FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 26 feb 2023, 21:50

Kaze doticna, ja sam odlucila da preuzmem odgovornost i za sportski segment, i za igracki kadar. Ja cu ispregovarati igrace

Oooo je.bem li ti majku tuko.
- FKS -

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 feb 2023, 21:50

Muda bih sebi pojeo od muke, uglavnom mali rezime:

Šahinović- taraba teška, mali je izgubljen
Vršajević- a sta ce jadan, nije nikad ni umio
Serbecic i Martinovic- ako pimiš dva ne moze biti nikako dobro

Cirjak- puno bolje je igrao u prvoj polusezoni
Balta- kako sam mislio da ce odigrati, iznenadio me, al i dalje panj

Dalarinjo- otac mu je samo teret, dijete pogubljeno
Kyremeh-Oliveria- nesto poput dvojca iz Mijanmara, za dlaku malo bolji
Ziljkic-Radovic- trud se vidio, nema se sta prigovoriti
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2023, 21:50

Testo je napisao/la:
26 feb 2023, 21:38
Ako neko može da objasni zašto je Balta bio loš ?
Bio bolji od Čirjaka 3 puta, njega je trebalo otpustiti a Čajića dovesti.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 26 feb 2023, 21:56

spezial je napisao/la:
26 feb 2023, 21:13
joker90 je napisao/la:
26 feb 2023, 21:10
Ima li iko hrabrosti da nam tabelu postavi da se sjebavamo malo bodovnim saldom i negativnom gol razlikom?
Evo ja cu - duplo smo blizi zadnjem mjestu, nego mjestima koja vode u europu, za vrhom tabele da ne govorim... sloboda, koja je 11 i ispada po trenutnom stanju, ima za tri gola pozitivniju gol razliku od nas.

slika
Bokte jel moguce :bow: nabijem svakog ko i na najmanji moguci nacin bilo sta opravda bilo to da je mirvic, ajla, hadzic, mirza.. odlazite svi redom mater vam **** inace eto nas u bihac dogodine na gostovanje
1946-1987

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 26 feb 2023, 21:58

Ma ide 10/12, sta se sekirate, sve ce to Mirzaah poslozit. :kafa:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 26 feb 2023, 22:00

Mame im se nayebem, na Igman ih treba poslat i pripremat, daj im Antaliju i koktelcice
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 26 feb 2023, 22:01

9/12 hebo bod gore dole , idemo zagrljeni u siroki po poraz , sto vise grljenja i **** na treningu mozda i opucaju po golu . Umjesto da treniraju oni se grle ccc
Zadnja izmjena: mikimaus, dana/u 26 feb 2023, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 feb 2023, 22:02

miky_hz je napisao/la:
26 feb 2023, 21:37
Eno ga je i famozna grupa bordo_prijatelji indirektno prozvala zbog Dala :think:

Pa napisaše:

"Ne moze se na uštrb rezultata kluba gurati niko jel time cinis lose i igracu i timu"
Ma vidi se da ni oni nisu iz kluba. Bar mislim tako jer je taj lik koji stoji iza tog profila protiv nekih ljudi koji su još u klubu( čitaj Emir ).
Pa sad i ovo, a vjerujem da će brzo i protiv Mirze pisati jer će čak i on skontati o kakvom liku je riječ.
Valja sad Mirviću **** pojesti, pa otpratiti tu stranicu jer su mu prozvali projekta kluba. Stvarno nevjerovatno kakve odluke nekad donosi Ismir. Svaka njemu čast za ove kupovine igrača. Ja sam možda naivan, ali vjerujem da je on apsolutno najbolje htio klubu s ovim rokom i igračima, ali da je samoubistvo izvršio još 12.12.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 26 feb 2023, 22:03

Avramovski najbolji bio na pripremama, danas za nagradu tribine.

Koji je stručnjak predložio da kao domaćini idemo u Mostar, na noge svinjskom ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 feb 2023, 22:04

H8Z7 je napisao/la:
26 feb 2023, 21:48
miky_hz je napisao/la:
26 feb 2023, 21:44
H8Z7 je napisao/la:
26 feb 2023, 21:39

Kamo sreće da je Dal jedini problem, mi nemamo niti jednu jedinu akciju urađenu.

Pa ko treba da gradi akcije ako ne sredina terena koju on predvodi.

Hocul Besima krivit sto nema akcije, ustvari mozda bih trebao jel su nam danas zaista stoperi bili ti koji su kreirali napade.
Dal sa svoje pozicije treba uputiti taj zadnji pas za napadača, neće se on vratiti od našeg gola do pritivničkog s loptom. Također Dala ni ja ne podnosim ali mi kao tim nemamo uigranosti ni Ronaldinho ne bi ništa uradio sa ovakvom igrom tima.

I eto nije uputio ni taj jedan pas od prve utakmice do sad,evo nije mi se mrsko bilo vratiti na pripremne i kako smo izgledali kada je pocinjao( ovo što se zna)

protiv Famosa Cirjak,Djokanovic,Varešanovic golova 0 /izašao dali smo 5 golova
prijateljska protiv Minaj :Cirjak,Mustafic,Varesanovic golova 0/ izašao dali smo 2 gola
prijateljska Shakhtar: Balta,Avramovski,Varesanovic golova 0
Danas Zrinjski : Cirjak,Balta,Varesanovic prilika za gol 0

Dakle 4 utakmice gdje je poceo ni u jednoj nismo dali ni g od gola bile te ekipe ucesnici drugih liga ili neke bolje ekipe,a kao što vidis ni na jednoj ovoj utakmici nije imao iste saigrace a epilog je bio isti.

Ako nesto neide mjenjaj,ne forisaj,mozda ce i on nadoci malo kad dobije sa klupe neke minute,kad vidi da grijesi negdje pa mu ukazi na greške a ne da ga isforisras do iznemoglosti a vidis da ne napreduje,vjeruj da mu nikako dobro ne cini ovim sto radi sto ga se forsira,samo kontra efekat ce postic prvo za malog samog pa sve ostalo.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 feb 2023, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 26 feb 2023, 22:06

Hajdeee je napisao/la:
26 feb 2023, 21:50
Kaze doticna, ja sam odlucila da preuzmem odgovornost i za sportski segment, i za igracki kadar. Ja cu ispregovarati igrace

Ne tako davno, ovde su nas uvjeravali da direktorica me mora znati nista o fudbalu.
Koliko su krivi aylah, mirvah i co, krivi su i oni koji ih i dalje brane !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 26 feb 2023, 22:09

Da ti imas strucnjaka na klupi, i od tog Dala bi moglo bit neke koristi. Dobar trener ce uvezat igrace na terenu, napravit neku strategiju, iskoristit i tog Dala, mozda na drugoj poziciji ili ce ga jednostavno zakucat na klupu i reci "nisi za moje vizije i prve postave". Ovako je porodica Varesanovic bukagija za ovaj klub. Ponavljam, barem tri kombinacije se bez njega mogu sastavit. Al jok, mora ono igrat.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 feb 2023, 22:11

napoleon72 je napisao/la:
26 feb 2023, 22:09
Da ti imas strucnjaka na klupi, i od tog Dala bi moglo bit neke koristi. Dobar trener ce uvezat igrace na terenu, napravit neku strategiju, iskoristit i tog Dala, mozda na drugoj poziciji ili ce ga jednostavno zakucat na klupu i reci "nisi za moje vizije i prve postave". Ovako je porodica Varesanovic bukagija za ovaj klub. Ponavljam, barem tri kombinacije se bez njega mogu sastavit. Al jok, mora ono igrat.
Haj što mora igrati, eto kao istrpit ćeš ga i nekom tušnut( hoćeš al za 200k, više štete nego koristi). Ali oni njega guraju KONSTATNO, ne bi nikad nedo Bog sa klupe krenuo, snijeg bi pao u maju da se to desi dan te yebo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 feb 2023, 22:11

ledesma je napisao/la:
26 feb 2023, 22:00
Mame im se nayebem, na Igman ih treba poslat i pripremat, daj im Antaliju i koktelcice
Epska glupost je voditi ekipu dole.Kao zbog protivnika nekih idemo,pa onda realnost dole za mjesec dana jedva 4 sastavili utakmice od tog Rigu dva puta zvali :damn:

Strašno glupo je naše ekipe dole voditi.Borac kao ode u Antaliju i izbaci ih Prijedor cim se vrate netreba dalje et. Nikad nisam razumio to sto ih vode dole u svilu i kadifu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 26 feb 2023, 22:14

napoleon72 je napisao/la:
26 feb 2023, 22:09
Ali mi je nevjerovatno da vec 5 utakmica ne napravi apsolutno nista u igri , da ne moze primiti i dati pas na utakmici bar jednom . Ili mu se odbije ili mu pobjegne zbog jakog fora ili mu je uzmu . Slab u duelu nema pas nema dribling , mene bi bilo sramota da sam momak od 21 godinu da ne mogu pretrcati niti jednog igraca u 100 ligi svijeta .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 26 feb 2023, 22:15

NazorUso je napisao/la:
26 feb 2023, 22:06
Hajdeee je napisao/la:

Ne tako davno, ovde su nas uvjeravali da direktorica me mora znati nista o fudbalu.
Koliko su krivi aylah, mirvah i co, krivi su i oni koji ih i dalje brane !!!
Ljudi nece da shvate da je Mirza samo produkt neznanja, neopravdano nabildanog ega i vrlo moguce talova.

Sutra i da ode Mirza, a ocito ce uskoro.

Ko dovodi novog sefa strucnog staba? Ayla, a "sapce" joj iz sjene Hadzic!!!!

I sta smo postigli? Novog Fedju i njegovih 10 igraca. Pa onda novog Mirzu i novih 10 igraca i tako u krug. Da idemu u treci sezonu ovog ludila.

Kako ljudima nije jasno u cemu je glavni problem.
- FKS -

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 26 feb 2023, 22:17

Najgore od svega niko neće preuzeti ekipu u ovoj situaciji. Znaci obuća ili Dženo. Allahu dragi. Da je 2006 godina pa razumio bi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 26 feb 2023, 22:17

fks74 je napisao/la:
Testo je napisao/la:
26 feb 2023, 21:38
Ako neko može da objasni zašto je Balta bio loš ?
Bio bolji od Čirjaka 3 puta, njega je trebalo otpustiti a Čajića dovesti.
Čirjak je glavni razlog ovih loših rezultata, ko to ne vidi taj ne razumije fudbal.
Nije on loš igrač, ali jednostavno on ne može doprinijeti u ovom sistemu sa desetkom.
On može igrati u sistemu sa 3 centralna vezna. Balta malo povučeniji kao Busquets, Vrančić pas igra, da diktira tempo, čuva posjed kao Xavi i Čirjak da ore teren , da ima slobodu da ide malo naprijed kao Iniesta.
Ne može box to box igrač i nepokretna desetka, koja postoji još samo u našoj ligi.
Pa bolje je Nurkovića gurati onda umjesto Čirjaka, zbog pasoša.

Ako već mora desetka, onda : Balta - Vrančić - Avram, gdje Vrančić stoji na CM i ne pomjera se gore-dole, samo cilj distribucija lopte ka naprijed.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 feb 2023, 22:20

Vrančić odmah pokazao kvalitet, vidi se to na prvu. Žali bože što će biti 0% iskorišten u ovoj odvratnoj sezoni s ovom ublehom na klupi..
Zamišljam ovakvog Marija sa 33 u onoj Vinkovoj ekipi, perverzija teška.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 26 feb 2023, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 26 feb 2023, 22:23

Aferim...
slika
Sarajevo ljubavi moja.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Pena i 26 gostiju.