hajde,hajde,spremajte se polako na invaziju u rodoc,ljubuski,gabelu..vi ste veci od ove lige covjece,potrebno vam je sta novo,osvjezavajuce,vas ova liga gusi,federalka je bas po vasoj mjeri
druga liga

Necu muha ovdje pisat. Imamo mi nas forum . Ovdje smo da zicamo buhtlaše poput tebeMuhamedTM je napisao/la:Pusti kamenog da jos malo pise na Pl forumu, zato sto vec iduce sezone nece morati pisati ovdje nego 2 liga
MuhamedTM je napisao/la:Pusti kamenog da jos malo pise na Pl forumu, zato sto vec iduce sezone nece morati pisati ovdje nego 2 liga
Kamena riba nasa neka tebe, malo te podjebaus nemoj se supat, ti si maskota foruma. Vidi se da si prohodo po dunjaluku ali peglas. Zadnja dva gostovanja ste se ulizavali pitarima I prosipali seljakluk protiv Želje,to vam necemo zaboraviti. Haj ziviorpc81 je napisao/la:Necu muha ovdje pisat. Imamo mi nas forum . Ovdje smo da zicamo buhtlaše poput tebeMuhamedTM je napisao/la:Pusti kamenog da jos malo pise na Pl forumu, zato sto vec iduce sezone nece morati pisati ovdje nego 2 liga
nemojte im zamjerit...stas,ko djeca baMuhamedTM je napisao/la:Kamena riba nasa neka tebe, malo te podjebaus nemoj se supat, ti si maskota foruma. Vidi se da si prohodo po dunjaluku ali peglas. Zadnja dva gostovanja ste se ulizavali pitarima I prosipali seljakluk protiv Želje,to vam necemo zaboraviti. Haj ziviorpc81 je napisao/la:Necu muha ovdje pisat. Imamo mi nas forum . Ovdje smo da zicamo buhtlaše poput tebeMuhamedTM je napisao/la:Pusti kamenog da jos malo pise na Pl forumu, zato sto vec iduce sezone nece morati pisati ovdje nego 2 liga
nego sta mislis o ovoj pobjedirpc81 je napisao/la:Necu muha ovdje pisat. Imamo mi nas forum . Ovdje smo da zicamo buhtlaše poput tebeMuhamedTM je napisao/la:Pusti kamenog da jos malo pise na Pl forumu, zato sto vec iduce sezone nece morati pisati ovdje nego 2 liga
e sigurno ce skontat neke stvari...nek si mu objasniosolinas je napisao/la:ono ce nekoga prozivati![]()
a vec haman tri decenije ni kurca nemogu,a kamoli meda.
bolan kada se prozivao RA kmecite kao kuje,bojkot,bla-bla sad se skupili dvije utakmice,i srce im ko mostar![]()
kada ste znali kmecati o bojkotu,kako imas pravo pricati o fukarama![]()
otkud ti znas razlog slabog odziva,bez obzira na rezultate..
fukare imaju unutrasnje probleme,jos od 2009,i ovo malo sto ima,zasluga je samo jedne podgrupe,koja to koliko-toliko odrzava.
momci su na dobrom putu da rijese stvari izmedju sebe,i akobogda podrze svoj klub u punom kapacitetu.
tebe to svakako netreba da zanima,i bez prisustva fukara,imamo 2 posjetu lige kuci prijatelju,neznam da li je zeljo to nakon derbija preskocio,nije ni bitno.
brini ti svoje brige covjece,klub ti je u rasulu,igracki,organizaciono,ti palamudis i pametujes ostalima,da gledaju sebe,gledaj ti prvo svoju avliju.
pocistite svoj kokosinjac..velez je veliki klub,bio nekada,prije 30 godina,i ima svijetlu istoriju.to je cinjenica,
ali isto tako je cinjenica da je u posljednjih 25 godina,sloboda u svemu ispred veleza,bez obzira na sve.donekle mogu i razumiti sarajlije,generalno,
dva najveca kluba u bih,ali kada ti navijac propalog veleza tupi ****,e to nemogu,
svaka cast na istoriji,ali i to je brale proslo,evo haman,treca decenija.dodji sebi,u sadasnjost,dok nije kasno.
da,zelimo im da ispadnu jer su direktno ucestvovali u ispadanju Slobode...mozel direktnije....Velez je imao strasnu podrsku tuzlaka i to mozda kao ni jedan klub u BIH nakon svega sto im se dogodilo al onda se neki strucnjak skontao i prodao tekmu smijesnoj gabeli za jos smijesnije pare te tako napravio velezu strasnu medvjedzu uslugu pa sada u tz kad ljudima spomenes velez ideeejurisicduska je napisao/la:Kako možete htjeti nekom da ispadne kad ste to nedavno doživjeli na sopstvenoj koži i znate kakav je osjećaj. Pogotovo Veležu, jesu li pastrmka ili dva tri forumaša vrijedni takvog mišljenja? Pitanje je jasno pa mi jasno i odgovorite?
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, AVNOJ, Grk1234, Orvel, TylerBurey i 35 gostiju.