Samo još malo šut popraviti i dogodine aBd EL igrač
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma znam da si s tim nickom odnedavno tu, iako djeluje drugacije. Drag si mi lik, pa kontam mozda se 'poznajemo' vec od ranije.
Strpat ce Gega u dzep onog koji mu distribuira lopte u cosak.
uhhh ti na Djedaja
Bio je i Vasa pa je bio no party.lumani je napisao/la: ↑28 okt 2021, 01:17uhhh ti na Djedajaneka Ata odigra E.L uz onakve statse nekih 5,6 sezona ili EB kao Djedaj 2013
![]()
a znaci Maestro kida Donkika![]()
Efesno,Vasa no party a mozda su se malo zasitili .
Luka bi tu stao a oni kao air bosna poletjeli
dobro sa njim su izgledali dosta bolje i pored poraza.Sanli im nekako nedostaje..TheChief je napisao/la: ↑28 okt 2021, 01:37Bio je i Vasa pa je bio no party.
Zasicenje + uzasno stara ekipa.
Ma ne uporedjujem njihove karijere, nego samo trenutni level na kojem su obojica. Naravno da je Djedovic napravio ozbiljno dobru karijeru i da Atic mora dobro zapeti da ga dostigne. Ima sve predispozicije, ali ono u glavi je problem i zbog toga ne mislim da ce to uspjeti. Fizicki i atletski je dominantniji od Nihada, ima potencijal da sutira mnogo bolje od njega, ali ovaj je radom izvukao maksimum iz sebe. Oni koji se sjecaju njegovih pocetaka dobro znaju kakav je izbacaj imao, pa je od toga dosao do 33-35% za tri i 80-85% s linije penala. Edin i moze i treba da ima bolji sut i bolje procente, ali ja iskreno ne vjerujem da ce doci na taj nivo. Osim toga, Djedovic je na racun truda i borbenosti igrao 3x bolju odbranu od one koje mu tijelo omogucava (pricamo o covjeku koji nije 5x zakucao u karijeri, ako je i toliko). Sto se tice vodjenja lopte i prodora, tu su obojica neki prosjek. Meni je smijesno da se ovdje pljuje po Dzikicu sve dok on 3x po mecu fintira samog sebe na sutu za tri. Evo veceras je bio hrabriji i odlucniji i otud najbolja partija u dresu Buducnosti.
Ghuraba je napisao/la: ↑28 okt 2021, 02:26Ma ne uporedjujem njihove karijere, nego samo trenutni level na kojem su obojica. Naravno da je Djedovic napravio ozbiljno dobru karijeru i da Atic mora dobro zapeti da ga dostigne. Ima sve predispozicije, ali ono u glavi je problem i zbog toga ne mislim da ce to uspjeti. Fizicki i atletski je dominantniji od Nihada, ima potencijal da sutira mnogo bolje od njega, ali ovaj je radom izvukao maksimum iz sebe. Oni koji se sjecaju njegovih pocetaka dobro znaju kakav je izbacaj imao, pa je od toga dosao do 33-35% za tri i 80-85% s linije penala. Edin i moze i treba da ima bolji sut i bolje procente, ali ja iskreno ne vjerujem da ce doci na taj nivo. Osim toga, Djedovic je na racun truda i borbenosti igrao 3x bolju odbranu od one koje mu tijelo omogucava. Sto se tice vodjenja lopte i prodora, tu su obojica neki prosjek. Meni je smijesno da se ovdje pljuje po Dzikicu sve dok on 3x po mecu fintira samog sebe na sutu za tri. Evo veceras je bio hrabriji i odlucniji i otud najbolja partija u dresu Buducnosti.
Petorka Gegic, Atic, Lazic, Sulejmanovic i Nurkic se s pravom moze nazvati jednom od potencijalno najboljih defanzivnih na prvenstvu, ali naravno da Donkika niko ne moze braniti kad ima svoj dan i kad mu se igra.
Kakav dzikic, nivo si Radonjića...
Trenutno korisnika/ca: relativizam i 25 gostiju.