BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Šta je sa Bešićem, da li su 2 ili 3 utakmice kazne? On će nam biti od krucijalnog značaja..
- hakkaDunne
- Kontakt:
Pazite što su se dijasporaši ušutili. Nije im pravo što će moći tako lako doć na utakmicu i **** se da su oni pravi fanaticosi, a mi koji to ne možemo smo ****. Hahahaha. Eto vam ga gejpederi.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
Sto ne mogu ove nase debile sto se tamo registruju i jos pisu na bosanskom.kokakolas je napisao/la:Irski forum -> http://www.ybig.ie/forum/bosnia-v-irela ... 63889.html
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ko im falikokakolas je napisao/la:Ma nisu optimistični ni sekunde... A mene jako raduju njihove suspenzije i kartoni
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma nista nisu posebno, neki ovdje samo gledaju irsku, pa immo i mi svoje igrace koji su za njih opasni. Imaju Coleman, McCarthya i Longa od ovih iznadprosjecnih i imaju starce Keana i Oshea. I ako se njih toliko trebamo plasiti onda fakat ne znam. Pa imamo i mi Pjanica Spahica, Dzeku, Begovica, Lulica, Besica itd... po meni, mi smo bolja ekipa i ovi britanci nisu pretjerani tehnicari koji nama uvjek zadaju probleme. Ja ih se ne boojim
Prvu su im suspendovani Oshea i Long koliko se sjecam.
Prvu su im suspendovani Oshea i Long koliko se sjecam.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nije ni kod nas bolja situacijaMomciluk je napisao/la:Ipak cini se Whelan ce moci igrat jer je imao 5 zutih u kvalifikacijama, znaci fali mu jos jedan za novu suspenziju!?
Walters 3 zuta znaci ne igra..
Oshea, Walters ne igraju prvu utakmicu.. pod prijetnjom sa 2 zuta su McCarthy, Coleman, Whelan znaci njihovi svi najbolji igraci su ili pod suspenzijom ili pod prijetnjom da ne igraju u uzvratu i nema sanse da i jednu ovu utakmicu docekaju u najjacem sastavu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Počevši od tog tvog sa AvatarahakkaDunne je napisao/la:Pazite što su se dijasporaši ušutili. Nije im pravo što će moći tako lako doć na utakmicu i **** se da su oni pravi fanaticosi, a mi koji to ne možemo smo ****. Hahahaha. Eto vam ga gejpederi.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Zar se kartoni ne brišu pred baraž (osim suspenzija)?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mcarthy (nesto tako ) onaj iz evcertona, coleman ,o shea shane long to je nesto kao malo bolje kod njih ..+ nema im vise givena
Netreba se plasiti nije nam vise teleca glava selektor
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad se igra u Zenici i kad otprilike da ocekujemo karte i cijene?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
3 utakmice kazne je kloc dobio, nece moci igrati prvuHariTz je napisao/la:Šta je sa Bešićem, da li su 2 ili 3 utakmice kazne? On će nam biti od krucijalnog značaja..
NeClutch je napisao/la:Zar se kartoni ne brišu pred baraž (osim suspenzija)?
"We need to suffer. And we need to fight."
O'Shea i Walters.fedeltafrotta je napisao/la:ko im falikokakolas je napisao/la:Ma nisu optimistični ni sekunde... A mene jako raduju njihove suspenzije i kartoni
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
"Bolje je igrati protiv Irske, nego protiv Slovenije, Danske ili Norveške", izjavio je Sušić za portal Klix.ba.
Selekcija koja igra sa najvise srca i predanosti od svih ovih u barazu u to sam ubjedjen jer ginu mozda vise za reprezentaciju nego za klub,fizicki zvijeri a ostalo manje vise al et nadad se nasoj trecoj sreci
- HeavensWonder
- Kontakt:
Idemo dalje. Pravi protivnik da procijenimo je li nam mjesto na EURU ili ne.
Ko je ovaj idol ?
http://www.ybig.ie/forum/bosnia-v-irela ... page2.html
Ko je ovaj idol ?
http://www.ybig.ie/forum/bosnia-v-irela ... page2.html
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Al se ljudi boje (Peleovog Brazila) Irske
pa jbt šta su ti Irci jači od nas.Ljudi igraju isti fudbal kao Wales još plus su Irci slabiji za Balea koji uvijek može riješit utakmicu.. ja sam odlučio da više ne posjecujem teme reprezentacije jer se samo iznerviram čuj Irska velesila 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ali ovaj nas je najludji sa pjesmom enesa begovicakokakolas je napisao/la:Irski forum -> http://www.ybig.ie/forum/bosnia-v-irela ... 63889.html
sta kaze,dje ste picke stize enes
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, Google Adsense [Bot] i 44 gosta.