vidi mu avatara hahahahahaDoeTz je napisao/la:Ovo za stadion je jako dobra vijest, izgleda da je babuki pukao film pravo![]()
Medjutim, ovo za kamere me podsjeca na Dinamo a znamo kako je to zavrsilo
kakve kamere ?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
vidi mu avatara hahahahahaDoeTz je napisao/la:Ovo za stadion je jako dobra vijest, izgleda da je babuki pukao film pravo![]()
Ne pitaj, da vidis tek Mramora i Wobly-aNAJGORA_BAGRA je napisao/la:vidi mu avatara hahahahahaDoeTz je napisao/la:Ovo za stadion je jako dobra vijest, izgleda da je babuki pukao film pravo![]()
kakve kamere ?
. . . to za kamere ti je svuda normalno. Recimo, kod Engleza ti je zato sve mirno za razliku od 80-tih . . .DoeTz je napisao/la:Ovo za stadion je jako dobra vijest, izgleda da je babuki pukao film pravo![]()
Nama je odličan dan kako god.Chinaglia je napisao/la:jeste lijep dan svanuo iznad Tuzle, kao da smo jucer dobili, a ne izgubili
ozbiljno vam kazem, ja se ne zajebavam, Sloboda ce biti prvak!
Nama je odličan dan kako god.wobly92 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:jeste lijep dan svanuo iznad Tuzle, kao da smo jucer dobili, a ne izgubili
ozbiljno vam kazem, ja se ne zajebavam, Sloboda ce biti prvak!
ko ce bolan uzeti sve na stranikrmpotich je napisao/la:Mislim da se trebamo posvetiti Kupu jer nam je tu puno lakse nego prvenstvo. Zrinjski se sinoc poravnao sa nama i mislim da do kraja ne ispustaju prvo mjesto. Do kraja prvenstva sam ubijedjen da opet negdje kiksamo dok ce oni uzeti sve na strani. Nadam se da grijesim, ali preveliki pritisak je na nasim igracima koji se realno po prvi puta susrecu sa tim. Nadam se da grijesim...
pa ne mora biti starter ali nek udje zadnjih 10 minuta da dobijemo na trci i svjezini. zasto ne iskoristiti 3 izmjene kad imas mogucnostisolar je napisao/la:@fukaratz jesi li upoznat mozda kako Govedarica radi na treninzima i kako je odradio pripremne utakmice? Govedarica poslije povrede nije onaj stari, i ono dok mu je Husref davao sansu poslije te povrede nije pruzio ama bas nista a sve je kulminiralo na utakmici sa Zrinjskim a poslije nje se nastavila njegova losa forma... ali pored svega slazem se da treba dobiti sansu jer kad moze Haurdic, moze i Govedarica. Husic nije juce sjedio na klupi, bio je to Music mali sto je dosao iz Drine sad na zimu.
Nema šanse.solinas je napisao/la:Samo jako do kraja na oba fronta.dupla dolazi u Tuzlu.
Dobicemo Radnik u kupu vidjecete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.