FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbg, ako ste ocekivali da smo prosli najgore s dudicem i obucom zayebali ste se, a boga mi i s mulahusejnovicem, drobarovom i ostalima...
Sahinovic - pretanak, nabio 15 lopti u aut, golove necu ni komentarisati
Serbecic martinovic - nista lose nisu uradili, zasad to djeluje podnosljivo, vidjecemo
Radovic - solidan, plus poeni za borbenost i igranje s povredom
Avdija - boze sacuvaj
Balta - spor, al zato ne zna s loptom
Cirjak - ne postoji na terenu, al zato vise njima dodaje nego nasima
Ziljkic - najbolji igrac, petlja, ali sta ce drugo jbg kad nema kome ni dodati
Dal - jedina steta sto nije dobio crveni koji je zasluzio
Dva crnca - odavno dva veca amatera nisu igrala kod nas, nijedan potez vrijedan paznje, izgledaju ko bacanje para
Vrancic - nije primio nijednu loptu
Stravicno je da avramovski i musa sjede na tribinama.
Mirza - znali smo da je grozan, ali opet je nadmasio ocekivanja u lošini
Serbecic martinovic - nista lose nisu uradili, zasad to djeluje podnosljivo, vidjecemo
Avdija - boze sacuvaj
Dva crnca - odavno dva veca amatera nisu igrala kod nas, nijedan potez vrijedan paznje, izgledaju ko bacanje para
Ma ograjisali, na mrvama spavali... Hodali u akšam ispod streha, sjekli nokte po noći itd...Objektivac1946 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:27“Obavili smo razgovore sa više kandidata, a na kraju izabrali Mirzu. Naši ciljevi su da budemo najbolji i najorganizovaniji klub u BiH, boriti se za sami vrh tabele, te razvijati mlade nogometaše".
Meni je još uvijek fenomen da je ovo prava izjava. Ovo i da je neko sihre bacio na nas![]()
Imaš sve, a nemaš ništa

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- napoleon72
- Kontakt:
Pa najavljivalo se ovdje minimalno 10/12, da cemo se poklopit po usima poslije Zrinje i slicno, sad se evo vecina tih okrenula. Mene razapinjali radi avatara sa prekrizenim Mirvicem, kae nemoj to, sta cemo bez njega. Ne znam sta cemo, al sumnjam da cemo bit u borbi za opstanak. Mirvaah preko nas pere pare, da li preko Mozzarta ili neceg drugog ne znam, al yebo me svak ako su mu namjere iole ciste. Pet bodova smo od crvene zone dan te yebo, PET BODOVA. Dzaba najskuplja i najbogatija ekipa ikad kad suta u okvir nemas za 90 minuta. Sad se trebamo vadit na Pecari gdje imamo jednu pobjedu u 20 godina pa na derbiju protiv Sablje kojeg nikad nismo pobijedili. Divno. Ako bude 4/12, da se sutamo nogom u guz.icu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kako renan njje primio par puta loptu u nasoj polovini, sacuvao je znalacki, mirno tehnicki lijepo.. nije to lose..mada je i on grijesio. Njegovo je da posprema prilike kojih je danas bilo slovima NULA! brate lose ce biti ako igracima nesto zamjeramo.. ovaj trener ih cini 50% losijim.spezial je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:29Jbg, ako ste ocekivali da smo prosli najgore s dudicem i obucom zayebali ste se, a boga mi i s mulahusejnovicem, drobarovom i ostalima...
Avdija - boze sacuvaj
Saha je mlad, pravovremena izlazenja se vjezbaju a Nije toliko cesto plivao u zraku koliko se sjecam. Plus hercegovacki vjetar.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- feniksptica
- Kontakt:
Uvidio je Mirza gdje steka. Sledecu utakmicu gubimo samo 1-0 i cak cemo sutnut 2x po glou
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dizdarević, Musa, Radović, Šerbečić, Martinović, Ramić, Čirjak, Vrančić, Ziljkić, Renan, Avramovski.
napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:33Pa najavljivalo se ovdje minimalno 10/12, da cemo se poklopit po usima poslije Zrinje i slicno, sad se evo vecina tih okrenula. Mene razapinjali radi avatara sa prekrizenim Mirvicem, kae nemoj to, sta cemo bez njega. Ne znam sta cemo, al sumnjam da cemo bit u borbi za opstanak. Mirvaah preko nas pere pare, da li preko Mozzarta ili neceg drugog ne znam, al yebo me svak ako su mu namjere iole ciste. Pet bodova smo od crvene zone dan te yebo, PET BODOVA. Dzaba najskuplja i najbogatija ekipa ikad kad suta u okvir nemas za 90 minuta. Sad se trebamo vadit na Pecari gdje imamo jednu pobjedu u 20 godina pa na derbiju protiv Sablje kojeg nikad nismo pobijedili. Divno. Ako bude 4/12, da se sutamo nogom u guz.icu.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:33Pa najavljivalo se ovdje minimalno 10/12, da cemo se poklopit po usima poslije Zrinje i slicno, sad se evo vecina tih okrenula. Mene razapinjali radi avatara sa prekrizenim Mirvicem, kae nemoj to, sta cemo bez njega. Ne znam sta cemo, al sumnjam da cemo bit u borbi za opstanak. Mirvaah preko nas pere pare, da li preko Mozzarta ili neceg drugog ne znam, al yebo me svak ako su mu namjere iole ciste. Pet bodova smo od crvene zone dan te yebo, PET BODOVA. Dzaba najskuplja i najbogatija ekipa ikad kad suta u okvir nemas za 90 minuta. Sad se trebamo vadit na Pecari gdje imamo jednu pobjedu u 20 godina pa na derbiju protiv Sablje kojeg nikad nismo pobijedili. Divno. Ako bude 4/12, da se sutamo nogom u guz.icu.
Pa jel mirvic treba sici da postavlja formaciju i daje upute igracima? Njega su ovi sibiciari preveslali i slagali.
Pa sjetite se saopstenja nedavnog, ko je u izlogu. Oko koga gradis igru a glupani ne kontaju da drugacije poslozis ekipu mozes bolje proci. ako se nastavi ova tvrdoglavost laznog prandelija necemo dobro proci.. predvidjam u slijedeca 2 kola nazalost 1 bod.
- 1 9 4 6 -
Nisam stručnjak, ali mislim da je ekipa totalno neuigrana, ne poznaju jedan drugog ni u kojem smislu, trud i zalaganje svih igrača se ne može sporiti. Linije se nisu kretale kako treba, predaleko igrači stoje jedan od drugog, loša tranzicija i igra bez ikakvog cilja i smisla. Kod oba gola Avdija je predaleko bio od svog igrača koji su neometano šutirali pa ubacili. Mada mi je nekako dojam da su oba gola Šahinovićeva , ali nakon slabe reakcije Avdije.esprit24 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:14Zna li ovdje iko napisati neki fudbalski komentar a ne samo pozivati na bojkot, yebavanje majke treneru i slicno. Mirza je totalno ofulo sa prvom postavom i odabirom igraca. Avdija vise nikad ne smije biti prva opcija na desnom beku. Vrancic mora pocinjati pa kolko izdrzi. Avram mora biti u rosteru dal da pocne ili da udje sa klupe. Nije jos nista izgubljeno, ovo se da ispraviti a da li cemo moci ispraviti ostaje da vidimo.
Musa ako je na nivou od prije povrede mora biti prva opcija, Avram je jedini kreativaca kojeg imamo.
Đokanov izostanak trenutno više nedostaje nego što smo vidjeli od svih pojačanja zajedno.
Ako hoćemo naprijed moramo ovoj ekipi dati vremena, a o treneru donijeti odluku na kraju sezone.
4 trenera za sezonu je previše da je kantonalni nivo u pitanju.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 26 feb 2023, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Slijedeća tri kola 1 bod, nema šanse više da se uzme. Mi akcije nismo kreirali za 95 minuta.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:37napoleon72 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:33Pa najavljivalo se ovdje minimalno 10/12, da cemo se poklopit po usima poslije Zrinje i slicno, sad se evo vecina tih okrenula. Mene razapinjali radi avatara sa prekrizenim Mirvicem, kae nemoj to, sta cemo bez njega. Ne znam sta cemo, al sumnjam da cemo bit u borbi za opstanak. Mirvaah preko nas pere pare, da li preko Mozzarta ili neceg drugog ne znam, al yebo me svak ako su mu namjere iole ciste. Pet bodova smo od crvene zone dan te yebo, PET BODOVA. Dzaba najskuplja i najbogatija ekipa ikad kad suta u okvir nemas za 90 minuta. Sad se trebamo vadit na Pecari gdje imamo jednu pobjedu u 20 godina pa na derbiju protiv Sablje kojeg nikad nismo pobijedili. Divno. Ako bude 4/12, da se sutamo nogom u guz.icu.
Pa jel mirvic treba sici da postavlja formaciju i daje upute igracima? Njega su ovi sibiciari preveslali i slagali.
Pa sjetite se saopstenja nedavnog, ko je u izlogu. Oko koga gradis igru a glupani ne kontaju da drugacije poslozis ekipu mozes bolje proci. ako se nastavi ova tvrdoglavost laznog prandelija necemo dobro proci.. predvidjam u slijedeca 2 kola nazalost 1 bod.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Sta nam vrla direktorica kaze na ovo ? Da li je ponosna do neba ? Da li je ovo vizija masnog koja je presudila da ga se zaposli ?
Yebem li ti majku raspalu, i tebi i onima koji te brane !!!
Yebem li ti majku raspalu, i tebi i onima koji te brane !!!
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 26 feb 2023, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- FKSDoGroba
- Kontakt:
U Lištici nema teorije da uzmemo to već zaboravite a derbi ko derbi, tu je samo pitanje ko je više naložen. Ako Mirza preživi do derbija i slučajno ga uzme neće on niđe.
To je ta vizija fudbala za koji su rekli da im se poklopila s Mirzinom. Hahaha! Niko Mirvica ljudi ne vesla i ne levati, niko. Nije on francuska sobarica, mi smo. Tj. ko misli da je mirvah naivan, taj je naivan jedino.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ima li neko screenshot Kodre slučajno?
To ti je kao u osnovnoj nisam ja kriv on je.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- napoleon72
- Kontakt:
Renan nije los igrac, vidi se da zna i jak je na nogama, al nije napadac za ovu formaciju i generalno za ovu ekipu. Ako dovodis jaka krila.i bekove i kontas igru forsirat.preko krila, a imas i desetku koja ne da Bogu duse, tu ti treba jak targetman da igra ledjima ka golu i da otvara prostor za tu desetku i eventualno krila koja ulaze. Sto su Rahman i Krste kad je igrao iza Merse bili toliko jaki? Jer su uvijek imali prostora za lopte koje Merso ostavlja. Renan to ne moze, on je lik koji pravi presing, idealan za 442 ili 433 formacije gdje cijela ofanzivna linija ganja i stoji visoko. On ne moze igrat sa desetkom majku mu yebem, gleda li iko u nasem klubu fudbal??spezial je napisao/la: ↑26 feb 2023, 20:29Jbg, ako ste ocekivali da smo prosli najgore s dudicem i obucom zayebali ste se, a boga mi i s mulahusejnovicem, drobarovom i ostalima...
Avdija - boze sacuvaj
Al Kyeremeh je horor za sad. Rano je sudit, al taj lik pasa dobrog nije dao. Samo trci, tamnoputi Sisic. Trebalo je malo pratit historiju u CVu i vidjet da je igrao u Srbiji, u slicnoj ligi i uslovima, i nije se vidio. A vrijeme ce nam pokazat da je ta litvanska liga qrcina za nasu i da ova dvojica nece bit ni 1/3 igraca kakvi su bili gore. Renan vise zbog pogresne upotrebe, Kyeremeh jer jednostavno nije kvalitetan.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kodro preuzmi, spasi nas muke. Poljubim ti **** Meho, molim te!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Shategabri
- Kontakt:
Prva utakmica i ti pričaš igrači zakazali.
Sljedeću kad izgubi reći će bojkotuju ga.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, iliyaa8 i 54 gosta.