Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Trefl Sopot- Muszyna 2 4.20
Poljska odbojka, žene. Ko ima malo više para na računu ili na sistem neka proba ovaj par. Prošli put sam se zaletio na keca 1.15 kvota kao što je i sada, pa su me izvrnule u veoma kratkom roku. Gošće ih bez nekih velikih problema mlatnule prošli put a što ne bi tako bilo i sada. Vidio sam kasnije da su još par jakih utakmica odigrale a da su znale dobiti iako su velike autsajderkinje na kladionicama.
Poljska odbojka, žene. Ko ima malo više para na računu ili na sistem neka proba ovaj par. Prošli put sam se zaletio na keca 1.15 kvota kao što je i sada, pa su me izvrnule u veoma kratkom roku. Gošće ih bez nekih velikih problema mlatnule prošli put a što ne bi tako bilo i sada. Vidio sam kasnije da su još par jakih utakmica odigrale a da su znale dobiti iako su velike autsajderkinje na kladionicama.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Šta igrati veceras za galatasaray - chelseaa ?
jedan singl gol drogbe @3.60ed1nw je napisao/la:Šta igrati veceras za galatasaray - chelseaa ?
drugi singl pobjeda čelzija @2.10

U desetom selu živi Antuntun!
Galata gol @ 1.55 (Poklon godine)ed1nw je napisao/la:Šta igrati veceras za galatasaray - chelseaa ?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
St. Pauli 2-Hannover 2 3+ 1,49
Puno overa u zadnjim susretima, puno zanimljivih rezultata, ma i cudnih, pogotovo zadnja tri;
3:4, 4:6, 7:0.

Alba Volan-KAC Klagenfurt under 6,0 1,49
Utakmica odluke i za jedne i za druge. Tri kola prije kraja opasna je situacija za plasman ovih ekipa.
Pogotovo za KAC, danas je odluka, ispadaju ili ce produziti svoje sanse i nadu za plasman u PO.
Alba sa danasnjim porazom opet je situaciji da zaigra u play offu, za KAC u slucaju poraza, sanse bi se svela bas na minimum.
KAC je ulosoj seriji, a oni su branioci titule, imaju veliki pritisak...Alba ima ponajboljeg golmana lige i trenutno su u odlicnoj defanzivnoj formi.
Alba igra tri zadnje utakmice u nizu sa malo golova (under 5,5) 4 od zadnjih pet (under) te osam u zadnjih deset uzakmica.
5 utakmica su ove ekipe igrale ove sezone, 4 susreta su zavrsila ispod 5,5 golova.
Danas se u ovom njihovom srazu ponovo naslucuje jedan under, jer je ut. od prevelike vaznosti za obje ekipe, kod domacih odlicna defanzivna forma, kod gostiju slaba realizacija...
koef. 2,22
Puno overa u zadnjim susretima, puno zanimljivih rezultata, ma i cudnih, pogotovo zadnja tri;
3:4, 4:6, 7:0.

Alba Volan-KAC Klagenfurt under 6,0 1,49
Utakmica odluke i za jedne i za druge. Tri kola prije kraja opasna je situacija za plasman ovih ekipa.
Pogotovo za KAC, danas je odluka, ispadaju ili ce produziti svoje sanse i nadu za plasman u PO.
Alba sa danasnjim porazom opet je situaciji da zaigra u play offu, za KAC u slucaju poraza, sanse bi se svela bas na minimum.
KAC je ulosoj seriji, a oni su branioci titule, imaju veliki pritisak...Alba ima ponajboljeg golmana lige i trenutno su u odlicnoj defanzivnoj formi.
Alba igra tri zadnje utakmice u nizu sa malo golova (under 5,5) 4 od zadnjih pet (under) te osam u zadnjih deset uzakmica.
5 utakmica su ove ekipe igrale ove sezone, 4 susreta su zavrsila ispod 5,5 golova.
Danas se u ovom njihovom srazu ponovo naslucuje jedan under, jer je ut. od prevelike vaznosti za obje ekipe, kod domacih odlicna defanzivna forma, kod gostiju slaba realizacija...
koef. 2,22
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Citav dan se pitam zasto je ovolika kvota na Haasa ?? Ima li tko kakav info ?
A sta reci za Salke , nije Real mogao sam izvesti sve kornereSoloUltra je napisao/la:Vrijedi probati Rijeka - Dinamo X (3,30) , uz to bih dodao Schalke - Real M više od 9,5 kornera ( 1,75 ) i Schalke više žutih (2,20)

Zadnja izmjena: SoloUltra, dana/u 26 feb 2014, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Eisb. Bremerhaven-Phoenix Hagen 2 2,64

Vrijedi probat na goste koji jure poziciju za play off, dok je domaci Bremerh. medju najlosijim ekipama + kuci jako slabo igraju.
Prvi susret u sezoni slavili gosti, kvota bila izmedju 4,50-5,00
Danas bi mogla biti naplata za taj poraz, a kao sto se moze vidjeti rezulatati su im u zadnje dvije sezone takvi da obje ekipe zabiljeze po pobjedu. Neke vece razlike izmedju ekipa nema, nije toliko slabiji Hagen da ne moze ponovo
dobiti na strani Eisbaren.

Vrijedi probat na goste koji jure poziciju za play off, dok je domaci Bremerh. medju najlosijim ekipama + kuci jako slabo igraju.
Prvi susret u sezoni slavili gosti, kvota bila izmedju 4,50-5,00
Danas bi mogla biti naplata za taj poraz, a kao sto se moze vidjeti rezulatati su im u zadnje dvije sezone takvi da obje ekipe zabiljeze po pobjedu. Neke vece razlike izmedju ekipa nema, nije toliko slabiji Hagen da ne moze ponovo

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- masteRofPoker
- Kontakt:
Hass je tek dosao na ovaj turnir tj. u Juznu Ameriku. Sigurno nije ovoliko putovao da bi neozbiljno shvatio ovaj turnir. Kvota je malo veca jer prelazi sa hard i indoors na clay. Takoder, protivnik mu je u odlicnoj formi.BABADZO je napisao/la:Citav dan se pitam zasto je ovolika kvota na Haasa ?? Ima li tko kakav info ?
Ako uhvati pravi ritam odmah od pocetka (sto je ipak malo teze, klima, teren itd.) onda bi trebao da zavrsi ovo sa 2:0. Medutim izvjesniji su problemi u prvom setu tako da je vrlo tesko prognozirati. Mozda over gemova, mozda prvi set za Starace, teska prognoza.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- ViperCator
- Kontakt:
Ja sam igrao X.ed1nw je napisao/la:Šta igrati veceras za galatasaray - chelseaa ?
Kvota 3.40.
Jedini razlog mi je taj sto od svih dosadasnjih utakmica ove faze lige prvaka niti jedna nije dosla X a izglednije mi je ovo X nego Real.
:citaj:
Dobro je počelo, prvi set za gošće. Ispratio sam.Goodison je napisao/la:Trefl Sopot- Muszyna 2 4.20

jbg kasno da se mijenja, mada ako bi pao kojim slucajem samo na njemu i nije neki problem, imam dosta lsitica za veceras, sve sa racuna sam uplatio, williams i vucevic su najbitnijidr.van nostrand je napisao/la:Dobri tipovi, ali ovog zadnjeg bih samo tako zaobis˙oBaltazar je napisao/la:
Clevlend gostuje Oklahomi gdje im je castan poraz maksimum. Najbolji igraci iz nesto slabijih timova kakav je i irving posebno na ovim velikim utakmicama vole pokusavati i dokazivati se.![]()
Mislim OKC dugo nije nikog posteno odero (BO napravio), a ako se to desi veceras (vakat mu je haman), sumnjam da ce neku plaho minutazu igrat Kyrie

- Free_shooteR
- Kontakt:
upRAVU SI ...sta je sigurno, sigurno jesubcoccinela je napisao/la:iz licnog iskustva ja nikada ne cekam,jer u kladjenju ne postoji nista 100% sigurno![]()
a i vidim mec je tek ujutro u 4 sata,pa sto da cekas toliko

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
Schalke 04-Real Madrid over 3.5 2.20
Schalke 04-Real Madrid over 1.5 1.pol. 2.15
jednostavno ne vidim kako ovdje možebiti utakmica sa malo golova, mašinerija iz Madrida trebala bi se prošetati kroz Gelsenkirchen, da Realu ne leže gostovanja u Njemačkoj stoji ali ako ovaj Real sada ne zabije sam četiri komada onda ne znam kada će, po meni su 4 gola minimum a odigrati ću u singlu i 5+
Schalke 04-Real Madrid over 1.5 1.pol. 2.15
jednostavno ne vidim kako ovdje možebiti utakmica sa malo golova, mašinerija iz Madrida trebala bi se prošetati kroz Gelsenkirchen, da Realu ne leže gostovanja u Njemačkoj stoji ali ako ovaj Real sada ne zabije sam četiri komada onda ne znam kada će, po meni su 4 gola minimum a odigrati ću u singlu i 5+
Ha ja bola, nadam se da je još neko ispratio.Goodison je napisao/la:Trefl Sopot- Muszyna 2 4.20

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
T. Young 20,5 OVER
Young je uz Carter Williamsa glavni igrac u prelosoj Philadelphiji, uzima preko 20 suteva na mecu, zadnju utakmicu je postigao 28 poena i pored BO gdje ih je Milwaukee razbio, nocas igraju kuci Orlandom i mislim da ovdje nece biti neke velike razlike u poenima ni na jednoj strani te samim tim ocekujem Younga 35+ minuta i da predje ovu granicu koja je zadnju utakmicu bila na 22,5
Teague 17,5 OVER
Teague je u izostanku Horforda i Millsapa postao uz Korvera glavni igrac i najveci potrosac lopti u ekipi Atlante, sinoc je postigao 26 poena za 35 minuta i 20 uzetih suteva, Atlanta gostuje Bostonu i ako zele do pobjede Teague ce morati odigrati utakmicu kao i sinoc protiv Chicaga, iskreno mislim da bi ovu granicu mogao da predje nocas
Dallas 105,5 OVER
Dallas ekipa koja uvijek igra na veliki broj poena, zadnju utakmicu su dali NY u gostima 110 poena, imaju iskusne igrace i odlicne sutere (Ellis, Carter, Nowitzki) koje ako krene sut mogu zatrpati kos svake ekipe, nocas igraju kuci protiv New Orleansa koji nije neka posebna odbranbena ekipa, OVER veoma izgledan
Clippersi - Houston 219,5 OVER
Ovdje se nema sta puno pricati, dvije ekipe koje nemaju odbrane nikako, pogotovo Houston (sinoc dobio Sacramenta 129-103), Clippersi ( pobjede 125-117 i 123-110)u posljednje dvije utakmice, ekipe koje dosta sutiraju za tri poena i koji imaju odlicne sutere, igraju brzu i atraktivnu kosarku, granica izgleda visoka ali ako se uzme u obzir kakve dvije ekipe igraju onda treba ocekivati ovu marginu u OVERU
Sretno !!
Young je uz Carter Williamsa glavni igrac u prelosoj Philadelphiji, uzima preko 20 suteva na mecu, zadnju utakmicu je postigao 28 poena i pored BO gdje ih je Milwaukee razbio, nocas igraju kuci Orlandom i mislim da ovdje nece biti neke velike razlike u poenima ni na jednoj strani te samim tim ocekujem Younga 35+ minuta i da predje ovu granicu koja je zadnju utakmicu bila na 22,5
Teague 17,5 OVER
Teague je u izostanku Horforda i Millsapa postao uz Korvera glavni igrac i najveci potrosac lopti u ekipi Atlante, sinoc je postigao 26 poena za 35 minuta i 20 uzetih suteva, Atlanta gostuje Bostonu i ako zele do pobjede Teague ce morati odigrati utakmicu kao i sinoc protiv Chicaga, iskreno mislim da bi ovu granicu mogao da predje nocas
Dallas 105,5 OVER
Dallas ekipa koja uvijek igra na veliki broj poena, zadnju utakmicu su dali NY u gostima 110 poena, imaju iskusne igrace i odlicne sutere (Ellis, Carter, Nowitzki) koje ako krene sut mogu zatrpati kos svake ekipe, nocas igraju kuci protiv New Orleansa koji nije neka posebna odbranbena ekipa, OVER veoma izgledan
Clippersi - Houston 219,5 OVER
Ovdje se nema sta puno pricati, dvije ekipe koje nemaju odbrane nikako, pogotovo Houston (sinoc dobio Sacramenta 129-103), Clippersi ( pobjede 125-117 i 123-110)u posljednje dvije utakmice, ekipe koje dosta sutiraju za tri poena i koji imaju odlicne sutere, igraju brzu i atraktivnu kosarku, granica izgleda visoka ali ako se uzme u obzir kakve dvije ekipe igraju onda treba ocekivati ovu marginu u OVERU
Sretno !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
LloriS znas li vraca li se Millsap veceras?
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ne ocekuju ga prije 2. Marta. Nije odradio suterski trening danas.Baltazar je napisao/la:LloriS znas li vraca li se Millsap veceras?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.