Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Trinec-Kladno 1 1,38
Trinec odlican, kuci veoma efikasan, treceplasirani trenutno. U 2014 briljiraju.
Igrali su na ovoj pauzi (OI) protiv Sapa Fehervar i slavili 4:1.
Kladno je uz Chomutov najlosiji tim lige, danas su jos bez dva vrlo bitna defendera, fale Kaberle i Cernoesek.
Protiv ovakvog Trineca u naletu jos na strani, skoro da su bez sansi.
Zlin-Chomutov h-1,5 1 1,44
Zlin treba pobjedu za play off. I danas "moraju" slaviti.
Imaju isto bodova kao Vitkovice ali i 7 golova losiju gol razliku.
Na ruku im ide to sto je protivnik prezaljen i sto su se pomirili sa ispadanjem.
Ove sezone ih je Zlin kuci razbio 7:1. I danas bi trebali lagano dobiti 2-3 gola razlike.
koef. 1,99
Trinec odlican, kuci veoma efikasan, treceplasirani trenutno. U 2014 briljiraju.
Igrali su na ovoj pauzi (OI) protiv Sapa Fehervar i slavili 4:1.
Kladno je uz Chomutov najlosiji tim lige, danas su jos bez dva vrlo bitna defendera, fale Kaberle i Cernoesek.
Protiv ovakvog Trineca u naletu jos na strani, skoro da su bez sansi.
Zlin-Chomutov h-1,5 1 1,44
Zlin treba pobjedu za play off. I danas "moraju" slaviti.
Imaju isto bodova kao Vitkovice ali i 7 golova losiju gol razliku.
Na ruku im ide to sto je protivnik prezaljen i sto su se pomirili sa ispadanjem.
Ove sezone ih je Zlin kuci razbio 7:1. I danas bi trebali lagano dobiti 2-3 gola razlike.
koef. 1,99
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Ja cekam live pa da nesto lupim, ne znam uopste Zenit kako igra. Prosle sezone su mi bili pravo gadna ekipa vazda sam protiv njih igrao, jos mali plus je sto im je zatvorena jedna komplet tribina, a ionako je mal stadion.. Nisam mislio da cu ikad reci da ocekujem golove na mecu Zenita, ali evo upravo to govorim .
3+
3+
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Veceras : Isner - Karlovic zs2 bi igrao i na 12.5 a ne na 10.5
top 3 servera na svijetu,ne vidim kako jedan drugom mogu uzeti break..Zadnjih 6 setova islo je u tie break
top 3 servera na svijetu,ne vidim kako jedan drugom mogu uzeti break..Zadnjih 6 setova islo je u tie break
Šta mislite hoce li United igrati ofanzivno iz razloga što sam mislio staviti više kornera utd od olympiakosa. I šta mislite o pobjedi uniteda?
LP
LP
Zadnja izmjena: ed1nw, dana/u 25 feb 2014, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
ja kažem da će dortmund ofanzivno...ed1nw je napisao/la:Šta mislite hoce li igrati Dortmund i Unided ofanizivno ili defanzivno, iz razloga što sam htio udariti gosti više kornera od domacina!
LP
Možda zato što već vode 2-0

U desetom selu živi Antuntun!
Moze mala pomoc,,, ISNER-KARLOVIC
mislim igrati zbroj gemova prvi set (10,5)vise na jaci ulog s obzirom da se radi o dva tenisera sa jakim servisom, pa mi treba info ako neko zna u vezi Ive Karlovica zbog cega je predao mec protiv Andersena K. 19.02.2014,
Dali je u pitanju bila neka ozbiljnija povreda il nesto drugo?
Hvala
mislim igrati zbroj gemova prvi set (10,5)vise na jaci ulog s obzirom da se radi o dva tenisera sa jakim servisom, pa mi treba info ako neko zna u vezi Ive Karlovica zbog cega je predao mec protiv Andersena K. 19.02.2014,
Dali je u pitanju bila neka ozbiljnija povreda il nesto drugo?
Hvala
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- ViperCator
- Kontakt:
U dvoboju drugog kola Karlović je predao četvrtom nositelju Kevinu Andersonu nakon samo osam odigranih poena. Anderson je zadržao svoj servis-gem i potom na Karlovićev došao do 0-40 zahvaljujući dvjema dvostrukim pogreškama Hrvata.
"Div sa Šalate" tada je odlučio predati zbog mučnine uzrokovane želučanim virusom. Karlović je navodno i prije meča osjećao mučninu, ali je pokušao igrati. Dalje od osam poena, međutim, nije išlo.
"Div sa Šalate" tada je odlučio predati zbog mučnine uzrokovane želučanim virusom. Karlović je navodno i prije meča osjećao mučninu, ali je pokušao igrati. Dalje od osam poena, međutim, nije išlo.
:citaj:
Jedan zanimljiv teniski par: Murray - Andujar, igra se u 5 ujutro u Akapulku. Prije nekoliko dana Andujar umalo nije dobio Nadala, jedna lopta mu je falila. Igrali su 3 seta i koliko se sjećam treći set je bio 7:6 (12:10). Kvota na Škota je smiješnih 1.05, a na Andujara 7.60. Najsigurnije je igrati hendikep gemova na Španca, najbolja opcija je srednja - (+5,5) po kvoti 1.95.
Srećno ko isprati.
Srećno ko isprati.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Stjarnan-Haukar gg3+ 1,57
Islandjani igraju kupove u ovim zimskim danima, utakmice su skore sve jako efikasne.
Igraju u hangarima na umjetnoj podlozi, golova bude pregrst.
http://www.dodaj.rs/f/35/11E/4xzBeTZB/koriprott.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/1l/wL/1h5NjLVL/krinn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnji susret su igrali prije nesto vise od mjesec dana;
prelaz bio, golova previse

Stjarnan u 2014. toj

Haukar u 2014. toj

Ovo je susret za prvo mjesto, pa pobjednik ovog duela igra sa pobjednikom iz druge grupe, porazeni igra sa porazenim, drugoplasiranim iz druge grupe itd.

Ocekivat je nista drugo vec nekoliko golova.

Islandjani igraju kupove u ovim zimskim danima, utakmice su skore sve jako efikasne.
Igraju u hangarima na umjetnoj podlozi, golova bude pregrst.
http://www.dodaj.rs/f/35/11E/4xzBeTZB/koriprott.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/1l/wL/1h5NjLVL/krinn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnji susret su igrali prije nesto vise od mjesec dana;
prelaz bio, golova previse

Stjarnan u 2014. toj

Haukar u 2014. toj

Ovo je susret za prvo mjesto, pa pobjednik ovog duela igra sa pobjednikom iz druge grupe, porazeni igra sa porazenim, drugoplasiranim iz druge grupe itd.

Ocekivat je nista drugo vec nekoliko golova.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
na lajvu uhvatio na pol. zenit vise kartona 2,22HaHu1x2 je napisao/la:Ja cekam live pa da nesto lupim, ne znam uopste Zenit kako igra. Prosle sezone su mi bili pravo gadna ekipa vazda sam protiv njih igrao, jos mali plus je sto im je zatvorena jedna komplet tribina, a ionako je mal stadion.. Nisam mislio da cu ikad reci da ocekujem golove na mecu Zenita, ali evo upravo to govorim .
3+
B-I-R !
- diplomatija
- Kontakt:
Ko bude igrao ros - invernes neka provjeri dobro da li će se igrati od početka, ova utakmica je prekinuta u 46.min kod rezultata 0:0 i dunefernline bi mogao večeras popušiti po mojim nekim procjenama, raith i aloa zadnje 4 tekme domaćini dobijali, kindermister 5 zadnjih nije zabio gola, swindon 2 nije dao gol, a shefild 3 nije primio, newport 3 nije dao, acringhton 2 nije dao, bury 2 nije primio pa eto solidne su kvote po 1.3, 1.4 pa moze neko nešto probrati.
- diplomatija
- Kontakt:
I još bih dodao ja rocchia kad sudi ne propustam, znaci penal, crveni, žuti na 3KM, napravio haos CITY-Real kad su igrali gdje je dao 8 žutih, crveni i penal, a ukupno je bilo 12 prekršaja na utakmici..
za jedan gol, al nema veze, dobro su bili raspoređeni na listićimatruts je napisao/la:jedan blag hokejaški:
Saipa - Karpat dn2 - 1,35
Linkopings - Skelleftea X2 - 1,38
Milano - Asiago over 6,5 - 1,75
Ambri - Zurich over 1,5 u 1. trećini - 1,9
ukupna kvota: 6,3

za večeras NHL:
Buffalo - Carolina 5+ @ 1,60
Irving 22.5 Više -- Nema Waitersa,igra 35+ min,domaci teren,trebalo bi bit dosta poena i ocekujem da prebaci
Matthews 17.5 Više --- Dok nema Aldridge-a forsiram njega i Lilliarda a mislim da ce on veceras preko,igra kao i Lilliard 35+ uzima 15-ak suteva..
SRETNO
Matthews 17.5 Više --- Dok nema Aldridge-a forsiram njega i Lilliarda a mislim da ce on veceras preko,igra kao i Lilliard 35+ uzima 15-ak suteva..
SRETNO
S tim da nije ista razlika igrati na zemlji i na tvrdoj podlozi. Dva svijeta razlicita,Andujar je klasicni Spanac (citaj zemljas),na tvrdoj podlozi se ne moze sastavit s lopticom,mislim da je glupo da navlacis raju jer ovo nije nikakvo obrazlozenje korisno i neko ko ne prati ce prepisati tvoj par. Ako Andy udje olako u ovoj mec sa 5% snage mozda i prodje hendikep,ali Andy je dosao u Acapulco sa namjerom da osvoji turnir,da pocne vracati izgubljene bodove. Velika je takodjer razlika sa zemlje se prebaciti na tvrdu podlogu u roku od 2 dana. Mislim da Andujar nema apsolutno ni 0.1% sanse da prismrdi veceras Andyu.Willy je napisao/la:Jedan zanimljiv teniski par: Murray - Andujar, igra se u 5 ujutro u Akapulku. Prije nekoliko dana Andujar umalo nije dobio Nadala, jedna lopta mu je falila. Igrali su 3 seta i koliko se sjećam treći set je bio 7:6 (12:10). Kvota na Škota je smiješnih 1.05, a na Andujara 7.60. Najsigurnije je igrati hendikep gemova na Španca, najbolja opcija je srednja - (+5,5) po kvoti 1.95.
Srećno ko isprati.
jel to Stiven Žerard majke ti?mrsd je napisao/la:U subotu ima info match kvote 6.50

Prije da je Stiven Džerard, al' et ja samo da razmijenim sa vama ovu infoo..j00k3r je napisao/la:jel to Stiven Žerard majke ti?mrsd je napisao/la:U subotu ima info match kvote 6.50
jel znao za 'vu stelu Olympiakos h1 vcrs, garant jest, kolege su oni, englezi su to bola, ha ja!?!
1921 💙
Buffalo - Carolina tip 2
Buffalo najgora ekipa u NHL-u dok je Carolina u borbi za playoff.
Buffalo najgora ekipa u NHL-u dok je Carolina u borbi za playoff.
Love had his left elbow wrapped in ice after Tuesday's shootaround. He injured it in a hard fall in Saturday's game at Porland, the Star Tribune reports.
At this point, it still seems as though Love will play Tuesday, but a sore elbow could limit his minutes or negatively affect his play. This may be a situation to keep an eye on in the near future.
At this point, it still seems as though Love will play Tuesday, but a sore elbow could limit his minutes or negatively affect his play. This may be a situation to keep an eye on in the near future.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.