Najbolji je bio kad minutu pred kraj reče kako će Željo ovom utakmicom najvjerojatnije nastaviti niz pobjeda.pile87 je napisao/la:Zaboravi reci da ono sto baca veliku mrlju na ovako lijep projekat je sam spiker na TV odron al totalni, kad slusam prenos ovakve utakmice kontam jel se on trudi da ispadne glup ili je prirodno nadaren. Da ne pricam o tome da je totalno neobjekivan.Trebalo bi ga zakonom zabranit.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih one koji su gledali utakmicu da malo opisu kako je koji igrac igrao po njihovom misljenju. Samo realno molim.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...
Maksuz selam i pozdrav @rodom sa mejtaša i njegovu ekipu!AMAR AMAR,AMAR OSIM.
Da nema komentatora, rekli bi sto nema komentatora. Stave Spahu, jednog od boljih, ne valja. Nije se rodio ko je narodu ugodio!pile87 je napisao/la:Zaboravi reci da ono sto baca veliku mrlju na ovako lijep projekat je sam spiker na TV odron al totalni, kad slusam prenos ovakve utakmice kontam jel se on trudi da ispadne glup ili je prirodno nadaren. Da ne pricam o tome da je totalno neobjekivan.Trebalo bi ga zakonom zabranit.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih one koji su gledali utakmicu da malo opisu kako je koji igrac igrao po njihovom misljenju. Samo realno molim.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma mi smo bez premca najbolja ekipa u ovoj ligi.
Možda ponekad i imamo sreće kad ovi protivnici promaše, ali šta reći tek za njih koliko oni imaju sreće kad naši promaše kao Adilović danas.
Uzet ćemo u obzir ovih 8 pobjeda zaredom, realno sve smo trebali nabiti po 3 gola razlike izuzev Zvijezde kući.
Možda ponekad i imamo sreće kad ovi protivnici promaše, ali šta reći tek za njih koliko oni imaju sreće kad naši promaše kao Adilović danas.
Uzet ćemo u obzir ovih 8 pobjeda zaredom, realno sve smo trebali nabiti po 3 gola razlike izuzev Zvijezde kući.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ovo danas je bila sampionska igra...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Zute smo namjerno dobijali i to u sudijskom vremenu sto je ocito, i neka smo... leotar nam nece biti problem... Svaka cast momcima na pobjedama i sto nam pruzaju ovoliko radosti... trenutno smo prvi
bar 24 sata

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Osma uzastopna pobjeda, pa i Barca nam zavidi....
14 puta zaredom postižemo pogodak...
Imamo najboljeg strijelca i asistenta lige...
Podaci su koji govore sami za sebe. Počinjemo ličiti na ozbiljnu ekipu i uz još 2,3 pojačanja to bi bilo ok.
Next stop......nicaze.
14 puta zaredom postižemo pogodak...
Imamo najboljeg strijelca i asistenta lige...
Podaci su koji govore sami za sebe. Počinjemo ličiti na ozbiljnu ekipu i uz još 2,3 pojačanja to bi bilo ok.
Next stop......nicaze.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- KB-TM87
- Kontakt:
hućićićihućićići 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
jedan od boljih? sta rece i osta ziv...babilonTM je napisao/la:Da nema komentatora, rekli bi sto nema komentatora. Stave Spahu, jednog od boljih, ne valja. Nije se rodio ko je narodu ugodio!pile87 je napisao/la:Zaboravi reci da ono sto baca veliku mrlju na ovako lijep projekat je sam spiker na TV odron al totalni, kad slusam prenos ovakve utakmice kontam jel se on trudi da ispadne glup ili je prirodno nadaren. Da ne pricam o tome da je totalno neobjekivan.Trebalo bi ga zakonom zabranit.aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolio bih one koji su gledali utakmicu da malo opisu kako je koji igrac igrao po njihovom misljenju. Samo realno molim.
veliko pojacanje, zvani smajic, je recimo krivac sto nije tekma zavrsila 4-5:0...primio par udaraca, poslao jedan balon kod gola i usrao more pasova...sve sam vise razocaran sa njegovom igrom.
Zeljo kao ekipa u cjelosti izuzetno sigurna, jaka i zna sta hoce. Odlicno stojimo na terenu, odbar protok lopte iako je teren bio uzasan.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- zlaya_tm87
- Kontakt:
Sto se tice danasnje utakmice, veoma rutinski u katastrofalnim uslovima. Smajic pokazao da se na njega treba itekako racunati, nadati se je da ce na proljece tek eksplodirati sto bi uz fenomelanog Zebu i Adilovica bila dobitna kombinacija. Jos jedno kolo do kraja polusezone, mislim da ne bi trebalo biti problema sa Leotarom ali prije toga revans kupa, ne mora biti ko zna vec koja pobjeda u nizu, bitno je da se prodje
Sa druge strane, glavni konkurent za naslov Siroki sutra igra tesku utakmicu sa Zrinjskim, nadati se da im ovi mogu uzeti bod a onda kolo nakon toga mislim da nemaju sta traziti na Otoci. Sve u svemu, jedna fina polusezona iza nas, igraci tek sad dolaze u pravu formu i mozemo se nadati plavom proljecu 

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
jel to fakat bi prijenos preko moja tv 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Jeste, bit će i SArajevo u kupu.adnanhz je napisao/la:jel to fakat bi prijenos preko moja tv
jel se moze kakav stream gledat il samo ako si korisnik moja tvAman je napisao/la:Jeste, bit će i SArajevo u kupu.adnanhz je napisao/la:jel to fakat bi prijenos preko moja tv
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
samo adsl i korisnici moja tv, nema nikakvog streama, nazalostadnanhz je napisao/la:jel se moze kakav stream gledat il samo ako si korisnik moja tvAman je napisao/la:Jeste, bit će i SArajevo u kupu.adnanhz je napisao/la:jel to fakat bi prijenos preko moja tv
Za zivot cijeli!
- samir_tm87
- Kontakt:
:ugeek:
Zadnja izmjena: samir_tm87, dana/u 19 nov 2011, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Joj zar se mora svakom po na osob objašnjavati,
Ako si korisnik BH Telecoma možeš gledati, ako nisi ne možeš.
Ako si korisnik BH Telecoma možeš gledati, ako nisi ne možeš.
Ž '21!
hvala na odgovorima a valjda ce neko i za ne korisnike bhtelecoma skontat kakav stream 

Ima stream,ja sam danas preko JustinTv gledao tekmu..i ovom prilikom se zahvaljujem momcima sa TM.org-a koji su odradili stream.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Nova trica...
Nas cilj je dupla kruna
ala ''begonja''
Nas cilj je dupla kruna

ala ''begonja''
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
malo lagis al hajdadoni je napisao/la:Ima stream,ja sam danas preko JustinTv gledao tekmu..i ovom prilikom se zahvaljujem momcima sa TM.org-a koji su odradili stream.

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, SamoDaKazeem, sebalos i 48 gostiju.