Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ove sezone Zrinjski nema šanse da bude prvak, djeluje potpuno nerealno. Svi ključni igrači iz zadnje dvije sezone Janković, Sučić, Savić, Basić, Bekić i Ćuze su napustili klub. Idealno bi bilo za Premijer ligu BiH da i Zrinjski može ulagati kao Sarajevo.
Imamo Borac, kojem nisu potrebna pojacanja bas toliko da bi bio prvak.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Šefu Husrefu kad god bude zatrebaloletsgofighter je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:46Meksiko, Španija, Kolumbija, samba rumba ča ča ča, i onda hladan tuš protiv uvijek nezgodnog Igmana![]()

Nek crknu dušmani, Bajram Serif Mubarek Olsun!
NEMA NAZAD
Da imate obraza kao što nemate, nikad ne bi u usta uzeli tog čovjeka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako prvih 6 kola ne objesimo Mirzu, ovog Penu i ostale, mozda i bude nasa sezona. Prvih 6 kola je kljucno.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sve zavisi od rezultata u Evropi i koliko će ko dobaciti. Mislim da će biti dosta odgođenih utakmica, kao što je Zrinjski odgađao prošle godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da se tu moze primjeniti ono poznato rjesenje bosnjackog Dinama, jednu ekipu za ligu, drugu za evropu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sta ce odgađati, ispadaju u drugom pretkolu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Kakvo ti je to poredjenje?Naravno da je Rustem bolji igrac mnogo.To govori i ova relevantna statistika sto si okacio.Kakav Watford i Udinese ublehas obicni.Surdulica je Surdulica
Umjesto stopera iz hita prve lige federacije mi doveli nekakvog Soldu iz 8.Belupa.
Viveros dok se adaptira ovdje prodje sezone,a eto pred nosom imali Allysona iz 4.HNL.
Djaba nam sve kad ne znamo.Iz objektivni razloga mislim da bi bilo fer i korektno da se mi i Zrinjevci slozimo i prepustimo vama epitet prvog i jedinog favorita za titulu.Jer ovo sto Samir Bekric radi i dovodi ne moze niko.Hodzic i Santos bi da vam donesu pare pa poslije da vam nabijaju na nos kako su vas pogurali i spasili,sram ih bilo nek im nije produzio.Bravo Samire giganteeee.Najbolji sd u drzavi,sto duze da se zadrzi prije svega zbog dobrobiti lige.A vi cete pomesti sve ove sezone,u to sam siguran.Bila bi sramota sa ovim pojacanjima da ne bude tako
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
I sta sa tim? Mozda da ne dovodimo nikoga? Bio vam je hladan tus kad su se 3 titule i kupovi dizali za 5 godina,kad se u evropi dolazilo do playoffova,vama je normalno da vas trese ko stigne,nama nije jer smo velik klub niti ce ikad biti. Vama je druga liga mjerilo.letsgofighter je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:46Meksiko, Španija, Kolumbija, samba rumba ča ča ča, i onda hladan tuš protiv uvijek nezgodnog Igmana![]()
-
- Kontakt:
Sad kad dodje Viveros bice prica dovode se mladi anonimusi iz Kolumbije,dodje Ziljkic ide prica pored ovoliko mladih igraca dovode ublehu Ziljkica,dodje Renan kazu kakva idiotarija ovakvih u nasoj ligi koliko hocec,placaju budale odstetu za igraca iz mrtve litvanske ligemontolivo18 je napisao/la: ↑28 jun 2023, 08:48Eno sad, dovedeš anonimusa iz Srbije ili iz Hrvatske, počne priča ne valja on, šta će nam kad imamo našu djecu. Dovedeš igrača koji je prije par godina prešao za 10 miliona eura iz Udinesea u Watford, ni to ne valja. Ne znam šta vi očekujete, da će se Džeko vratiti u Željezničar ili da će Gundogan potpisati za Zrinjski...
Da li Sarajevo vec ove godine moze osvojiti Konferencijsku ligu???
Sarajevu jedino nezgodno ce biti jer u domacem prvenstvu nece imati jakih utakmica, to ga moze kostati slicno kao sto PSG ima problem u LP....
Sarajevu jedino nezgodno ce biti jer u domacem prvenstvu nece imati jakih utakmica, to ga moze kostati slicno kao sto PSG ima problem u LP....
-
- Kontakt:
Nama je 3 pretkolo max domet,to sto vi pisete ove nebuloze o grupama je vasa muka jer dovodite Rustema,dojucerasnji nas odpad. Uzivanje je gledati kako hvalite Rustema,tj pisate po sebi jer do juce ste govorili da je letva haha. Sto se tice nas i evrope imate i tu komolekse,4 playoffa nasa ste ispratili preko tv-a sa uplatnicom u rukama
Cuj komplex igrali smo dva puta cetvrtfinale kup uefa, jednom polufinale
Igrali smo tri puta trece pretkolo
Djeca su nam igrala osminu finala lige prvaka
I da imamo kompleks od vas haha
Igrali smo tri puta trece pretkolo
Djeca su nam igrala osminu finala lige prvaka
I da imamo kompleks od vas haha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Prije 20 godina,ja sam pisao zadnjih 7 godina,ne o nasim titulama iz Yuge i ostalom.mrsko mi i mabrajat nasih 3 pretkola
Zna li se gdje ce komsije igrati grupnu fazu? Na poljoprivrednom dobru butmir ili poljiprivrednom dobru kosevo? Jos malo ce sezona gljiva, treba unaprijed to vidjeti 

menstrual