Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Devi1
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Devi1 » 30 avg 2015, 15:55

Mane odličan desno, dvije asistencije, uf kada bi ga pustili, odličan pace.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 avg 2015, 15:56

Devi1 je napisao/la:Mane odličan desno, dvije asistencije, uf kada bi ga pustili, odličan pace.
Odlican, ali na trenutke tako zaglupi. Baca mi dosta na Žervinja.

Koncentracija ga ozbiljno yebe, a dobar je igrac.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 30 avg 2015, 18:55

EPL je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:Neki su samo realni i ne zive u svijetu maste, pa vide da je odbrana tanka te da ce biti meceva gdje ce unatoc odlicnoj vezi, stoperi morati iznijeti taj defanzivni teret pa nekad i sami zaustaviti jakog protivnika.
Odbrana naša je tanka, jučer su ispali 2 puta tako naivno, protiv prosječne EU ekipe.
Šta će biti kada bude iza leđa im Costa ili Aguero?

Uglavnom, treba vrhunski stoper.

Jesam vam rekao prošle sedmice, da smo sa pojacanjima završili.
Citiram se, ima Gomis **** od Coste
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 avg 2015, 18:59

Nisu mi jasni ljudi iz uprave kluba. Sta ocekuju od Gala!?

Covjek unistava sve sto je Fergi napravio. Ubija pobjednicki mentalitet. Ubija identitet kluba.

Idiot je do sada probao mali milion kombinacija, salta igrace sa pozicije na poziciju. ON NEMA VIZIJU!

Svaki novi dan sa njim kao prvim covjekom je gubljenje vremena, talenta, novca...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 30 avg 2015, 19:03

pretjerujes
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 avg 2015, 19:07

Dosli hejteri na svoje, nekima je vaznije dokazati da su oni u pravu, pa makar i po cijenu poraza, egotripovi ih pucaju, ''ja i samo ja'', ona ''jesam sam vam rekao'' je njihova glavna uzrecica, vise uzivaju kada to napisu nego kada United osvoji LP i Prem zajedno, tacno cu da zakljucam ili izbrisem ovaj pdf nastave li ovako :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 30 avg 2015, 19:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:Dosli hejteri na svoje, nekima je vaznije dokazati da su oni u pravu, pa makar i po cijenu poraza, egotripovi ih pucaju, ''ja i samo ja'', ona ''jesam sam vam rekao'' je njihova glavna uzrecica, vise uzivaju kada to napisu nego kada United osvoji LP i Prem zajedno, tacno cu da zakljucam ili izbrisem ovaj pdf nastave li ovako :kafa:
Prva pametna od tebe moj @rio. :mrgreen:

Ja fakat ne kontam ljude da samo traže loše i loše i loše tacke. Bože sacuvaj.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 avg 2015, 19:15

Policeman je napisao/la:pretjerujes
Sta ti govori cinjenica da Gal ne prestaje mijenjati pozicije igracima?

Mozes li zamisliti da Roben jednu tekmu igra krilo, jednu poluspica a drugu prvog napadaca?

Nije Gal juce dosao da bi se trazio, eksperimentisao. Lik evidentno nema viziju, ne uspjeva pogoditi sa formacijom, pronaci pravu ulogu za svakog od igraca.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 30 avg 2015, 19:19

Rio i belmin su LVG....

Valencia je upravu!
Zaista United nema vizije, kada sam napisao da znam da se ne mogu vratiti, bio sam 100% siguran.
Danas je bio malo veci test i zadnja linija je bila ocajna.... prvo poluvrijeme je Swansea 2 :0 trebao imati...

Molim malo objektivnosti.

Biti ce ovo patnja opet od sezone, Giggsa staviti za managera!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 30 avg 2015, 19:32

Potrebno je samo staviti igrace na pozicije gdje su ubojiti recimo u formacijama 4-3-3 ili 4-2-3-1 i sl. Valjalo bi dobro desno krilo i stoper kao i golman ovisno o DDG. Imamo i Lindegaarda kojeg bi stavio ispred Romera.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 30 avg 2015, 19:36

Evo ako niste dovoljno iznervirani, da budete:

Louis van Gaal poslije utakmice: "Bili smo dominantniji, ova utakmica me neće staviti u paničnu poziciju da kupujem. Imali smo dosta prilika i trebali smo postići golove."

:mrgreen:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 30 avg 2015, 19:38

Ethel je napisao/la:Evo ako niste dovoljno iznervirani, da budete:

Louis van Gaal poslije utakmice: "Bili smo dominantniji, ova utakmica me neće staviti u paničnu poziciju da kupujem. Imali smo dosta prilika i trebali smo postići golove."

Evo redcafe je već krenuo:
Van Gaal: The verdict
1) Sack him now.
2) Sack him at the end of the season.
3) Let him see out his contract and part ways after that.
4) Extend his contract.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 avg 2015, 19:49

Valencia je napisao/la:
Covjek unistava sve sto je Fergi napravio. Ubija pobjednicki mentalitet.
Fakt!

Ali se dzaba trudis. Nista neces moci dokazati. Sve sam ponovio vise puta, dokazi ih fakticki kuckaju po celu ali odbijaju da vide. Strasno sta nam moron s klupe radi, horor!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 30 avg 2015, 19:51

Ethel je napisao/la:Evo ako niste dovoljno iznervirani, da budete:

A ZASTO NISMO? KONJU? :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 avg 2015, 19:52

Pa i ne vidim da je nešto pogrešno rekao, imali smo prilika, Rooney pogotovo (sad što ih nismo iskoristili je krivica Wazze), a naravno da nikad ne treba jedna tekma da bude okidač da kreneš sa paničnom kupovinom, znamo i mi koje još pozicije škripe (kao i on), ali očito da nismo mogli dovesti ona pojačanja koja smo željeli (npr Muller za kojeg smo slali ponude) i odlučili smo da ne preplaćujemo i dovodimo ove druge samo da bi popunili tim, jer je takve klasne igrače koji su nam potrebni ne te dvije pozicije je izuzetno teško naći i dovesti danas, upravo zato jer ih žele i svi ostali top klubovi, a nema ih dovoljno.

Svi su priželjkivali Andera na 10, on je to i igrao (a njemu nije strano to igranje, čak naprotiv, sam je rekao u intervju prije koji dan kad su ga pitali koja pozicija mu je najdraža da se ne može odlučiti između ove ofanzivnije i one povučenije poz veznjaka iza kao što je igrao u Brižu prvo pol), , dakle ovo je bilo najbolje što mi imamo u ovom trenutku.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 avg 2015, 19:57

Čuj LVG ubija pobjednički mentalitet, on je davno ubijen kad je Moyes doveden, to je jedini i neoborivi fakt (ko god kaže drugačije laže), koliko god neko pokušavao to svaliti na LVG-a.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 30 avg 2015, 20:03

Ne treba uzeti u obzir samo ovu izjavu poslije utakmice, vec i mnoge prethodne, za njega je mec protiv Newcastlea odigran fantasticno, a onda mu Scholes u 2-3 recenice objasni neke stvari sta za United znaci fantasticno, on ide sistemom da pobjede dize na jos veci nivo, za remije krivi srecu, a u porazu ne vidi nista lose, vec konstatuje da smo bili cak i dominantni.

Meni se cini da pojmovi dominantno i fantasticno imaju drugacije znacenje u Engleskoj i Holandiji.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 30 avg 2015, 20:07

Danas je problem bio takticke prirode. Nije moguce da smo ovako naivno ispali, nakon vodstva.

U prvom poluvremenu se dobro dijelovalo, defanzivna sredina obavljala svoj posao, jedino je protivnik imao svojih 7 min. Vec nakon sto smo poveli, islo se previse ofanzivno, veza pritiskala labudove na sredini, a bekovi (Shaw) cesce izlazio.

Tu je Luj trebao reagovati, jer ne mozes doci sa ovako neuigranom i nesigurnom ekipom da se nadigravas ne pazeci vl zonu.

Nemamo plana, danas sve sto je uradjeno to su dvije lopte za Wazzu te onaj prodor Shawa kod gola. Pred kraj je postalo jasno da se ide samo visokim loptama.

Djaba ova formacija, mozemo igrati i 352, 433, 442, kada se nema cilj, planske zadace itd. Mozda i ima, ali na papiru, no od toga nema nista ako se ne prenese na ekipu.

Sve se svodi na posjed. Ako se vec to zeli, onda treba rotacija u napadu, na dr krilu instalirati krilnog napadaca, koji ce mijenjati uloge sa Depayem, Rooney takodjer mora uskladiti putanje,...

Kako ces kreirati prilike ako svi stoje, igra bez lopte ziva katastrofa.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 30 avg 2015, 20:31

Ne dozvolit De Gei da ode ni pod razno...DDG sigurno ne bi primio go, ne znam fakat šta je sa Romerom ide mu lopta u nogu on se baca ko malo dijete ko kad hoće da pusti go, ne znam kako dugčije da opišem njegovu reakciju.

Jedino pozitivno danas za mene su Smalling i Shaw

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 30 avg 2015, 20:34

Depay procitan nakon utakmice u Belgiji,momak zna samo u sredinu uci i opaliti loptu..Mata nije za krila to je svima jasno..Pa njih dvojica danas zajedno nisu predriblali niti jednog igraca,tako se ne moze dobiti utakmica..Gomis pojeo Blinda..Sredina solidna,ali s obzirom na renome morali su puno bolje..kukala nam majka kad su nam Young i Fellaini momci za preokreta..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.