AJAX - 2 (5 ) TAKODJER X2 (2,10)
ja sam ih singlirao, nista pretjerano, sretno svima koji isprate

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
bob je napisao/la:imali ko neku ideju za ovu euroligu ja se kontam da stavim 11.5/Hickman R. preko i 15.5/Arroyo C. preko , nesto kontam tu bi trebalo biti poena vec. al opet euroliga je to![]()
mogao bi, očekujem over koševa na toj utakmici pa samim time i od njega da prebaci, ali neću ga igrati, igram over 154.5 po 1.85, mislim da će i jedni i drugi na 80+ koševaBrezovac je napisao/la:Jel vrijeme da Nocioni ode u over?
I zeznuse me...Consigliere je napisao/la:Treba sacekati sastave ekipa u EL, pa onda odigrati...
trebo bi Brooklyn uzet nakon sinoćnje blamaže, ja sam ih već odigraodr.van nostrand je napisao/la:Sad ni Chandler ne igra za Nuggetse, pored Lawsona od ranije.
Baltazar je napisao/la: Mozda u singlu probati i sa 2 na washington.
Ispratio i juce i danas i opet samo na jednom paruBavarien je napisao/la:Danas :
Totenham - Dnipro - 1 (1.5)
Genk - Anzi - 1 (1.65)
Basel - Maccabi - 1 (1.60)
Napoli - Swansea - 1 (1.5)
Lyon - Ch Odessa - -2.5 (1.75)
Palmerias - Sao Bernando - 1 (1.5)
Koef: 15.60
Frankfurt - Porto - odg (1.7)
Napoli - Swansea - 1 (1.5)
Totenham - Dnipro - 1 (1.5)
Genk - Anzi - 1 (1.65)
Madueira - Vasco - 2 (1.70)
Palmerias - Sao Bernando - 1/1 (2.1)
Koef: 22.51
Sretno ... !!!!
obojca po 12 tekma u over otisla steta...bob je napisao/la:imali ko neku ideju za ovu euroligu ja se kontam da stavim 11.5/Hickman R. preko i 15.5/Arroyo C. preko , nesto kontam tu bi trebalo biti poena vec. al opet euroliga je to![]()
86-68 prodje al sa dosta srece lik bukvalno u posljednjoj sekundi se kontao da dadne loptu sudiji i ubaci tricu a prije toga sve zivo fulali kakva odbrana ko neko finalebob je napisao/la:u bet-live Cedevita-KK Zagreb 152,5 - mislim da bi ovo trebalo preko, posljednje dvije izmedju ova dva tima ladno preko granice, ok finale kupa je mozda se ocekuje odbrana al mislim da ce cedevita ovdje lagano uzeti i ici preko 80 a nadam se da ce gosti takodjer bar donekle parirati , ciboni su dali 87 mogu valjda vece. 70+...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.