I jedan momački

I jedan sistem:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ja kažem da će dortmund ofanzivno...ed1nw je napisao/la:Šta mislite hoce li igrati Dortmund i Unided ofanizivno ili defanzivno, iz razloga što sam htio udariti gosti više kornera od domacina!
LP

na lajvu uhvatio na pol. zenit vise kartona 2,22HaHu1x2 je napisao/la:Ja cekam live pa da nesto lupim, ne znam uopste Zenit kako igra. Prosle sezone su mi bili pravo gadna ekipa vazda sam protiv njih igrao, jos mali plus je sto im je zatvorena jedna komplet tribina, a ionako je mal stadion.. Nisam mislio da cu ikad reci da ocekujem golove na mecu Zenita, ali evo upravo to govorim .
3+
za jedan gol, al nema veze, dobro su bili raspoređeni na listićimatruts je napisao/la:jedan blag hokejaški:
Saipa - Karpat dn2 - 1,35
Linkopings - Skelleftea X2 - 1,38
Milano - Asiago over 6,5 - 1,75
Ambri - Zurich over 1,5 u 1. trećini - 1,9
ukupna kvota: 6,3
S tim da nije ista razlika igrati na zemlji i na tvrdoj podlozi. Dva svijeta razlicita,Andujar je klasicni Spanac (citaj zemljas),na tvrdoj podlozi se ne moze sastavit s lopticom,mislim da je glupo da navlacis raju jer ovo nije nikakvo obrazlozenje korisno i neko ko ne prati ce prepisati tvoj par. Ako Andy udje olako u ovoj mec sa 5% snage mozda i prodje hendikep,ali Andy je dosao u Acapulco sa namjerom da osvoji turnir,da pocne vracati izgubljene bodove. Velika je takodjer razlika sa zemlje se prebaciti na tvrdu podlogu u roku od 2 dana. Mislim da Andujar nema apsolutno ni 0.1% sanse da prismrdi veceras Andyu.Willy je napisao/la:Jedan zanimljiv teniski par: Murray - Andujar, igra se u 5 ujutro u Akapulku. Prije nekoliko dana Andujar umalo nije dobio Nadala, jedna lopta mu je falila. Igrali su 3 seta i koliko se sjećam treći set je bio 7:6 (12:10). Kvota na Škota je smiješnih 1.05, a na Andujara 7.60. Najsigurnije je igrati hendikep gemova na Španca, najbolja opcija je srednja - (+5,5) po kvoti 1.95.
Srećno ko isprati.
jel to Stiven Žerard majke ti?mrsd je napisao/la:U subotu ima info match kvote 6.50
Prije da je Stiven Džerard, al' et ja samo da razmijenim sa vama ovu infoo..j00k3r je napisao/la:jel to Stiven Žerard majke ti?mrsd je napisao/la:U subotu ima info match kvote 6.50
jel znao za 'vu stelu Olympiakos h1 vcrs, garant jest, kolege su oni, englezi su to bola, ha ja!?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.