sa ovom ublehom na klupi, nikad se igra nece popraviti. da igramo protiv neke ozbiljnije ekipe nebi centra presli sa ovom postavomNeutral je napisao/la:20 minuta bez igre. Jedna akcija preko desne strane i to je to. Lose igramo, valjda se popravi igra u nastavku.
06.09.2016. / BiH - Estonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 06.09.2016. / BiH - Estonija
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ja sam stari Milanista , al recu ti ovo , Juve nikad ne trosi pare na beze igrace, posebno vece parebodi123 je napisao/la:Goooooooool jeeeeee
Pjanic je bog otac
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja fino kazem "ta ce Grcka"
Teska prevara od ekipe
Grcka 1 1
Ajmo Gibraltare 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Chupacabra
- Kontakt:
Ko kaze da bi igrali protiv neke ozbiljnije ekipe sa ovom postavom?admirr je napisao/la:sa ovom ublehom na klupi, nikad se igra nece popraviti. da igramo protiv neke ozbiljnije ekipe nebi centra presli sa ovom postavomNeutral je napisao/la:20 minuta bez igre. Jedna akcija preko desne strane i to je to. Lose igramo, valjda se popravi igra u nastavku.
Ova ubleha za razliku od prosle ublehe iako je ziheras makar je poveco bazen igraca , Susic nije doveo 5 igraca za 4 god.admirr je napisao/la:sa ovom ublehom na klupi, nikad se igra nece popraviti. da igramo protiv neke ozbiljnije ekipe nebi centra presli sa ovom postavomNeutral je napisao/la:20 minuta bez igre. Jedna akcija preko desne strane i to je to. Lose igramo, valjda se popravi igra u nastavku.
Da je Cimirot na terenu sve bi bilo drugačijeadmirr je napisao/la:sa ovom ublehom na klupi, nikad se igra nece popraviti. da igramo protiv neke ozbiljnije ekipe nebi centra presli sa ovom postavom
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Pjana igracina... Bravo Dzeksone i naravno da ne zaboravimo GOOL JEEE
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Virtu4l je napisao/la:Šta radi Pjanić![]()
06.09.2016. / BiH - Estonija
Gibraltar dao gol
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 06 sep 2016, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Oni koji su pljuvali Pjanica sada ga hvale. Lijepo, lijepo 
Gibraltar 1-1 Grcka
ni jedan ni drugi nisu doveli nikoga, nego im menadzeri prave ekipu i dovode svoje ''igrace''paulus je napisao/la:Ova ubleha za razliku od prosle ublehe iako je ziheras makar je poveco bazen igraca , Susic nije doveo 5 igraca za 4 god.admirr je napisao/la:sa ovom ublehom na klupi, nikad se igra nece popraviti. da igramo protiv neke ozbiljnije ekipe nebi centra presli sa ovom postavomNeutral je napisao/la:20 minuta bez igre. Jedna akcija preko desne strane i to je to. Lose igramo, valjda se popravi igra u nastavku.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Haman ko Radinovic.Virtu4l je napisao/la:Šta radi Pjanić![]()
Tog Gibraltara je mene frka , nije to bas San marinobodi123 je napisao/la:Grcka 1 1![]()
![]()
Ajmo Gibraltare
Mire bravo
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Evo posli su gledat loptu, Igrajte ba date treci i cao
Kolašinac uvijek na visini zadatka.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Neka pobijede da bude fina rođendanska pobjeda

Trenutno korisnika/ca: bosanac10001, D97, GG3, Godfather, jasmin10, JavierBosnia, LeCoq, muhamedhulk, PeppermintSA i 82 gosta.