.
Iza toga je Liga prvaka, kao najjače koje je u nadležnosti FIBA.
I onda dolazi Europa Cup, četvrto ukupno, odnosno drugo u nadležnosti FIBA.
U takmičenju posljednjih godina ima i ok ekipa, nisu samo lijeve. Ove godine, tu su: Bilbao, Murcia, Zaragoza, Dinamo Sassari, Dijon, PAOK i sl.
ovo ako gledas samo ta takmicenja, ne ukljucujes domace lige, gdje ima kvalitetnijih, ne ukljucujes ABA ligu...ovo je na nivou ABA 2 cini mi sezaostrog je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:08Četvrto po kvalitetu.
Najjače takmičenje u Evropi je Euroliga.
Iza toga je Eurocup.
Iza toga je Liga prvaka, kao najjače koje je u nadležnosti FIBA.
I onda dolazi Europa Cup, četvrto ukupno, odnosno drugo u nadležnosti FIBA.
U takmičenju posljednjih godina ima i ok ekipa, nisu samo lijeve. Ove godine, tu su: Bilbao, Murcia, Zaragoza, Dinamo Sassari, Dijon, PAOK i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.