neElegant je napisao/la:Prenosi li se danas utakmica na BHT ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
leotar - olimpicElegant je napisao/la:Prenosi li se danas utakmica na BHT ?
Holandija - Španija hahaha
Naprijed Španija

Naprijed Španija
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
A sto bi bila uvredaBlueTiger je napisao/la:Kume, nije uvreda, ali kada mogu provaliti sa DSF-a u HD, ili Al Jazire Sport HD, onda ce moci i ovaj ADSL nas. Nego samo se postavlja pitanje, ima li interesovanja za to? Jbgamertiger je napisao/la:Ne moguce je imati stream sa web moja TV-a, jer ne postoji mogucnost da se aplikacija pokrene ako neko nije korisnik adsl usluga, ocigledno da taj sistem prepoznaje IP adrese ili nesto slicno, e sad ako neko moze izvesti neku carlamu super ali nesto cisto sumnjamBlueTiger je napisao/la:Ama momci, smirite se. Ako je istina da ce biti prenos na netu ili TV-u, onda ce i biti neki stream!! Mislim, bar je do sada bilo!![]()
![]()
Evo bas trazim sada, i sve imaju samo nase nemaju. Cak i **** Rumunsku III imaju. Jbg
Evo tekma se igra, ipak je samo zagrijavanje jos uvijek
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 19 nov 2011, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club
ima li neko preko teamwivera da bi pokusao samnom,posto nemam ADSL ? 
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Evo ga pocelo, igraci se zagrijavaju... Slika dobra drama... Nadajmo se pobjedi
BH TELECOM No1
Jel se moze gledati utakmicu kad zivis van BIH?!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!LJOZE1921 je napisao/la:Dobra slika drama !
AMAR AMAR OSIM OSIM
Jao vremena u Gradisci
Jel ovo samo meni nema tona ili nema tona nikako 
Legalnim putem ne može.MrAmani96 je napisao/la:Jel se moze gledati utakmicu kad zivis van BIH?!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!LJOZE1921 je napisao/la:Dobra slika drama !
AMAR AMAR OSIM OSIM
dajte ilegalinimvoltron30 je napisao/la:Legalnim putem ne može.MrAmani96 je napisao/la:Jel se moze gledati utakmicu kad zivis van BIH?!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!LJOZE1921 je napisao/la:Dobra slika drama !
AMAR AMAR OSIM OSIM
A kako cu da gledam nelegalnovoltron30 je napisao/la:Legalnim putem ne može.MrAmani96 je napisao/la:Jel se moze gledati utakmicu kad zivis van BIH?!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!LJOZE1921 je napisao/la:Dobra slika drama !
AMAR AMAR OSIM OSIM
Sto se tice tona, neki bass udara dok se ovi zagrijavaju, magla pala i tako to 
Mes Que Un Club
kao prvo da li mogu ja koji nemam usluge BH. Telecoma i ADSL-a gledati tekmu??? otvorim kanal PL. na Moja TV ovoj stranici ali nista otvara mi pola sata, e prije nego sto fiknem monitor sa stola i spucam ga tastaturom i opcenito napravim haos u kuci zbog j... kanala, mozi li mo ko pomoci???

-
necko_gradacac
- Kontakt:
ni kod mene nema tona....Sirenje je napisao/la:Jel ovo samo meni nema tona ili nema tona nikako
PS:Sad je pocelo pistat ... probi usi.....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- SarajlijaTM
ja gledam preko skajpa,drug mi kliknuo share screen
nije lose,probajte
nije lose,probajte
Evo krenuo je ton, doduše samo pišti, k'o da ti u mozak udara.necko_gradacac je napisao/la:ni kod mene nema tona....Sirenje je napisao/la:Jel ovo samo meni nema tona ili nema tona nikako
ista stvarnecko_gradacac je napisao/la:ni kod mene nema tona....Sirenje je napisao/la:Jel ovo samo meni nema tona ili nema tona nikako
Ma hajde kad ce pocet tekma više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.